[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Son röportajlarda, Peter “Alacakaranlık” filmleriyle nasıl üne kavuştuğunu ve Rob'un buna nasıl baktığını açıkladı.
“Bunu hayal etmek çok zor ama kalabalık olmayan bir yer bulamıyorsunuz.” Oregon'da ilk film çekilirken, Facinelli bir çok hayranın Kristen Stewart ve Robert Pattinson'ı gözleriyle taciz ettiğini söylüyor.
“Reklam olmadan bir yemeği bitirdiğimiz hiç olmadı. Bizim film için çalışıyor olmamıza kimse sağduyulu yaklaşmadı. İyi bir film için çalışıyorduk, amacımız ortaya iyi bir iş çıkartmaktı, kitaplara paralel olarak. Fakat bazı zamanlarda hayran patlaması yaşayınca siz de tahmin edersiniz ki...”
Bundan sonra saçlarını koyuya bıyatıp halkın gözlerinden kaçan Facinelli bunun kendisi için iyi bir koruyucu olduğunu söyledi. Facinelli gerçek yaşamında, 36 yaşında ve sağlıklı bir genç adam. İki saat alan makyajın sonunda 350 yaşındaki açık ve parlak tenli, sarışın vampir Carlisle Cullen'a dönüşüyor.
Son zamanlarda L.A. Sakinlerinin ve hayranların pek problem çıkarmadığını da söyleyen aktör, birini ısırmadığı sürece, hayranlarla fotoğraf çektirmekten de mutlu olduğunu söylüyor. Birçok yönden hayranları destekleyivi ve arkadaşça görüyor.
“Bize karşı çok nazikler. Ben Robert için endişeleniyorum. O hiçbir yerde yürüyemiyor, alışveriş yapamıyor. İnsanlar beni tanıyor ama alışveriş merkezindeki tüm insanlar gözlerini dikip bana bakmıyor.”
Çeviren: katherine pierce
Kaynak: Fredericksburg
kaynak:twilight-turkiye.com