Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

D Fanning Rol Secerken:"Her Zaman Yasima Uygun Olani Yapmak Istedim"  212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

D Fanning Rol Secerken:"Her Zaman Yasima Uygun Olani Yapmak Istedim"  212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

D Fanning Rol Secerken:"Her Zaman Yasima Uygun Olani Yapmak Istedim"

YazarMesaj
Bittersweet
Yönetici
Yönetici
Bittersweet

Paylaşım Gücü : 1266
Tür : Vampir
Lakap : AE

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
D Fanning Rol Secerken:"Her Zaman Yasima Uygun Olani Yapmak Istedim"  Left_bar_bleue0/0D Fanning Rol Secerken:"Her Zaman Yasima Uygun Olani Yapmak Istedim"  Empty_bar_bleue  (0/0)

D Fanning Rol Secerken:"Her Zaman Yasima Uygun Olani Yapmak Istedim"  Empty
MesajKonu: D Fanning Rol Secerken:"Her Zaman Yasima Uygun Olani Yapmak Istedim"    D Fanning Rol Secerken:"Her Zaman Yasima Uygun Olani Yapmak Istedim"  EmptyPaz 01 Ağus. 2010, 13:25

D Fanning Rol Secerken:"Her Zaman Yasima Uygun Olani Yapmak Istedim"  121hpl

Filmlerde ilk cikisini 6 yasinda Sean Penn’in yaninda ‘I Am Sam’ dramiyla yapti, bu yil erkenden +18 bir filmde ortaya cikti, Kristen Stewart’la 70lerin punk-rock destani olan ‘The Runaways’de, ama Dakota Fanning is yetiskin filmi rolleri secmeye gelince hala yavas davrandiginda israr ediyor.

“Ise genc basladiginda, insanlar cidden senin 6 yasindaki haline takili kaliyor.” diyor Fanning Marie Claire’in Agustos sayisinda. “The Runaways’in “Biliyorsunuz, artik o kucuk kiz degilim, ama hala tamamen yetiskin de degilim.”gibi bir an niteliginde oldugunu umuyorum.

Onunde mesgul bir yilla, son iki Twilight filmini halletmenin yanisira Kuzey Hollywood’un prestijli Campbell Hall’unda lise bitirmek de dahil, Fanning gelecegi heyecanla bekliyor, ama hala simdiki zamanin tadini cikararak. “Yaslandikca, filmlerde yapabileceginiz cok daha fazla sey var.”diyor. “Asla bunun icin acele etmek istemedim; her zaman yasim icin uygun olani yapmak istedim, ama 18’e ulastiginizda ,bir aktor olarak onunuze tamamen yeni bir dunya aciliyor, ve ben bunu gercekten heyecanla bekliyorum.”

Twilight filmlerinden baska, soylenene gore Dakota’nin programinda iki diger proje var.

kaynak:Dakota-f.org
ceviren: ikbals

kaynak:twilightsaga.biz

D Fanning Rol Secerken:"Her Zaman Yasima Uygun Olani Yapmak Istedim"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yanlış Olanı Seçiyorsun---Fanmade
» alice de türkiyede imza günü yapmak istiyo..
» Kristen'ı 2010'un En Seksi Kadını Yapmak İçin Oy Verin
» Stephenie Meyer: Midnight Sun’ı yazmak ev ödevi yapmak gibi
» Harper's Bazaar'ın Editör'ü Kristen'la Fotoğraf Çekimi Yapmak İstiyor