Konu Açıldığı İçin Teşekkür Ederim.. =)(= Bu Benim İlk Denememdi.. Baya Etki Bıraktığı Söylenince Paylaşmak İstedim.. =)(= Bölümler Çok Kısa Ama Birkça Bölüm Eklerim..
BÖLÜM 1Beni boğan sıkıcı bir hayatım vardı... Hergün daha da bunalıyor ve hergün daha da acı çekiyordum... Bu kadar sıkıcı bir hayatımın olması benim seçimim değil... Sabahın 6 sından akşamın 9 una kadar kaldığım ve bu kadar çalışmama rağmen emeğimin karşılığını alamadığım bir ofiste sekreterlik yapıyorum. Bilgisayarda gerçidiğim vakit yüzünden gözlerim kör olma derecesinde ve bana hala baskı yapılması ağırıma gidiyor.. Farklı olmak istemiyorum. Sadece biraz saygı... Yani kısaca berbat... Sadeliği sevsemde bu kadarı çok fazla.. İlginç yerler görmek istiyorum. Daha önce hiç kimsenin görmediği yerler...
Gözlerimi açmak istemiyordum... Yine ofis ve sıkıcı işler. Ama mecburdum... Yavaş yavaş gözlerimi araladım. Daha iyi görebilmek için bulanık gözlerimi ovuşturdum. Bu kadar şoka uğrayacağımı bilseydim hiç açmazdım... Burada ne olmuştu böyle... Ne bir ses.. Ne bir kıpırtı... Burada hayat denen bir şey yok... Ayağa kalktım ve silkelendim. Tek kelimeyle korkunçtu. Kırık bir tabela vardı. Üzerindeki tozu silerek yazıyı okumaya çalıştım. Ne yazıkki paslanmıştı.. İlerlemeye devam ettim. Gittikçe içim ürperiyordu. Birilerinin beni izleyen gözlerini hissedebiliyordum...
BÖLÜM 2Evet evet... Gözler vardı... Her hareketimi yavaşça takip eden gözler...
-Kim var orda!
Gölgelerin arasından birisi belirdi. Bana doğru atladı. Ama güneş onu rahatsız etmişti... Acı çekiyordu...
-Öyle bakmayın yardım etsenize!!
Hiç bir ses yoktu... Son bir feryattan sonra yanıp kül olmuştu. Ne biçim yerdi burası?.. Geri geri çekilirken gölgelerin arasındaydım. Nefesim tutulmuştu. Bedenimde dolaşan eller vardı... Bayılacak gibiydim. Kendimi birden göneşe attım... Neredeydim ben?.. Koşmya başladım.. Ama onlarda koşuyorlardı artık.Sabah güneşe çıkamıyorlar.. Peki ya akşam ne yapacaktım... Yolun sonuna gelmiştim. Önümde koskoca kilise vardı. Merdivenlerden çıktım. Kapı kilitliydi...
-Buraya geldiysen ölmeden çıkamazsın..
BÖLÜM 3Ne yani niyetleri beni öldürmek mi? Bana seslen kişiyi hafiften görebiliyordum.. Kumral dağınık saçları vardı.. Mermer rengi teni ve kırmızı gözleri...
-Ne demek istiyorsun?
-Buraya yıllardır hiç insan uğramadı. Kan istiyoruz! Üstelik buraya sen kendi isteğinle geldin.
-Nasıl? Ben buraya gelmek istememiştim..
-Düşün...
Ben mi istemiştim? Ne zaman?.. Sonra birden Yatak odamdaydım. ''İlginç yerler görmek istiyorum''.. Sarsıldım.. Yeniden bu yerdeydim.
-Gördün mü? Sen istedin... Buradan çıkış yok... Burası kayıp şehir...
Hİç göremez olmuştum konuşan kişiyi... Burası neresi olursa olsun.. Beni çok kötü şeylerin beklediği kesin...
Kötü Olduğunu Biliyorum Ama Yorum Yaparsanız Sevinirim..