| müjde!!! twilight dergisi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: müjde!!! twilight dergisi Salı 13 Tem. 2010, 14:48 | |
| Twilight dergisi Twilight saga serisi de dergilendi. Henüz derginin türkçesi çıkmamış ama bu sayının kapağını Robert Pattinson,Taylor Lautner ve Kellan Lutz süslüyor. Ayrıca Eclipse filminde izleyeceğimiz karakterler de bu sayıda mercek altında. Robert ilk defa bu dergide Kris’e duyduğu saf aşkı itiraf etti,Taylor ilk defa Kris’in başarılı oyunculuğunu böylesine methetti.Vee Kellan Lutz ilk defa bu kadar muzur açıklamalar da bulundu. Twilight dergisinin Türkiye’ye gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. not:dergi sadece (şimdilik)ABDde warmış.. kaynak:alacakaranlık-yeni ay-tutulma-şafak vakti | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: müjde!!! twilight dergisi Çarş. 14 Tem. 2010, 11:18 | |
| ayh Türkiye'ye gelmesini sabrsızlıkla bekliyorum p. için +p canım | |
|
| |
ßellacullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: müjde!!! twilight dergisi Salı 20 Tem. 2010, 10:28 | |
| Harikaaa süperr hemen burayada gelsin | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: müjde!!! twilight dergisi C.tesi 07 Ağus. 2010, 13:13 | |
| | |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: müjde!!! twilight dergisi Paz 08 Ağus. 2010, 20:15 | |
| türkçesi muhtemelen hatta hiç bi şekilde gelmez ama d&r ya daremzi kitapevinde falan bulabilrsiniz yurtdışından getiriyolar bi ara bende alıyodum j-14 die bi dergi(tabii ki de twilight v.s. için ) ama 20 tl flan her ne kadr arkasında 3-5 dolar yazsada dışardn geldiği biraz pahalı olabilir (eğer geldiyse tabii) kumbaramı boşaltmştı bi kaç ayın sonunda ayrıca annemden gizli okul çıkışında alışverş merkezine gittiğim(bir tek orda kolayca bulabliyordum) için fırça yediğimi bile hatırlarım... | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: müjde!!! twilight dergisi Paz 08 Ağus. 2010, 23:49 | |
| | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: müjde!!! twilight dergisi Ptsi 09 Ağus. 2010, 12:43 | |
| evet baya harçlıkları bitiriyor sonradan bıraktım almayı üzüldüğüm tek yanı yabancı dergilerdeki haberler daha doğru daha detaylı oluyor türkiye de yapılanlarsa ordan burdan kopyala yapıştır ve çok kısa uyduruk haber oluyor bide kocaman başlık atıyolar en basidinden posterleri bile google da aratsan bulursun hatta derginn yanında verilenden daha güzelini... | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: müjde!!! twilight dergisi Ptsi 09 Ağus. 2010, 19:57 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: müjde!!! twilight dergisi Ptsi 09 Ağus. 2010, 20:45 | |
| valla hislerime tercümaan oldun bende adam gibi dergi istiyorum işin en kıl tarafı bi de bi kaç sayfa var yok... benim aldığım yabancı dergideyse bi kaç sayfa dışında her yer twilight !!! ve bizim dergilerimizde sanki ansiklopedi gibi anlatılıyomuş süsü veriliyor | |
|
| |
| Konu: Geri: müjde!!! twilight dergisi Ptsi 09 Ağus. 2010, 20:50 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: müjde!!! twilight dergisi Ptsi 09 Ağus. 2010, 21:55 | |
| - ßellacullen demiş ki:
- Katılıyorum
aynen katılıyorum | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| Konu: Geri: müjde!!! twilight dergisi Salı 10 Ağus. 2010, 10:50 | |
| hepinize katılıyorum bilmiyeniniz yoktur ama atrendy dergisinde istek üzerine poster weriyolarya bizde o röportajları istesek hem olurmu öyle şey demeyin yoğun bi baskı kursak olur bence | |
|
| |
| Konu: Geri: müjde!!! twilight dergisi Salı 10 Ağus. 2010, 11:19 | |
| işte olayda o aslında ben onuda istemiyorum türkiyedeki hiç bir şeyde orijinallik yok her şei başka yerden alıyolar bize satıyor oysaki kalksa (mesela trendy dergisi ya da bluejean v.s.) gitse röportaj yapsa hem onlarında türkiyden haberi olur belki türkiyede bile prömyer bıdı bıdı bişe yapılır bu tarz bi kaç film festivali olmuştu ve hollywood un önde gelen isimlerinden bi kaç kişi gelmişti adamlar yerleşmeyi bile düşünmüşlerdi buraya yani ordan burdan alıp satmak ouyo biraz icraat görmek istiyorum ben o yüzden 20 tl bayılıp yabancı deri alıyorum.... | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| Konu: Geri: müjde!!! twilight dergisi Salı 10 Ağus. 2010, 11:25 | |
| yine çok haklısın ( bugün kaçıncı oldu) am abitarafları kaldırıp gitmeyi kimse aklına getirmez o yüz eden benim hedef küçük | |
|
| |
| Konu: Geri: müjde!!! twilight dergisi Salı 10 Ağus. 2010, 11:29 | |
| aslında trendy küçük bi dergi ama bluejean falan biraz daha köklü daha büyük bi dergi topluca bi baskı yaratılırsa bence bir şeyler olur gibime geliyor kilit dergilere baskı yapmak lazım | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| |
| |
| Konu: Geri: müjde!!! twilight dergisi Salı 10 Ağus. 2010, 11:33 | |
| tamam yapalım hemen bi şeyler | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| Konu: Geri: müjde!!! twilight dergisi Salı 10 Ağus. 2010, 11:35 | |
| sonuna kadar hep estek tam destek diyorum
| |
|
| |
| Konu: Geri: müjde!!! twilight dergisi Salı 10 Ağus. 2010, 11:48 | |
| ben açtım konuu bundan sonrası diğer arkadaşların ilgilenip ilgilenmemesiyle alakalı bence yaparız bişeyler diyorum en azından denemiş oluruz | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| Konu: Geri: müjde!!! twilight dergisi Salı 10 Ağus. 2010, 12:02 | |
| ewet birinin kolları sıwaması lazım çok haklısın | |
|
| |
vampir_girl Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 2 Tür : İnsan Kayıt tarihi : 06/08/10
| Konu: Geri: müjde!!! twilight dergisi Çarş. 18 Ağus. 2010, 10:48 | |
| lütfen bu dergi türkiyeye gelsin ama pahalı olmasın herkesi düşünelim durumu olan var olmayan var | |
|
| |
| müjde!!! twilight dergisi | |
|