| Konuşturulmuş Resimler XD | |
|
+5zeynepsevgi renesmee_bella cullen brookekin JacobHastası mrv rkn 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Konuşturulmuş Resimler XD Çarş. 21 Tem. 2010, 20:27 | |
| -Afedersiniz,tarağımı gördünüz mü? -Hala tarağımı arıyorum... -...ve onu bulamıyorum!!! -Jake?Neden yatak odamızda çıplaksın? -Renemee!!! sonuncuya koptum
En son simyaci tarafından C.tesi 02 Ekim 2010, 21:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
JacobHastası New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 296 Tür : Kurt Kız Yaş : 30 Nerden : La Push Kayıt tarihi : 09/07/10 Lakap : Jacob Manyağı
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Konuşturulmuş Resimler XD Perş. 22 Tem. 2010, 15:13 | |
| | |
|
| |
brookekin Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 26 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : çıktı bu? Kayıt tarihi : 18/07/10
| Konu: Geri: Konuşturulmuş Resimler XD Perş. 22 Tem. 2010, 23:31 | |
| aahhahahha sonuncu çok iyi ya:D | |
|
| |
renesmee_bella cullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 273 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : beyaz cadı-vampir kız
| Konu: Geri: Konuşturulmuş Resimler XD C.tesi 24 Tem. 2010, 16:50 | |
| bencede sonuncu süper kim yazdıysa Allah iiliini versin | |
|
| |
JacobHastası New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 296 Tür : Kurt Kız Yaş : 30 Nerden : La Push Kayıt tarihi : 09/07/10 Lakap : Jacob Manyağı
| Konu: Geri: Konuşturulmuş Resimler XD C.tesi 24 Tem. 2010, 17:09 | |
| tarağını kaybetmiş acıların çocuğu edward | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Konuşturulmuş Resimler XD C.tesi 24 Tem. 2010, 23:26 | |
| işte birkaç tane daha -Edward:Bana bak.Ben bir canavarım. -Bella:Ben de parlak bir camavar olmak istiyorum! -Yani şimdi seninle ne yapacağız? -Ne bu lanet olasıca? -Ağzını kapalı tut ya da bu biraz acıtacak.
En son simyaci tarafından C.tesi 02 Ekim 2010, 22:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
zeynepsevgi Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 29 Tür : Vampir Yaş : 26 Nerden : Manisa Kayıt tarihi : 04/07/10
| Konu: Geri: Konuşturulmuş Resimler XD Ptsi 09 Ağus. 2010, 09:19 | |
| | |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Konuşturulmuş Resimler XD Ptsi 09 Ağus. 2010, 14:05 | |
| hepsi komedi olmuş +1 | |
|
| |
| |
| |
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Konuşturulmuş Resimler XD Çarş. 11 Ağus. 2010, 10:26 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Konuşturulmuş Resimler XD Perş. 12 Ağus. 2010, 01:56 | |
|
En son simyaci tarafından C.tesi 02 Ekim 2010, 22:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
-TWiLiGHT- New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 201 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : nereye.. =D Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : Sui..
| Konu: Geri: Konuşturulmuş Resimler XD Perş. 12 Ağus. 2010, 02:16 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Konuşturulmuş Resimler XD C.tesi 21 Ağus. 2010, 16:51 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Konuşturulmuş Resimler XD Çarş. 25 Ağus. 2010, 00:50 | |
| -Edward:Nasıl bir köpele durabiliyorsun? -Jacob:Nasıl bir sülükle urabiliyorsun? -Bella:Merak ediyorum,Mike bu akşam boş olsaydı?Bu ikisin aklımı okuyamaması iyi bir şey. -David:Ne var,Robert?Eğeğr bu yatak sahnelerinin yeniden çekimiyle ilgiliyse,cevap "HAYIR" -Robert:Oh,bu iyi.Kristen ve ben insanların bizim hakkımızda yanlış fikre sahip olabileceğini sanmıştık.*öksürdü*Yani,biz hoşuz.Ama...bu sefer en iyi fikre sahibim! -David:Bilmek istediğime emin değilim...Fakat hadi duyalım şunu! -Robert:Hadi hikayede Jacob Black'i öldürelim. -David:*Güldü*Bunu nasıl yapmamızı öneriyorsun? -David:Neden Jacob Black'in ölmesini istiyorsun? -Robert:Peki,Taylor zaten burda;yani tüm ihtiyacımız olan hikayeyi değiştirmek sonra atmak.Düşünüyorum da...ÇADIR SAHNESİNDEN ÖNCE...Kurt adam formuna geçti,acıktı,ölü bir geyik buldu,onu iştahla yedi,fakat kemik boğazına takıldı,nefes alamadı,sonra ödü!Basit! -Robert:Neden?Çünkü Jacob Black BENİM KARIMIN kadasını karıştırıyor.ŞAfak Vakti'nde,KRİSTEN hamile olduğuda bile,hala onu yalnız bırakmıyor. -David:Ama Şafak Vakti Jacob'ın Kristen'a...kastettiğim,Bella'ya karşı neden öyle hissettiğini açıklayacak. -Robert:Sadece bu!Sonra Jacob Black kızımızla evlenecek!Yani bu hastalıklı!Bu arada Jacob 20,bizim kızımız belki sadece kaç?üç yaşında?!?!?! -Kristen:Yani kabul etti mi? -Robert:Hayır bebeğim,kabul etmedi. -Kristen:Oh hayır!Zavallı bebeğimiz!Yaşlı bir kurt adamla olmak zorunda! -Robert:Aha!Bir özümüm var sevgilim.Bu işleyecek.Evet evet. -Kristen:Söyle tatlım söyle. -Robert:Bir erkek çocuk sahibi olalım. -Kristen:Mükemmel hepsi süper ama sonuncuya bittim
En son simyaci tarafından C.tesi 02 Ekim 2010, 22:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Konuşturulmuş Resimler XD Salı 14 Eyl. 2010, 22:29 | |
| | |
|
| |
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Konuşturulmuş Resimler XD Salı 14 Eyl. 2010, 22:40 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Konuşturulmuş Resimler XD C.tesi 02 Ekim 2010, 18:27 | |
| -Alice teyzenin çözümü. -ClaireDaha çay istermisiniz,bayan Quil? -Quil:Oh oh,oh!Önlüğünüz çok hoş. -Jacob:oh oh oh!Uh Nessie...Annen akşam yemeği için eve dönmemiz gerektiğini söylemedi mi? -Bu küçük ayı markete gitmiş.Bu küçük ayı evde kalmış,Bu küçük ayının balı varmış.Ve son küçük ayıyı atıştırma için yedim... -Emmett!!! bu anlaşılıyordur sanırım ayh buna koptum melekim umarım istediğin gibi olmuştur
En son simyaci tarafından C.tesi 02 Ekim 2010, 23:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Konuşturulmuş Resimler XD C.tesi 02 Ekim 2010, 20:26 | |
| ya merve sen kopuyosun çünkü ingilizceden çakıyosun ben bön bön bakıyorum boş zamanında şunlara türkçe çevirisini yapıp koysana | |
|
| |
| |
| |
| Konuşturulmuş Resimler XD | |
|