| Vampires Suck! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Vampires Suck! C.tesi 10 Tem. 2010, 11:53 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sinema dünyasında rekorlara imza atan ve milyonlarca fanı bulunan Alacakaranlık serisini tiye alan bir film geliyor.. fragman: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Twilight ın üzerinden prim kazanmak için yapılmış saçma bir film kendine özgü hiç bir senaryosu da yok umarım gişe hasılatı falan elde etmez twilight hayranları da gitmez bu filme.. | |
|
| |
PıNaR Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 15 Tür : Vampir Nerden : Wonderland =) Kayıt tarihi : 04/07/10 Lakap : Pın .D
| Konu: Geri: Vampires Suck! C.tesi 10 Tem. 2010, 17:34 | |
| Videosunu da ben koydum videolar kısmına çok sinir oldum yaa ben olsam Stephanie'nin yerinde dava açarım emeğime hakarettir bu! Birde isimleri kullanmışlar Edward, Jacob falan. | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Vampires Suck! Paz 11 Tem. 2010, 23:39 | |
| | |
|
| |
ßellacullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: Vampires Suck! Ptsi 12 Tem. 2010, 09:31 | |
| | |
|
| |
Twilight110 Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
| Konu: Geri: Vampires Suck! Ptsi 12 Tem. 2010, 10:15 | |
| | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| |
| |
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Vampires Suck! Perş. 29 Tem. 2010, 22:57 | |
| | |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Vampires Suck! C.tesi 21 Ağus. 2010, 19:54 | |
| ben yarısını izleyebildim geri kalanı daha sonraya artık ama nedense herkes çok sinirli sakin millet yaa hani ir şeyi seven bi kalabalık var diye ponada bulaşmamak olmaz ki!! scary movie series ele alalım perili ev, çığlık, hatta ben ölüp biterim testere, dakota fanniing oynamıştı normalinde galiba dünyalar savaşı ne kült ne manyak filmleri tiye aldı millet gülmekten tipi kaydı buda aynı yapımcılardan v.s. bu da komikti bence hani seviyoruz diye karşı çıkmayın bea komik ama ben volturi kısmının tamamını izlemek istiyorum ama oraya gelemdim daa ağlamak istiyorum (anlaşılan şu karışık duygular içindeyim bir gülüp bi ağlıyorum) | |
|
| |
| Konu: Geri: Vampires Suck! C.tesi 21 Ağus. 2010, 20:51 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bazı Efsaneler Asla Ölmeyecekyha herkes bu filme cephe almış durumda ama demin internette dolaşırken bunu buldum bence bu nefretinizi biraz söndürür sloganı yüzünden koymak istedim | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Vampires Suck! Paz 22 Ağus. 2010, 12:47 | |
| ewet biraz dindi çok teşşekürler canım
| |
|
| |
| Vampires Suck! | |
|