Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

müjde!!! twilight dergisi 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

müjde!!! twilight dergisi 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

müjde!!! twilight dergisi

5 posters
YazarMesaj
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Paylaşım Gücü : 2215
Tür : Vampir
Lakap : MELEK

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
 müjde!!! twilight dergisi Left_bar_bleue0/0 müjde!!! twilight dergisi Empty_bar_bleue  (0/0)

müjde!!! twilight dergisi Empty
MesajKonu: müjde!!! twilight dergisi    müjde!!! twilight dergisi EmptySalı 13 Tem. 2010, 14:48

Twilight dergisi
Twilight saga serisi de dergilendi. Henüz derginin türkçesi çıkmamış ama bu sayının kapağını Robert Pattinson,Taylor Lautner ve Kellan Lutz süslüyor. Ayrıca Eclipse filminde izleyeceğimiz karakterler de bu sayıda mercek altında.

Robert ilk defa bu dergide Kris’e duyduğu saf aşkı itiraf etti,Taylor ilk defa Kris’in başarılı oyunculuğunu böylesine methetti.Vee Kellan Lutz ilk defa bu kadar muzur açıklamalar da bulundu.

Twilight dergisinin Türkiye’ye gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.
 müjde!!! twilight dergisi 718c052e
not:dergi sadece (şimdilik)ABDde warmış..
kaynak:alacakaranlık-yeni ay-tutulma-şafak vakti
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

Paylaşım Gücü : 2687
Lakap : Soldier Blood,Soblood XD

MesajKonu: Geri: müjde!!! twilight dergisi    müjde!!! twilight dergisi EmptyÇarş. 14 Tem. 2010, 11:18

ayh Türkiye'ye gelmesini sabrsızlıkla bekliyorum yuppi p. için tşk süper +p canım sevgi
ßellacullen
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
ßellacullen

Paylaşım Gücü : 378
Lakap : Vampirella

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
 müjde!!! twilight dergisi Left_bar_bleue0/0 müjde!!! twilight dergisi Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: müjde!!! twilight dergisi    müjde!!! twilight dergisi EmptySalı 20 Tem. 2010, 10:28

Harikaaa yuppi süperr yuppi hemen burayada gelsin yuppi
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: müjde!!! twilight dergisi    müjde!!! twilight dergisi EmptyC.tesi 07 Ağus. 2010, 13:13

ßellacullen demiş ki:
Harikaaa yuppi süperr yuppi hemen burayada gelsin yuppi
biz daha çok bekleriz yaw Mad
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Paylaşım Gücü : 359

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: müjde!!! twilight dergisi    müjde!!! twilight dergisi EmptyPaz 08 Ağus. 2010, 20:15

türkçesi muhtemelen hatta hiç bi şekilde gelmez ama d&r ya daremzi kitapevinde falan bulabilrsiniz yurtdışından getiriyolar bi ara bende alıyodum j-14 die bi dergi(tabii ki de twilight v.s. için Very Happy)
ama 20 tl flan her ne kadr arkasında 3-5 dolar yazsada dışardn geldiği biraz pahalı olabilir (eğer geldiyse tabii)
kumbaramı boşaltmştı bi kaç ayın sonunda Very Happy ayrıca annemden gizli okul çıkışında alışverş merkezine gittiğim(bir tek orda kolayca bulabliyordum) için fırça yediğimi bile hatırlarım...
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

MesajKonu: Geri: müjde!!! twilight dergisi    müjde!!! twilight dergisi EmptyPaz 08 Ağus. 2010, 23:49

Alexander DeLarge demiş ki:
türkçesi muhtemelen hatta hiç bi şekilde gelmez ama d&r ya daremzi kitapevinde falan bulabilrsiniz yurtdışından getiriyolar bi ara bende alıyodum j-14 die bi dergi(tabii ki de twilight v.s. için Very Happy)
ama 20 tl flan her ne kadr arkasında 3-5 dolar yazsada dışardn geldiği biraz pahalı olabilir (eğer geldiyse tabii)
kumbaramı boşaltmştı bi kaç ayın sonunda Very Happy ayrıca annemden gizli okul çıkışında alışverş merkezine gittiğim(bir tek orda kolayca bulabliyordum) için fırça yediğimi bile hatırlarım...
evet yha yabancı dergileri almak için iyi bir birikim gerek ben şu people twilight özel sayısını almak istemiştim 20tl deyince kaldım(tabii bir dizi karışıklık sonunda aldım hıhı )yabancı olarak sadece bravoyu düzenli takip edebiliyorum diğerleri biraz el yakıcı utan
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: müjde!!! twilight dergisi    müjde!!! twilight dergisi EmptyPtsi 09 Ağus. 2010, 12:43

evet baya harçlıkları bitiriyor sonradan bıraktım almayı
üzüldüğüm tek yanı yabancı dergilerdeki haberler daha doğru daha detaylı oluyor türkiye de yapılanlarsa ordan burdan kopyala yapıştır ve çok kısa uyduruk haber oluyor bide kocaman başlık atıyolar en basidinden posterleri bile google da aratsan bulursun hatta derginn yanında verilenden daha güzelini...
ßellacullen
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
ßellacullen

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: müjde!!! twilight dergisi    müjde!!! twilight dergisi EmptyPtsi 09 Ağus. 2010, 19:57

