MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Jenna Dewan: Channing vampir olmalıydı Salı 06 Tem. 2010, 20:44 | |
| <BLOCKQUOTE class="postcontent restore ">
Twilight senaryo yazarı Melissa Rosenberg, Riley rolü için sadece bir kişiyi düşünmedi. Channing Tatum’un Eclipse’daki Riley rolünü harika oynayacağını da düşünüyordu.
G.I. Joe yıldızının karısı Jenna Dewan, Eclipse yönetmeni David Slade’in bu role Tatum’un dişlerini batırması için izin vermesi gerektiğini söyledi.
Dewan bu hafta batı Hollywood'daki Londra otelinde bize konuştu. “Bunu yapması için çok uğraştım.Oh, Tanrım. Ben, kocaman bir alacakaranlık hayranıyım. Bütün kitapları okudum. Ona karşı 'Sen, bunu yapmalıydın, sen, bunu yapmalıydın, sen, bunu yapmalıydın’ der gibiydim.”
Jenna için maalesef ki, Xavier Samuel, Robert Pattinson’ın kan emici filminin üçüncü bölümünde vampir rolüne seçildi.
Dewan, Tatum’a bunları söylerken Stephenie Meyer'in alacakaranlık kitaplarının herhangi birisini okumamıştı. Ama şimdi büyük bir hayran.
“New Moon’un trailerini bugün gördüm.” Dedi. “En çok beğendiğim kitaplardan biridir. 10 yaşında bir okuyucu gibi hissettim. 3 gün gibi bir sürede hepsini bitirdim.”
Kaynak:Facebook Bence Xavier daha uygun </BLOCKQUOTE> | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Jenna Dewan: Channing vampir olmalıydı Salı 06 Tem. 2010, 20:51 | |
| bence şimdki riley çok daha tatlı sağol kuzum + puan | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Jenna Dewan: Channing vampir olmalıydı Salı 06 Tem. 2010, 21:24 | |
| evet bu Riley(Xavier) çok daha iyi olmuş | |
|