Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Kayıp Şehir 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Kayıp Şehir 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kayıp Şehir

+2
MisSwan*
MiSs~
6 posters
YazarMesaj
MiSs~
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
MiSs~

Paylaşım Gücü : 16
Tür : Vampir
Lakap : Prenses

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Kayıp Şehir Left_bar_bleue0/0Kayıp Şehir Empty_bar_bleue  (0/0)

Kayıp Şehir Empty
MesajKonu: Kayıp Şehir   Kayıp Şehir EmptyÇarş. 28 Tem. 2010, 14:17

Başka Yerlerde Baya İlgi Görmüştü Very Happy Bölümler Acayip Kısa Kusura Bakmayın Very Happy

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Giriş...

Gözünüzü açtığınızda başka bir boyutta olmayı hayal ettiniz mi hiç?.. Ya bu yer vampirlerle doluysa?.. Av sensin... Hayatın için mücadele edecek misin? Yoksa senin için önemli değil mi ?.. Benim hangi şıkkı seçtiğimi merak ediyorsan... Karanlık dünyama gel... Ama bir kez adım atarsan geri dönüşü yok...
MisSwan*
Eclipse | Kıdemli Hayran
Eclipse | Kıdemli Hayran
MisSwan*

Paylaşım Gücü : 569
Lakap : Mbilgin@

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Kayıp Şehir Empty
MesajKonu: Geri: Kayıp Şehir   Kayıp Şehir EmptyÇarş. 28 Tem. 2010, 16:06

Canım kuralları okumamışsın sanırım konu açmadan önce bana hikayeni özel mesaj olarak atman gerekirdi dolasıyla konunu kilitlemem gerekiyor üzgünüm.
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Kayıp Şehir Empty
MesajKonu: Geri: Kayıp Şehir   Kayıp Şehir EmptyC.tesi 07 Ağus. 2010, 20:59

kısa ama güzel Smile
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

Paylaşım Gücü : 2687
Lakap : Soldier Blood,Soblood XD

Kayıp Şehir Empty
MesajKonu: Geri: Kayıp Şehir   Kayıp Şehir EmptyPaz 08 Ağus. 2010, 00:32

sadece girişi var ama güzele benziyor devamını en kısa zamanda ekle(tabii kurallara ayrkırı bir durum yoksa) bravo
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Paylaşım Gücü : 2215
Lakap : MELEK

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Kayıp Şehir Empty
MesajKonu: Geri: Kayıp Şehir   Kayıp Şehir EmptyPaz 08 Ağus. 2010, 16:22

ewet çok çekici walla ha yayınlanırsa takip ederim Very Happy
MiSs~
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
MiSs~

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Kayıp Şehir Empty
MesajKonu: Geri: Kayıp Şehir   Kayıp Şehir EmptyPtsi 09 Ağus. 2010, 09:13

Konu Açıldığı İçin Teşekkür Ederim.. =)(= Bu Benim İlk Denememdi.. Baya Etki Bıraktığı Söylenince Paylaşmak İstedim.. =)(= Bölümler Çok Kısa Ama Birkça Bölüm Eklerim.. Very Happy

