| bizide farketsinler artık ! | |
|
+6ßellacullen -TWiLiGHT- Forever.EDWARD Catherine dewil Alexander DeLarge 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 11:45 | |
| bella_edward adlı arkadaşımızında desteğiyle bi fikir çıktı... Malum türkiyede çıkan dergilerde twilightın önemi büyük ama yeri küçük ve bu küçük olan yerinide hiç verimli kullanmıyorlar çoğunlukla kar amaçlı olarak poster verip duruyorlar... ama bizim gibi biliçli olarak twilight serisini takip eden arkadaşlara sanıyorum ki bu çoğu zaman yetmiyordur bunun için bir çare bulmalıyız
dergiler röportajlarını çoğunlukla internetten ya da yabancı dergilerden copy-paste yaparak küçük küçük çaıntılıklarla bizleri geçiştiriyorlar ama buna bir dur deyip artık bu kadar çalıntılık yeter kalkıp gidinde siz bir şeyler yapın demeliyiz
ben bu baskı işinden pek anlamam ama hepinizin yardımlarıyla (adminim gör bizii) twilightı türkiye adam gibi getirelim diyorum
NOT:"noluyoruz yaaaw akbjklbgnbb ?!?!" diyen arkadaşlar için {filmler ve kitaplar başlığında twilighta bir tık yapıp "müjdee!! twilight dergisi" başlığını okuyarak ne demek istediğimi anlayacaklarını sanıyorum...}
| |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| |
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 14:33 | |
| Evet haklısınız yayınlanan röportajlarıda biz zaten sitemizdeki haberlerde görüyoruz. Ve çok eski röportajlar oluyor dergidekiler genelde. Bende bu durumdan hoşnut değilim her şey çalıntı. Kocaman manşetlerle merak uyandırıyorlar ama herşey fos çıkıyor. Şuana kadar dergilerde çıkan röportajlar ve yazılar biz hayranlar için çok yetersiz. Bende yönetici olarak size destek veriyorum ve elimden gelen her şeyi yaparım. | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 14:50 | |
| önce dergilere e-mail adreslerine röportaj istediğimizi (gerçekten adam gibi röportaj) istediğimizi belirtmeliyiz bir dergi belirleyip hep beraber yüklenelim ama bu dergiyi yurtdışıyla alakası olan dergilerden seçmeliyiz mesela trendy ye mesaj atsak bir şey değişmez v.s. v.s.... | |
|
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 14:53 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 14:54 | |
| evet işe yarayabilir iyice kalabalıklaşıp mesaj yağmuruna tutmalı bunları | |
|
| |
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 14:55 | |
| ayrıca sinema dergilerinede filmle ilgili röportaj v.s. yapmalrı için mesaj atabliriz | |
|
| |
Catherine Yönetici
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 15:10 | |
| takarlar mı merak uyandırır benim aklıma daha değişik bişey geliyor mesela bizim siteden iyi bir çevirmen kris ve robla yada film ile ilgili birileriyle bir kaç soru cevap yapabilirler sonra biz bunu yayınlatabiliriz. | |
|
| |
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 15:12 | |
| işte olay onlara ulaşmak sanırım ama olursa daha da süper olur | |
|
| |
Catherine Yönetici
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 15:15 | |
| evet hem sitemiz duyulur falan dergi bilgilerinde vardır diye düşünüyorum biriyle irtibata geçsek süper olur. | |
|
| |
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 15:27 | |
| | |
|
| |
Catherine Yönetici
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 15:32 | |
| sitemizde mektup adresleri vardı o zaman birde elele dergisi için birde vogue olabilir bende oyuncuların mail adreslerini arıyorum olur mu? | |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 15:32 | |
| öncelikle bu konuyu anlamaya çalışacağım bu yüzden sizden detaylı bir mesaj alabilirmiyim. Bahsettiklerinizin bir çoguna katılıyorum en doğru yolu izlemek gerekir. bu konu hakkında kimse beni haberdar etmedi neyse bir mesaj bekliyorum gerekirse site olarak desteklerim | |
|
| |
Catherine Yönetici
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 15:51 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 15:53 | |
| tamam myspace de ash ve peter var bakınıyorum önce ark. olarak eklicem sonra mesaj falan atarız ya da öle bişeyler yapabilriz | |
|
| |
Catherine Yönetici
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 16:03 | |
| evet olur böylece dikkatleri üzerimize daha iyi çekeriz | |
|
| |
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 17:55 | |
| myspace robert, dakota, peter, alex, ashley i ekledim onun dışındada bi kaç kişi ekledim ama onların gerçek old. sanmıyorum mesajda attım sitenin adresini ve onlara bi kaç soru sorup küçük bi röportaj yapmak istediğimiz v.s. söledim umarım geri dönerler yoksa mesaj yağmuruna tutablirim | |
|
| |
Catherine Yönetici
| |
| |
| |
| |
Catherine Yönetici
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 18:02 | |
| umarım gerçek hesaplarıdır yardıma gerek olduğunda çekinmeden iste ve istersen çevirmenlerimizden yardım al canım | |
|
| |
-TWiLiGHT- New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 201 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : nereye.. =D Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : Sui..
