Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Anna Tom Cruise Ve Will Smith'le 'Masa Okumasi'nda & Scott Pilgrim Hakkinda  212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Anna Tom Cruise Ve Will Smith'le 'Masa Okumasi'nda & Scott Pilgrim Hakkinda  212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Anna Tom Cruise Ve Will Smith'le 'Masa Okumasi'nda & Scott Pilgrim Hakkinda

YazarMesaj
Bittersweet
Yönetici
Yönetici
Bittersweet

Paylaşım Gücü : 1266
Tür : Vampir
Lakap : AE

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Anna Tom Cruise Ve Will Smith'le 'Masa Okumasi'nda & Scott Pilgrim Hakkinda  Left_bar_bleue0/0Anna Tom Cruise Ve Will Smith'le 'Masa Okumasi'nda & Scott Pilgrim Hakkinda  Empty_bar_bleue  (0/0)

Anna Tom Cruise Ve Will Smith'le 'Masa Okumasi'nda & Scott Pilgrim Hakkinda  Empty
MesajKonu: Anna Tom Cruise Ve Will Smith'le 'Masa Okumasi'nda & Scott Pilgrim Hakkinda    Anna Tom Cruise Ve Will Smith'le 'Masa Okumasi'nda & Scott Pilgrim Hakkinda  EmptySalı 03 Ağus. 2010, 14:27

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Anna Kendrick gecenlerde, Bati Hollywood’daki Saddle Ranch’den ayrilirken, A-listesindeki* Tom Cruise, Will Smith ve Jada Pinkett-Smith’in tayfasindan ayrilirken goruldu.-Bu ayin baslarinda, buyuk bir film projesine girmek yerine, guzel kiz “Twilight saga” da sadece bir arkadasa yardimda bulunmayi oynadi.-

“Sadece bir masa okumasiydi(ellerinde metinlerle oynayacak aktorlerin deneme amacli rollerini okumalari).” Dedi aktris, eski ‘Heroes’ stari Milo Ventimiglia ve ‘Grey’s Anatomy’nin yakisiklisi Eric Dane’in de dahil oldugu toplanti hakkinda Access Hollywood’a. “Ve biliyorsunuz, daha produksiyonda olan bir proje, o yuzden hakkinda konusmaya izinli degilim.”

Projenin detaylarini aciga vurmaya izinli degilken, Anna buyuk usta bir oyuncunun dahil oldugunu soyleyiveriyor.

“Sanirim, benim dahil olmadigimi serbestce soyleyebilirim. Ben sadece Reese Witherspoon’a vekalet ediyorum.”diye belirtiyor. “Sadece bana yapabilir misin diye sordular ve ben de “ Kahretsin, evet!” gibiydim.” Eglenceliydi, gercekten cok eglenceliydi.”

Su aralar Tom ve Will’i unlu rol arkadaslari listesine katamazken, Anna gecenlerde, yaklasan film “Scott Pilgrim Vs. The World.” Sayesinde Michael Cera ve Jason Schwartzman’i katti listesine.

“Ben Scott’in kucuk kiz kardesiyim, Stacey Pilgrim,” diyor Anna Access’e. “ Ben onu –Scott- cogunlukla, askla ilgili bir karar verdigi zamanlarda, onu yargilamak icin cagiriyorum.”

“Stacey kendini bir ahlak-pusulasi olarak dusunuyor.”Anna inatci karakteri hakkinda ekliyor. “ Ama Scott onu dinlemiyor.”

13 Agustosta vizyona giren film, yeni kiz arkladasi Ramona’nin, yedi kotu ruhlu eski erkek arkadasini defeden Scott’i takip ediyor, ve bir suru kavga-dovuse neden oluyor. Anna, nasil olduysa, yaralanmadan fiziksel catismadan tamamen uzak durmayi basariyor.

“Bitmis projede herkes cok “serseri” gorunuyordu.” “ ‘ Aww,bir zirhda14 saat aci cekebilirdim!’ gibiydi.” Diyor.

*Her yil cesitli standartlara gore secilen 10 film yildizinin oldugu liste.Oyuncular finansal durumlari, film basarilari gibi kriterlere gore belirleniyor.

Kaynak: access Hollywood
Ceviren: ikbals

kaynak:twilightsaga.biz

Anna Tom Cruise Ve Will Smith'le 'Masa Okumasi'nda & Scott Pilgrim Hakkinda
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Anna Kendrick "Scott Pilgrim Vs." Tanıtımları
» Anna Kendrick "Scott Pilgrim Vs. The World" Galası
» Anna MTV Ödüllerinden
» taylor lautner & tom cruise xD
» Kellan bikini ağdası hakkında konuşuyor ama annalynn hakkında susuyor