Püff niye hep detaylı bilgiler bizi ilgilendirmeyen bilgiler oluyo (siyaset, yemek...vs.) Neden hem yabancı hem türk filmlerinde detaylı bilgi almıyoruz? Özellikle yabancı filmler ve oyuncuları hakkında! Ah doğru yabancı filmler hakkında özel dergiler ve detaylı bilgiler var ve o dergide en fazla Ben 10 gibi dergiler o da film ama ÇİZGİ FİLM ne harika bi benzetme Mad Yeter artık Mad Biz google da asla bulamayacağımız resimler ve nadiren bilinen olayları en ince ayrıntısına kadar okumak istiyoruz! Bizim neyimiz eksik! dil Mad söv
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: müjde!!! twilight dergisi    müjde!!! twilight dergisi EmptyPtsi 09 Ağus. 2010, 20:45

valla hislerime tercümaan oldun bende adam gibi dergi istiyorum işin en kıl tarafı bi de bi kaç sayfa var yok... benim aldığım yabancı dergideyse bi kaç sayfa dışında her yer twilight !!!
ve bizim dergilerimizde sanki ansiklopedi gibi anlatılıyomuş süsü veriliyor
ßellacullen
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
ßellacullen

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: müjde!!! twilight dergisi    müjde!!! twilight dergisi EmptyPtsi 09 Ağus. 2010, 20:50

Katılıyorum
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

MesajKonu: Geri: müjde!!! twilight dergisi    müjde!!! twilight dergisi EmptyPtsi 09 Ağus. 2010, 21:55

ßellacullen demiş ki:
Katılıyorum
aynen katılıyorum Evil or Very Mad
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: müjde!!! twilight dergisi    müjde!!! twilight dergisi EmptySalı 10 Ağus. 2010, 10:50

hepinize katılıyorum bilmiyeniniz yoktur ama atrendy dergisinde istek üzerine poster weriyolarya bizde o röportajları istesek hem olurmu öyle şey demeyin yoğun bi baskı kursak olur bence Laughing
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: müjde!!! twilight dergisi    müjde!!! twilight dergisi EmptySalı 10 Ağus. 2010, 11:19

işte olayda o aslında ben onuda istemiyorum türkiyedeki hiç bir şeyde orijinallik yok her şei başka yerden alıyolar bize satıyor oysaki kalksa (mesela trendy dergisi ya da bluejean v.s.) gitse röportaj yapsa hem onlarında türkiyden haberi olur belki türkiyede bile prömyer bıdı bıdı bişe yapılır
bu tarz bi kaç film festivali olmuştu ve hollywood un önde gelen isimlerinden bi kaç kişi gelmişti adamlar yerleşmeyi bile düşünmüşlerdi buraya
yani ordan burdan alıp satmak ouyo biraz icraat görmek istiyorum ben o yüzden 20 tl bayılıp yabancı deri alıyorum....
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: müjde!!! twilight dergisi    müjde!!! twilight dergisi EmptySalı 10 Ağus. 2010, 11:25

yine çok haklısın ( bugün kaçıncı oldu) am abitarafları kaldırıp gitmeyi kimse aklına getirmez o yüz eden benim hedef küçük
ağla
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: müjde!!! twilight dergisi    müjde!!! twilight dergisi EmptySalı 10 Ağus. 2010, 11:29

aslında trendy küçük bi dergi ama bluejean falan biraz daha köklü daha büyük bi dergi topluca bi baskı yaratılırsa bence bir şeyler olur gibime geliyor kilit dergilere baskı yapmak lazım
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: müjde!!! twilight dergisi    müjde!!! twilight dergisi EmptySalı 10 Ağus. 2010, 11:32

ayy yine çok haklısın bence bu bi fikir olarak kalmamalı diyorum istersen istek kısmına aç bi çok arkadaşımız zewkle katılacaktır
bravo yuppi
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: müjde!!! twilight dergisi    müjde!!! twilight dergisi EmptySalı 10 Ağus. 2010, 11:33

tamam yapalım hemen bi şeyler Very Happy
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: müjde!!! twilight dergisi    müjde!!! twilight dergisi EmptySalı 10 Ağus. 2010, 11:35

sonuna kadar hep estek tam destek diyorum
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: müjde!!! twilight dergisi    müjde!!! twilight dergisi EmptySalı 10 Ağus. 2010, 11:48

ben açtım konuu bundan sonrası diğer arkadaşların ilgilenip ilgilenmemesiyle alakalı
bence yaparız bişeyler diyorum Smile en azından denemiş oluruz Very Happy
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: müjde!!! twilight dergisi    müjde!!! twilight dergisi EmptySalı 10 Ağus. 2010, 12:02

ewet birinin kolları sıwaması lazım çok haklısın Laughing
vampir_girl
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
vampir_girl

Paylaşım Gücü : 2
Tür : İnsan

MesajKonu: Geri: müjde!!! twilight dergisi    müjde!!! twilight dergisi EmptyÇarş. 18 Ağus. 2010, 10:48

lütfen bu dergi türkiyeye gelsin ama pahalı olmasın herkesi düşünelim durumu olan var olmayan var süper

müjde!!! twilight dergisi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» People Dergisi Twilight Özel ~
» Kino -Co Dergisi
» Ashley EW Dergisi
» Salsa Dergisi
» Robert Kawanku Dergisi