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 18:09 | |
| Serinin resmi myspace sayfasında Peter ve Ashley'inkini bulabilirsniz zaten.. Altta linklerini verdim.. Ordan da kontrol edebilirsin istersen.. ^^ Peter MyspaceAshley Myspace | |
|
| |
ßellacullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 18:26 | |
| ohoo siz çoktan kolları sıvamışsınız arkadaşlar sitemizde robert a ulaşak için bi mektup adresi vardı çevirmenlerimizinde yardımıyla sitemizin adına bir mektup gönderelim derim ben zaten oyunculara ulaşabilirsek gerisi kolay olur gerçi mektubun robert a ulaşmama ihtimali ulaşma ihtimalinden daha fazla ama şansımızı denenmiş oluruz. Bide bi netten araştıralım bakalım oyuncuların kendilerine özel siteleri varmıymış hani şu miley gibisinden oyuncuların kendi siteleri var ya belki bizimkilerinde vardır bence stephenie meyer ında kendi sitesinin adresini bulup orayada mesaj yollayalım stephenie ulaşmak hepsinden kolay bence işin zor kısmı sitesinin adresini bulmak püff işimiz çok zor | |
|
| |
ßellacullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 19:08 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 19:50 | |
| - bellsss demiş ki:
- kristen stewart için: http://www.fanmail.biz/15763.html
güzel yapmışlar uygulamayı aslında... ona baktım ama paralı o yanlış anlamadıysam benim ordan mail atma şansım yok diğer yollardan bakınıcam | |
|
| |
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 19:52 | |
| şimdi her yere dağıldık gibi biraz ayrıca bir şeyide belirememiz lazım bence dergilere mesaj atacağımızda derdimizi anlatan bi mesaj hazılayalım oyuncularla bağlantıyı az çok bulduğumuza göre sormak istediğimiz soruları hazırlayalım burda arkadaşlar çeviirsinler mesajla yollayalım | |
|
| |
Catherine Yönetici
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 21:01 | |
| önce sıraya koyalım sonra sırayı düzenleyelim ben adminle ayarlıyım konuşalım sonra başlık açarız roba sormak istedikleriniz yada vs başka bişey işte. | |
|
| |
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 21:06 | |
| tam aradığım şey evet harika olur bence bütün üyelerin sormak istediği bişler elbet vardır bunu face de koyarız sitenin reklamı olur bence bu röportajı adam gibi yapablrsek baya ünlü bilem oluruz diyom ben çünkü genelde dergilerin yayınladıklar şeyler cacıktan röportajlar haberler v.s. bizim yapacağımızsa hayranların merak edecekleri şeyler olur bence "hedefi gözünden vurmak böyle bie yani" | |
|
| |
Catherine Yönetici
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Salı 10 Ağus. 2010, 23:33 | |
| Evet bende öyle düşündüm hani dergiye vermesek bile facede bi reklam yaptık mı yeter ama amacımız dergi olduğu için. Krise sormak istedikleriniz falan diyince zaten millet hücum eder | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Çarş. 11 Ağus. 2010, 00:03 | |
| vay konu baya ilerlemiş ilk önce şu dergilere sesimizi duyurmakla başladık ama şimdi direkt oyuncularla irtibattan söz ediyoruz açıkçası düşüncesi bile heyecanlanmama yetti aynen destakliyorum ve yapabileceğim her şeyi yapmaya hazırım | |
|
| |
| Konu: Geri: bizide farketsinler artık ! Çarş. 11 Ağus. 2010, 10:25 | |
| tamam o zaman yavaş yavaş hrkes örgütlenmeye başladığına göre oyunculara sormak istediğiniz sorular ya da öle bi başlık atıp konu açın herkesin merak ettiği bişeler var şüphesiz... yönticiler olarak en iyilerini seçin sonra twit, myspce, dergler artık ne varsa yollayalım ama sadece oyunculara yüklenmeyelim yani "robert bnmle evlnrmsn" flan böle absürd şeyler yapanlarda var... filmle ilgili sorularıda barındıran birşeyler hazırlalayım "3D olcak mı" flan hepsi bittikten sonra iş beklemeye kalacak cevap gelirse zevkten dört köşe olacaz | |
|
| |
| bizide farketsinler artık ! | |
|