| Yeni Başlıklar Şaşırtıyor! | |
|
+3dewil Bittersweet JacobHastası 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
JacobHastası New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 296 Tür : Kurt Kız Yaş : 30 Nerden : La Push Kayıt tarihi : 09/07/10 Lakap : Jacob Manyağı
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Yeni Başlıklar Şaşırtıyor! Çarş. 28 Tem. 2010, 07:02 | |
| Arkadaşlar dün yeni bir haber öğrendim.Haberlerin başlıkları şöyleydi...
"Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ın seks vidoları internete sızdı"
"Robert Pattinson gay mı?"
"Ashley Greene'nin uygunsuz fotoğrafları intertte sızdı"
"Kristen Stewart'ın hamile olduğu belli oldu"
Bunları görünce şaştım kaldım..Bu haberler doğru mu? Haberlerin aslını bilen var mı? | |
|
| |
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| Konu: Geri: Yeni Başlıklar Şaşırtıyor! Çarş. 28 Tem. 2010, 08:46 | |
| Bu haberler çıkalı baya oluyor. "Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ın seks vidoları internete sızdı" haberi goygoycu.com un 1 Nisan şakasıydı. "Robert Pattinson gay mı?" haberi de asılsız yalan haber rob u kıskananların çıkardığı uydurma haber. "Ashley Greene'nin uygunsuz fotoğrafları intertte sızdı" bu haber doğru .Bende çok şaşırmıştım ama doğru bir haber.Hnagi akla hizmet öyle pozlar vermiş anlamadım.İnternete de hemen sızmış.
"Kristen Stewart'ın hamile olduğu belli oldu".Bu da uydurma yalan haber fanlar birtakım yakıştırmalarda bulunuyor.Seri fazla tutulup sevildiği için böyle haberlerin çıkması normal.Baya zaman oldu bu haber de çıkalı öyle olsa bebek şimdi doğmuş olurdu. | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 296 Tür : Kurt Kız Yaş : 30 Nerden : La Push Kayıt tarihi : 09/07/10 Lakap : Jacob Manyağı
| |
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Yeni Başlıklar Şaşırtıyor! Çarş. 28 Tem. 2010, 11:58 | |
| rob gay değil diye bi face sayfası bile açmışlardı yanlış harlamıyosam
| |
|
| |
jacopss New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 118 Tür : Kurt Kız Yaş : 27 Nerden : İSTANBUL Kayıt tarihi : 02/07/10 Lakap : SeyMa=Job=
| Konu: Geri: Yeni Başlıklar Şaşırtıyor! Çarş. 28 Tem. 2010, 12:46 | |
| ashLey in bazı kötü fotograf kareLEri internete sızdı hatta bizim face sayfamızdaki p fotoLarı yaynLadı bende çok sinirLendim fotoLarı siLdim o yöneticiyide attım hemde o en ii arkimdi şimdi küsüz | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Başlıklar Şaşırtıyor! Çarş. 28 Tem. 2010, 12:47 | |
| | |
|
| |
jacopss New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 118 Tür : Kurt Kız Yaş : 27 Nerden : İSTANBUL Kayıt tarihi : 02/07/10 Lakap : SeyMa=Job=
| Konu: Geri: Yeni Başlıklar Şaşırtıyor! Çarş. 28 Tem. 2010, 12:59 | |
| malesef kötü bi olaydı sabrımı taşıran son damLAydı | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Yeni Başlıklar Şaşırtıyor! Çarş. 28 Tem. 2010, 22:05 | |
| yha şu Kris'in hamile olduğu haberinin kaçıncı yayılışı her film arifesinde Kris hamile oluyor nedense | |
|
| |
yıLdz Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 11 Tür : Vampir Yaş : 27 Kayıt tarihi : 09/08/10
| Konu: Geri: Yeni Başlıklar Şaşırtıyor! Perş. 12 Ağus. 2010, 20:51 | |
| ewt bende duyustumm hatta izlemek içn tıklıcaktım linke link vardıı ama tıklamadımm izlemekten korktum açıkçasıı | |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Yeni Başlıklar Şaşırtıyor! Perş. 12 Ağus. 2010, 21:03 | |
| nerdeydi link ?? böle yalan haberleri okuyunca eğleniyorumda hehe çok saçma kris paso hamile bi hamile bi değil kafasına eserse haha | |
|
| |
| Yeni Başlıklar Şaşırtıyor! | |
|