Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Rob Tutulma'daki Aksiyon Sahneleri İçin Koşu Bandıyla Antreman Yaptı Çarş. 04 Ağus. 2010, 11:54 | |
| Robert Pattinson Tutulma'daki zorlu aksiyon sahnelerine koşu bandında koşarak hazırlandığını söyledi. Bir İngiliz Tv şovuna “Düzgün olarak nasıl koşacağımı öğrenmeliydim,” diyor 24 yaşındaki Pattinson. “Son 2 filmde (Alacakaranlık ve Yeni ay) aksayarak koşuyordum. Bu kez daha sağlam koşmalıydım dolayısıyla dev bir koşu bandından bolca vakit geçirdim. Farenin içinde koştuğu şeylere benziyordu.” Antreman yapmaktan nefret eden Robert (başrolü baylaştığı atletik Taylor Lautner ve Kellan Lutz'ın aksine), kötü Victoria (Bryce Dallas Howard tarafından oynandı) ile dövüş sahnesi için antreman yaptı. 6’1″lik eski modelden sonra daha zorlu dövüş koşulları için iki kat antreman yaptı. Kendini bu işe adayışı yapımcıları etkiledi. “Garip bir şekilde, yapımcılardan biri geldi ve ‘Vay canına, o dövüş sahnesinde çok coşkulu görünüyordun, seride hiç olmadığın kadar’ dedi". Bryce ile birşeyler yapmak her zaman zor oldu çünkü o hayatımda gördüğüm en kibar insan ve her zaman gülüyor. Ve beni incitmekten korkuyordu!” Bugünlerde Reese Witherspoon ile başrolü paylaştığı Water for Elephants'ın çekimleri için Georgia ve Tennessee'te olan Robert 9 Ağustos'ta L.A.'deki 2010 Teen Choice Awards'a katılacak. Alacakaranlık kadrosundaki arkadaşlarının bazılarının birkaç adaylığı var. Çeviri: bender Kaynak: Twilightbritneyfan kaynak:twilight-türkiye | |
|
Edward-Bella manyağı New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 161 Tür : Vampir Yaş : 29 Kayıt tarihi : 07/04/11
| Konu: Geri: Rob Tutulma'daki Aksiyon Sahneleri İçin Koşu Bandıyla Antreman Yaptı Perş. 05 Mayıs 2011, 14:57 | |
| spordan nefret etmesine bakmayarak,çok güzel fiziği malik. Ehhhh,boşuna her şeyinle farklısın demiyoruz. paylaşım için | |
|