Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: D Fanning Rol Secerken:"Her Zaman Yasima Uygun Olani Yapmak Istedim" Paz 01 Ağus. 2010, 13:25 | |
| Filmlerde ilk cikisini 6 yasinda Sean Penn’in yaninda ‘I Am Sam’ dramiyla yapti, bu yil erkenden +18 bir filmde ortaya cikti, Kristen Stewart’la 70lerin punk-rock destani olan ‘The Runaways’de, ama Dakota Fanning is yetiskin filmi rolleri secmeye gelince hala yavas davrandiginda israr ediyor. “Ise genc basladiginda, insanlar cidden senin 6 yasindaki haline takili kaliyor.” diyor Fanning Marie Claire’in Agustos sayisinda. “The Runaways’in “Biliyorsunuz, artik o kucuk kiz degilim, ama hala tamamen yetiskin de degilim.”gibi bir an niteliginde oldugunu umuyorum. Onunde mesgul bir yilla, son iki Twilight filmini halletmenin yanisira Kuzey Hollywood’un prestijli Campbell Hall’unda lise bitirmek de dahil, Fanning gelecegi heyecanla bekliyor, ama hala simdiki zamanin tadini cikararak. “Yaslandikca, filmlerde yapabileceginiz cok daha fazla sey var.”diyor. “Asla bunun icin acele etmek istemedim; her zaman yasim icin uygun olani yapmak istedim, ama 18’e ulastiginizda ,bir aktor olarak onunuze tamamen yeni bir dunya aciliyor, ve ben bunu gercekten heyecanla bekliyorum.” Twilight filmlerinden baska, soylenene gore Dakota’nin programinda iki diger proje var. kaynak:Dakota-f.org ceviren: ikbals kaynak:twilightsaga.biz | |
|