Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

bizide farketsinler artık ! 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

bizide farketsinler artık ! 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

bizide farketsinler artık !

+6
ßellacullen
-TWiLiGHT-
Forever.EDWARD
Catherine
dewil
Alexander DeLarge
10 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Paylaşım Gücü : 359
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
bizide farketsinler artık ! Left_bar_bleue0/0bizide farketsinler artık ! Empty_bar_bleue  (0/0)

bizide farketsinler artık ! Empty
MesajKonu: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 11:45

bella_edward adlı arkadaşımızında desteğiyle bi fikir çıktı...
Malum türkiyede çıkan dergilerde twilightın önemi büyük ama yeri küçük ve bu küçük olan yerinide hiç verimli kullanmıyorlar çoğunlukla kar amaçlı olarak poster verip duruyorlar...
ama bizim gibi biliçli olarak twilight serisini takip eden arkadaşlara sanıyorum ki bu çoğu zaman yetmiyordur bunun için bir çare bulmalıyız

dergiler röportajlarını çoğunlukla internetten ya da yabancı dergilerden copy-paste yaparak küçük küçük çaıntılıklarla bizleri geçiştiriyorlar
ama buna bir dur deyip artık bu kadar çalıntılık yeter kalkıp gidinde siz bir şeyler yapın demeliyiz

ben bu baskı işinden pek anlamam ama hepinizin yardımlarıyla (adminim gör bizii)
twilightı türkiye adam gibi getirelim diyorum

NOT:"noluyoruz yaaaw akbjklbgnbb ?!?!" diyen arkadaşlar için {filmler ve kitaplar başlığında twilighta bir tık yapıp "müjdee!! twilight dergisi" başlığını okuyarak ne demek istediğimi anlayacaklarını sanıyorum...}
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Paylaşım Gücü : 2215
Lakap : MELEK

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
bizide farketsinler artık ! Left_bar_bleue0/0bizide farketsinler artık ! Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 13:36

o ben oluyorum lol!
ece ye katılıyorum haydi herkes kanıtlasın fanlığını buaradan herkese bi görew düşüyo araştıralım bakalım baskı kurup harekete geçirebileceğimiz bir firma mutlaka buluruz .belki tek başımıza zor ama tek bilek olursak başaramayacağımızı düşünmüyorum Smile bizim diğer(yurt dışı) fanlardan neyimiz eksik sadece daha az girişkeniz o kadar .. bi mail adresi olsa ilk maili ben gönderirim ...
sonuna dek arkandayım dewam et

yuppi sevgi bravo alkış
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 14:33

Evet haklısınız yayınlanan röportajlarıda biz zaten sitemizdeki haberlerde görüyoruz. Ve çok eski röportajlar oluyor dergidekiler genelde. Bende bu durumdan hoşnut değilim her şey çalıntı. Kocaman manşetlerle merak uyandırıyorlar ama herşey fos çıkıyor. Şuana kadar dergilerde çıkan röportajlar ve yazılar biz hayranlar için çok yetersiz. Bende yönetici olarak size destek veriyorum ve elimden gelen her şeyi yaparım.
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 14:50

önce dergilere e-mail adreslerine röportaj istediğimizi (gerçekten adam gibi röportaj) istediğimizi belirtmeliyiz
bir dergi belirleyip hep beraber yüklenelim ama bu dergiyi yurtdışıyla alakası olan dergilerden seçmeliyiz
mesela trendy ye mesaj atsak bir şey değişmez v.s. v.s....
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 14:53

blue Jean olabilir bence
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 14:54

evet işe yarayabilir
iyice kalabalıklaşıp mesaj yağmuruna tutmalı bunları Very Happy
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 14:55

ayrıca sinema dergilerinede filmle ilgili röportaj v.s. yapmalrı için mesaj atabliriz
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 15:10

takarlar mı merak uyandırır benim aklıma daha değişik bişey geliyor mesela bizim siteden iyi bir çevirmen kris ve robla yada film ile ilgili birileriyle bir kaç soru cevap yapabilirler sonra biz bunu yayınlatabiliriz.
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 15:12

işte olay onlara ulaşmak sanırım ama olursa daha da süper olur Very Happy
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 15:15

evet hem sitemiz duyulur falan dergi bilgilerinde vardır diye düşünüyorum biriyle irtibata geçsek süper olur.
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 15:27

