Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Eclipse starları Breaking Dawn'dan önce ne yapıyorlar?  212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Eclipse starları Breaking Dawn'dan önce ne yapıyorlar?  212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Eclipse starları Breaking Dawn'dan önce ne yapıyorlar?

YazarMesaj
MisSwan*
Eclipse | Kıdemli Hayran
Eclipse | Kıdemli Hayran
MisSwan*

Paylaşım Gücü : 569
Tür : Vampir
Lakap : Mbilgin@

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Eclipse starları Breaking Dawn'dan önce ne yapıyorlar?  Left_bar_bleue0/0Eclipse starları Breaking Dawn'dan önce ne yapıyorlar?  Empty_bar_bleue  (0/0)

Eclipse starları Breaking Dawn'dan önce ne yapıyorlar?  Empty
MesajKonu: Eclipse starları Breaking Dawn'dan önce ne yapıyorlar?    Eclipse starları Breaking Dawn'dan önce ne yapıyorlar?  EmptySalı 06 Tem. 2010, 20:46

Rekor kıran Eclipse için artık yıldızların gücüne daha fazla ihtiyaç yok. Bu nedenle filmin cast üyeleri hak edilmiş bir tatil ve Breaking Dawn için çalışmaya başlamadan önce rahatlama için hazır olmalı. Buna rağmen, böyle değil çünkü genç aktörlerin çoğu şu anda film stüdyoları ve izleyiciler tarafından isteniyor. Burada, Eclipse aktörlerinin, Twilight'tan boşta kalan zamanlarında ne yapacakları var.

Taylor Lautner

Taylor Lautner yanında Sigourney Weaver ve Lily Collins ile Pittsburgh Film Ofisinin yaptığı, John Singleton'ın yönettiği 'Abduction' da.

"Çok gerçek bir aksiyon-korku filmi." dedi Lautner L.A. Eclipse galasında MTV'ye. "İyi bir hikaye, iyi bir cast ve üç gün gibi bir süre içinde başlayacağım."

Robert Pattinson

Robert Pattinson, kitaptan uyarlanan , 1930'da üniversiteden ayrılan ve bir gösteri yolculuğu için hayvan bakıcısı olan birini canlandırdığı "Water for Elephants"ı çekiyor. Reese Witherspoon, Christoph Waltz co-starlar. Bunun yanı sıra ünlü taranmamış perçemini rolü için kesen Pattinson, çekimler sırasında uyum kazandığını söyledi MTV'ye.

"Son iki yılda biraz uyumsuz olmuştum." dedi. "Filmde birkaç yerde hareketlilik var. Atları ve malzemeleri çekiyorum ve 'Ne zaman aniden yetenekli olacağım?' der gibiydim."

Kristen Stewart

Kristen Stewart, co-starlığını "Tron: Legacy"nin starı Garret Hedlund'ın yaptığı, "On the Road" ile meşgul. MTV'ye Hedlund ile çalışmak için heyecanlı olduğunu söyledi. "Onunla birkaç kere karşılaştım ve iki kere takıldım. İyi bir adam." dedi.
"Bunun için çılgınca şeyler yazdı. Ve o şimdi bu karakterin içinde. Film için Montreal'a gitti. O harika. Gerçekten heyecanlıyım."

Anna Kendrick

Eclipse galasında MTV'ye konuşan , Up in the Air'ın starı Anna Kendrick, "Scott Pilgrim vs. the World" ile göründü ama Kendrick yaklaşan "Hobbit"in bir parçası olmak için ölüyor.

"İnan bana, çok gecemi bunu merak ederek harcadım." dedi Kendrick, Tolkien'ın uyarlamasında bir rol olabileceğini sorduğumuz zaman. "Bu resmen benim hislerim!"

Ashley Greene and Kellan Lutz

Diğer meşgul arılar Ashley Greene ve Kellan Lutz. Green, Sebastian Stan ve Tom Felton'ın karşısında "Apparition" ile göründü, Jennifer Garner ve Hugh Jackman ile "Butter, ve aynı zamanda Twilight'taki kardeşiyle aksiyon-spor filmi "Warrior"u var. Lutz, Warrior'un yanı sıra Samuel L. Jackson, Freida Pinto, Isabel Lucas ve Mickey Rourke Tarsem Singh'ın yunan tanrılı "Immortals"a sahip.

Eclipse starları Breaking Dawn'dan önce ne yapıyorlar?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Breakig Dawndan bir haber !!
» Twilight Starları Kellan Lutz ve Gil Birmingham İyi Sebebler İçin Dışarıda
» Breaking Dawn -- Şafak Vakti
» EW'den Breaking Dawn Haberi
» Breaking Dawn Çekimlerinden.