BÖLÜM 1

Beni boğan sıkıcı bir hayatım vardı... Hergün daha da bunalıyor ve hergün daha da acı çekiyordum... Bu kadar sıkıcı bir hayatımın olması benim seçimim değil... Sabahın 6 sından akşamın 9 una kadar kaldığım ve bu kadar çalışmama rağmen emeğimin karşılığını alamadığım bir ofiste sekreterlik yapıyorum. Bilgisayarda gerçidiğim vakit yüzünden gözlerim kör olma derecesinde ve bana hala baskı yapılması ağırıma gidiyor.. Farklı olmak istemiyorum. Sadece biraz saygı... Yani kısaca berbat... Sadeliği sevsemde bu kadarı çok fazla.. İlginç yerler görmek istiyorum. Daha önce hiç kimsenin görmediği yerler...
Gözlerimi açmak istemiyordum... Yine ofis ve sıkıcı işler. Ama mecburdum... Yavaş yavaş gözlerimi araladım. Daha iyi görebilmek için bulanık gözlerimi ovuşturdum. Bu kadar şoka uğrayacağımı bilseydim hiç açmazdım... Burada ne olmuştu böyle... Ne bir ses.. Ne bir kıpırtı... Burada hayat denen bir şey yok... Ayağa kalktım ve silkelendim. Tek kelimeyle korkunçtu. Kırık bir tabela vardı. Üzerindeki tozu silerek yazıyı okumaya çalıştım. Ne yazıkki paslanmıştı.. İlerlemeye devam ettim. Gittikçe içim ürperiyordu. Birilerinin beni izleyen gözlerini hissedebiliyordum...

BÖLÜM 2

Evet evet... Gözler vardı... Her hareketimi yavaşça takip eden gözler...
-Kim var orda!
Gölgelerin arasından birisi belirdi. Bana doğru atladı. Ama güneş onu rahatsız etmişti... Acı çekiyordu...
-Öyle bakmayın yardım etsenize!!
Hiç bir ses yoktu... Son bir feryattan sonra yanıp kül olmuştu. Ne biçim yerdi burası?.. Geri geri çekilirken gölgelerin arasındaydım. Nefesim tutulmuştu. Bedenimde dolaşan eller vardı... Bayılacak gibiydim. Kendimi birden göneşe attım... Neredeydim ben?.. Koşmya başladım.. Ama onlarda koşuyorlardı artık.Sabah güneşe çıkamıyorlar.. Peki ya akşam ne yapacaktım... Yolun sonuna gelmiştim. Önümde koskoca kilise vardı. Merdivenlerden çıktım. Kapı kilitliydi...
-Buraya geldiysen ölmeden çıkamazsın..

BÖLÜM 3
Ne yani niyetleri beni öldürmek mi? Bana seslen kişiyi hafiften görebiliyordum.. Kumral dağınık saçları vardı.. Mermer rengi teni ve kırmızı gözleri...
-Ne demek istiyorsun?
-Buraya yıllardır hiç insan uğramadı. Kan istiyoruz! Üstelik buraya sen kendi isteğinle geldin.
-Nasıl? Ben buraya gelmek istememiştim..
-Düşün...
Ben mi istemiştim? Ne zaman?.. Sonra birden Yatak odamdaydım. ''İlginç yerler görmek istiyorum''.. Sarsıldım.. Yeniden bu yerdeydim.
-Gördün mü? Sen istedin... Buradan çıkış yok... Burası kayıp şehir...
Hİç göremez olmuştum konuşan kişiyi... Burası neresi olursa olsun.. Beni çok kötü şeylerin beklediği kesin...

Kötü Olduğunu Biliyorum Ama Yorum Yaparsanız Sevinirim.. Very Happy
begüm dnzzbaşı
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
begüm dnzzbaşı

Paylaşım Gücü : 2

Kayıp Şehir Empty
MesajKonu: Geri: Kayıp Şehir   Kayıp Şehir EmptyPtsi 09 Ağus. 2010, 13:46

BENCE GZL DEVAM ET
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

Kayıp Şehir Empty
MesajKonu: Geri: Kayıp Şehir   Kayıp Şehir EmptyPtsi 09 Ağus. 2010, 22:54

köü değil bence güzel olmuş canım devamı için fazla bekletme lütfen utan sevgi
ayrıca dediğin gib bölümler baya kısaymış ama birkaç bölüm birden paylaşman iyi olmuş hıhı
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Paylaşım Gücü : 2215
Lakap : MELEK

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Kayıp Şehir Empty
MesajKonu: Geri: Kayıp Şehir   Kayıp Şehir EmptySalı 10 Ağus. 2010, 10:24

bence güzel dewam et lütfan ( acep rüyamı görüyo alice harikalar diyarında lol! )
MiSs~
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
MiSs~