tamam myspace den oyuncuların v.s. yapımcı ların falan gerçek hesaplarını bulbiyoruz ordan soru sorabriz internet yoluyla ben şimdi ona bakmaya başlıcam (daha önce percy jackson ve olimposlular için bakınmıştım baş rol oyuncularını bulmştum Very Happy )
ayrıca:
bluejean http://www.bluejean.com.tr/iletisim.html

hey girl http://www.heygirl.com.tr/iletisim.html

liste uzatılablir...
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 15:32

sitemizde mektup adresleri vardı o zaman birde elele dergisi için birde vogue olabilir bende oyuncuların mail adreslerini arıyorum olur mu?
Forever.EDWARD
Site Kurucusu ve Yönetici
Site Kurucusu ve Yönetici
Forever.EDWARD

Paylaşım Gücü : 2234
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 15:32

öncelikle bu konuyu anlamaya çalışacağım bu yüzden sizden detaylı bir mesaj alabilirmiyim. Bahsettiklerinizin bir çoguna katılıyorum en doğru yolu izlemek gerekir. bu konu hakkında kimse beni haberdar etmedi Sad neyse bir mesaj bekliyorum gerekirse site olarak desteklerim
http://www.mortemsymphony-rpg.com/
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 15:51

kristen stewart için: http://www.fanmail.biz/15763.html
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 15:53

tamam myspace de ash ve peter var bakınıyorum önce ark. olarak eklicem sonra mesaj falan atarız ya da öle bişeyler yapabilriz Very Happy
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 16:03

evet olur böylece dikkatleri üzerimize daha iyi çekeriz Very Happy
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 17:55

myspace robert, dakota, peter, alex, ashley i ekledim

onun dışındada bi kaç kişi ekledim ama onların gerçek old. sanmıyorum
mesajda attım sitenin adresini ve onlara bi kaç soru sorup küçük bi röportaj yapmak istediğimiz v.s. söledim umarım geri dönerler yoksa mesaj yağmuruna tutablirim Very Happy
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 17:56

Very Happy tamam canım umarım geri dönerler ama arada bir atalım tekrardan mesaj Very Happy
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 17:58

tamam baskıya devam Very Happy Very Happy
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 18:02

umarım gerçek hesaplarıdır yardıma gerek olduğunda çekinmeden iste ve istersen çevirmenlerimizden yardım al canım Very Happy
-TWiLiGHT-
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
-TWiLiGHT-

Paylaşım Gücü : 201
Lakap : Sui..

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 18:09

Serinin resmi myspace sayfasında Peter ve Ashley'inkini bulabilirsniz zaten.. Altta linklerini verdim.. Ordan da kontrol edebilirsin istersen.. ^^

Peter Myspace
Ashley Myspace
http://edwardbella.twilight-vampire.com/
ßellacullen
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
ßellacullen

Paylaşım Gücü : 378
Lakap : Vampirella

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 18:26

ohoo siz çoktan kolları sıvamışsınız Very Happy arkadaşlar sitemizde robert a ulaşak için bi mektup adresi vardı çevirmenlerimizinde yardımıyla sitemizin adına bir mektup gönderelim derim ben zaten oyunculara ulaşabilirsek gerisi kolay olur Very Happy gerçi mektubun robert a ulaşmama ihtimali ulaşma ihtimalinden daha fazla ama şansımızı denenmiş oluruz. Bide bi netten araştıralım bakalım oyuncuların kendilerine özel siteleri varmıymış hani şu miley gibisinden oyuncuların kendi siteleri var ya belki bizimkilerinde vardır Very Happy bence stephenie meyer ında kendi sitesinin adresini bulup orayada mesaj yollayalım stephenie ulaşmak hepsinden kolay bence işin zor kısmı sitesinin adresini bulmak Very Happy püff işimiz çok zor Sad
ßellacullen
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
ßellacullen

Paylaşım Gücü : 378
Lakap : Vampirella

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 19:08

darkangel demiş ki:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[glow=red,2,300]Arkadaşlar robert'ın kişisel ev adresini bulmak mümkün değil ama ajansına ulaşmak mümkün..ajansına göndereceğiniz herşeyi robert'a iletirler..yani öyle umuyorum..[/glow]

