Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Waltz Rob'un Oscar'a firlamasi hakkinda harika bir cevap veriyor+WFE hakkinda Ptsi 02 Ağus. 2010, 05:52 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]“Oh, bilmiyorum. Oscar’lar hakkinda dusunmuyorum ben.” Su gunlerde Robert Pattinson ile Water For Elephants’i ceken Academi Odulu sahibi Christoph Waltz Rob’un birgun onun ve rol arkadasi Reese Witherspoon’un ayakizlerini takip edip etmeyecegini konustu. Comic-Con’daki Green Hornet paneli sonrasinda yakaladigimiz Waltz, iki filmed de kotu karakteri oynuyor(buyuk surpriz), ama o, her zaman “haksiz olan diger adam” olmadigi konusunda espri yapiyor. Waltz bize film cekimlerinin “cok iyi” gittigini soyluyor, simdilerde gundelik bir olay haline gelen ‘setlerinin paparrazi tarafindan izinin surulmesine’ ragmen.. Her iki sekilde, iyi guvenlik ekibi Paparazzi’yi olabildigince kiyida tutuyor. WFE’in su siralar en cok konusulan setlerden biri olmasina ragmen, Waltz Rob ve Reese ile calismaktan butunuyle keyif aldigini soyluyor, tabi bir de yaninda gelen onca bagaj yukuyle de. Peki en sevdigi rol arkadasi? “Fillerle calismayi cok seviyorum.” Waltz gulumsuyor. Kaynak: Eonline Ceviren: ikbals kaynak:twilightsaga.biz | |
|