dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: yalwarma rob!!! Ptsi 26 Tem. 2010, 10:55 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Robert Paparazzilere Onu Rahat Bırakmaları İçin Yalvardı! "Kasten Arabamıza Çarptı" Diye Yalan Haber Yapıldı!
Robert'ın dün sinemaya gittiğini okumuştunuz. Sinemadan çıktıktan sonra onu takip edip nerede kaldığını bulmak istemişler. Yani bu olay dünkü sinema çıkışının gecesinde oluyor. Bir çok yerde "ROBERT PAPARAZZİLERİN ARABALARINA ÇARPIP KAÇTI!" diye haber yapılıyor ama bu da o paparazzilerin işi! Robert paparazzilere ONU RAHAT BIRAKMALARI İÇİN SAATLERCE YALVARIYOR, ve adamlar Robert onlarla nazikçe konuşurken bile fotoğraflarını çekmeye devam ediyorlar. Robert "lütfen beni rahat bırakın, nerede yaşadığımı bulamazsınız." gibi bir şey söylüyor ve bu sırada bile paparazziler gülerek fotoğraflarını çekiyorlar. Robert tamamen çaresiz. Bu şekilde halledemeyeceğini anlayınca, polislere gidip yardım istiyor. Polislerin umrunda bile olmuyor ve bu Rob'u daha çok üzüyor. Ve tam bu sırada ne oluyor? Hayranlar etrafını sarıp imza istiyor! Ama o hayranına gülümseyerekl cevap veriyor, tabii ki. Tam burada paparazzinin biri "ne kadar hoş bir adam" diyor. Daha sonra evine gidiyor ama bu yaşadığı olay medyaya "Robert paparazzilere bağırdı çağırdı ve arabalarına vurup kaçtı" diye yansıtılıyor. Gerçekten, ne istiyorsunuz ki bu adamdan? Nerede yaşadığından size ne? Ve bir de Rob nazikçe çekilmeleri için onlarla konuşuyor, hala onu umursamıyorlar. Rob'a çok üzüldüm, gerçekten. Bence paparazziler, Rob bu kadar kibar bir İngiliz beyefendisi olduğu için çok şanslılar! Yorumlardan bir kaçı da Kristen'ın orada olması gerektiği yönünde. Kristen'ın paparazzilere iyi cevaplar verdiğini biliyoruz ne de olsa.
*Bu olaya ilişkin fotoğraflar, videolar var ama bunları bu sayfaya eklemeyeceğim. Bu, paparazzilerin yaptığı işi desteklemek olur ve ben bunu hayatta yapmam.
| |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: yalwarma rob!!! Ptsi 26 Tem. 2010, 18:51 | |
| | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: yalwarma rob!!! Salı 27 Tem. 2010, 09:24 | |
| | |
|