Robert Fan Adresi:

Robert Pattinson
Curtis Brown Group Ltd.
Haymarket House
5th Floor
28-29 Haymarket
London SW1Y 4SP
UK

web adresi:http://www.curtisbrown.co.uk/

Amerikadaki adresi:

Robert Pattinson
3 Arts Entertainment
9460 Wilshire Blvd.
7th Floor
Beverly Hills, CA 90212
USA

NOT:BU ADRESLER DİREKT ROBERT'A AİT DEGİLDİR..AJANS VE FAN ADRESLERİDİR..BU ADRESLER ROBERT'A ULAŞMAK İÇİN BİR ARACI SADECE..

[glow=red,2,300]KAYNAK:[/glow] http://www.fanmail.biz/33094.html

Arkadaşlar esma ablanın bu paylaşımından yararlanabiliriz bence Very Happy robet ın fan sitesine çevirmen arkadaşlarımızın yardımıylada bi mesaj gönderelim derim ben Very Happy utan utan
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 19:50

bellsss demiş ki:
kristen stewart için: http://www.fanmail.biz/15763.html

güzel yapmışlar uygulamayı aslında...
ona baktım ama paralı o yanlış anlamadıysam benim ordan mail atma şansım yok diğer yollardan bakınıcam Very Happy
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 19:52

şimdi her yere dağıldık gibi biraz ayrıca bir şeyide belirememiz lazım bence dergilere mesaj atacağımızda derdimizi anlatan bi mesaj hazılayalım
oyuncularla bağlantıyı az çok bulduğumuza göre
sormak istediğimiz soruları hazırlayalım burda arkadaşlar çeviirsinler mesajla yollayalım
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 21:01

önce sıraya koyalım sonra sırayı düzenleyelim ben adminle ayarlıyım konuşalım sonra başlık açarız roba sormak istedikleriniz yada vs başka bişey işte.
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 21:06

tam aradığım şey evet harika olur bence bütün üyelerin sormak istediği bişler elbet vardır bunu face de koyarız sitenin reklamı olur
bence bu röportajı adam gibi yapablrsek baya ünlü bilem oluruz diyom ben Very Happy çünkü genelde dergilerin yayınladıklar şeyler cacıktan röportajlar haberler v.s.
bizim yapacağımızsa hayranların merak edecekleri şeyler olur bence "hedefi gözünden vurmak böyle bie yani" Very Happy
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptySalı 10 Ağus. 2010, 23:33

Evet bende öyle düşündüm hani dergiye vermesek bile facede bi reklam yaptık mı yeter ama amacımız dergi olduğu için. Krise sormak istedikleriniz falan diyince zaten millet hücum eder Very Happy
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

Paylaşım Gücü : 2687
Lakap : Soldier Blood,Soblood XD

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptyÇarş. 11 Ağus. 2010, 00:03

vay konu baya ilerlemiş ilk önce şu dergilere sesimizi duyurmakla başladık ama şimdi direkt oyuncularla irtibattan söz ediyoruz açıkçası düşüncesi bile heyecanlanmama yetti aynen destakliyorum ve yapabileceğim her şeyi yapmaya hazırım yuppi
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: bizide farketsinler artık !   bizide farketsinler artık ! EmptyÇarş. 11 Ağus. 2010, 10:25

tamam o zaman yavaş yavaş hrkes örgütlenmeye başladığına göre oyunculara sormak istediğiniz sorular ya da öle bi başlık atıp konu açın herkesin merak ettiği bişeler var şüphesiz... yönticiler olarak en iyilerini seçin sonra twit, myspce, dergler artık ne varsa yollayalım
ama sadece oyunculara yüklenmeyelim
yani "robert bnmle evlnrmsn" flan böle absürd şeyler yapanlarda var... filmle ilgili sorularıda barındıran birşeyler hazırlalayım "3D olcak mı" flan
hepsi bittikten sonra iş beklemeye kalacak cevap gelirse zevkten dört köşe olacaz

bizide farketsinler artık !
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Yok Artık Yha...
» Artık Saklamıyorlar
» Yok Artık Söyleyecek Sözüm Yok
» Üzülme Rob Alış Artık O Hep Öyle :(
» Vazgeç artık diyorum, dinlemiyor kalbim.