Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Stephen Moyer Rob'u Kıskanmıyor Ona Şans Diliyor Salı 03 Ağus. 2010, 14:21 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Çoğu zaman Stephen'e hit vampir serisi Twilight'da Edward Cullen'ı canlandıran, serinin İngiliz yıldızına karşı rakip duygular besleyip beslemediği soruluyor. 24 yaşındaki Robert'in hayatı bu rolü kabul etmesiyle tamamen değişti ve kendini çoğu zaman katlanamadığı kameraların önünde buluyor. GQ Magazine'nin İngiltere basımı için yapılan röportajda "Hey! Eğer bir genç kız olsaydım Robert Pattinson'la birlikte olmak isterdim." diye şaka yapıyor. " Eğer Robert Pattinson'un yaşında olsaydım nehirde akıntının tersine yüzerdim heralde. Bunu yapamadım. Ona bu konuda bol şans diliyorum." Kaynak: Musicrooms Çeviren: *Elif* kaynak:twilightsaga.biz | |
|
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
| Konu: Geri: Stephen Moyer Rob'u Kıskanmıyor Ona Şans Diliyor Perş. 05 Ağus. 2010, 08:34 | |
| Kıskanmamasıda gerek zaten.Rob'umuz çok başarılı başarılı olmayada devam ediyor. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
renesmee_bella cullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 273 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : beyaz cadı-vampir kız
| Konu: Geri: Stephen Moyer Rob'u Kıskanmıyor Ona Şans Diliyor Perş. 05 Ağus. 2010, 12:35 | |
| niye kıskansın ki zaten ama bu hayatınıda stephen meyer a borçlu gerçekten harika başarısı onun sayesinde ortaya çıktı | |
|