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Kayıp Şehir Empty
MesajKonu: Geri: Kayıp Şehir   Kayıp Şehir EmptyPerş. 12 Ağus. 2010, 12:51

O Zaman Devam Edeyim Ben Very Happy

BÖLÜM 4
Bütün günüm kilisenin kapısı önünde durmaktan ibaretti.. Sanum yaklaşıyordu.. En azından ölümüm sade olmıyacak.. Hep bunu istememiş miydim.. Farklı hayat.. Belki ölmezdim onlar gibi olurdum.. Gökyüzü kırmızıyla turuncu arasında bir renge dönüşmüştü... Gittikçe batamaya yaklaşan güneş gözden kayboluyordu. ''Yalvarırım.. Böyle ölmek istemiyorum''... Direnmek boşunaydı. Güneş batmıştı ve hava kararmıştı. Boğazlarını yıtarcasına hırlıyorlardı.. Alev alev yanıyordu gözleri.. Hepsi hemle yapmak için eğilmişlerdi.. Dişleri ise korkulmayacak gibi değildi... İşte Ölüm vakti yaklaştı.. Son saniyelerim...

BÖLÜM 5
Birisi boğazıma bapıştı. Nefes alamıyordum. Kırmızı gözlerinde arzudan başka bir şey yoktu.
-Onu bana bırak!
Döndü. Hırladıktan sonra bacağıma tekme attı.
-Ahh!
-Bacağımı kırmıştı.
Sürünerek kilisenin kapısını bir kez daha açmaya çalıştım. Aniden çalıdı ve içeriye düştüm.. Uzun bir tünel vardı... Düştüğümde yatağımdaydım... Yatağım terden sırılsıklam olmuştu.. Saate baktım. Daha uyuyalı yarım saat mi olmuştu?.. Uyumak istemiyordum. Kalktım ve duşa girdim...

BÖLÜM 6
Duşa girmek iyi fikirdi. Ama koca evin sessizliği ürpertiyordu. Aniden su kesildi. Nefes almayı unutmuştum sanki. Uzanıp bornozumu aldım.
-Kim var orada!?
İlerlediğim zaman gördüğüm manzara şok ediciydi. Dayanamadım. İçimde ne var ne yok çıkarttım.Tavanımda bir kedi kuyruğundan asılıydı. Karnı deşilmiş ve her şeyi ortalığa saçılmıştı. Birden kendimi kilisenin içinde buldum. Nasıl? Dİyemeden yine içimdekileri çıkarttım. Kilisenin içi ölü insanlarla doluydu. Çığlık atarken yeniden evdeydim. Nedemek şimdi bu? Beynimin oynadığı bir oyun mu? Hiç düşünmeden bir şeyler giyip kendimi dışarı attım. Karanlık ara sokaklardan izlendiğimi hissediyordum. Tüm insanlar bana bakıyordum. Utancımdan yerin dibine girmek istedim.Nihayet ofisimdeydim. Kimse olmadığı için şanlıydım ki bu saate bakılırsa ortada şans falan yok... Laptopu açıp googleye girdim. ''Kayıp Şehir'' yazmıştım istemsiz olarak. Çıkan ilk sayfaya tıkladım. Önceleri bir şehir varmış. Kimse adını net olarak bilmiyor.. Bu şehire giden yollar yok olmuş.. Birden bire haritalardan silinmiş.. Ve o şehirdeki insanların hiçbirine ulaşılamamış.. İşin garip yanı şehirden kurtulan adamın anlattıkları...
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

Kayıp Şehir Empty
MesajKonu: Geri: Kayıp Şehir   Kayıp Şehir EmptyPerş. 12 Ağus. 2010, 22:25

off heyecanlandım bak şimdi hıhı

Kayıp Şehir
1 sayfadaki 1 sayfası