| Kristen Otomobilleri Karıştırırsa | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Kristen Otomobilleri Karıştırırsa Ptsi 09 Ağus. 2010, 18:40 | |
| Radar Online'ın dediğine göre Kristen arabaları karıştırmış ve başka bir Mini Cooper'a binmiş. Üstelik bu Mini Cooper onu izleyen paparazzilerden birine aitmiş. Her iki otomobilin birbirine ne kadar benzediği ortada, normaldir karıştırmak [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kaynak:megadünya | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Kristen Otomobilleri Karıştırırsa Ptsi 09 Ağus. 2010, 22:14 | |
| offf hem de onu izleyenlerden birinin arabasıymış | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Kristen Otomobilleri Karıştırırsa Salı 10 Ağus. 2010, 11:18 | |
| baltayı taşa wurmuş (kesin rob la konuşuyordur aşk başını döndürmüş ) tuzak da olabilir made in paparazzi | |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Kristen Otomobilleri Karıştırırsa Salı 10 Ağus. 2010, 12:51 | |
| arabaya nası binmişki anahtar her arabayı nası açıyo burda ya ben bi şeyi kaçırdım ya da bi mantık hatası var | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Kristen Otomobilleri Karıştırırsa Salı 10 Ağus. 2010, 13:16 | |
| tuzak tuazak | |
|
| |
zeynepsevgi Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 29 Tür : Vampir Yaş : 26 Nerden : Manisa Kayıt tarihi : 04/07/10
| Konu: Geri: Kristen Otomobilleri Karıştırırsa Salı 10 Ağus. 2010, 14:22 | |
| - Alexander DeLarge demiş ki:
- arabaya nası binmişki anahtar her arabayı nası açıyo burda ya ben bi şeyi kaçırdım ya da bi mantık hatası var
Evet, her arabayı bir anahtar açamaz. Kesin paparazilerin işidir. Kris kendi arabasını karıştıracak kadar salak olamaz her halde. | |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Kristen Otomobilleri Karıştırırsa Salı 10 Ağus. 2010, 14:50 | |
| paparazzi işte dur durak bilmez bunlar... | |
|
| |
renesmee_bella cullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 273 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : beyaz cadı-vampir kız
| Konu: Geri: Kristen Otomobilleri Karıştırırsa C.tesi 14 Ağus. 2010, 15:20 | |
| | |
|
| |
| Kristen Otomobilleri Karıştırırsa | |
|