[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Zac Efron'ın son filmi 'Charlie St. Cloud' gişede tam bir felaketti. Şimdi herkes 'High School Musical'ın altın çocuğuna ne olduğunu soruyor. Cevabı iki kelime: Robert Pattinson.
"Robert şu an çığlık atan kızların yeni kralı ve Zac unutuldu. Bunu bu yılki MTV Movie Awards'ı izleyerek anlayabilirsiniz. Zac içeri girdiğinde kızlar sadece heyecanlandı ve Robert girdiğinde herkes deli oldu," diyor ilişki uzmanı Matt Titus. "Twilight herşeyi değiştirdi ve Robert Pattison bunu biliyor. Hiçbir şey söylemiyor ve gizemli bir şekilde davranıyor. Bu gerçekten genç kızların istediği tek şey."
Ancak Zac de mesajı almış gibi görünüyor. Hareketli rolleri değil, tatlı görünüşü yerine karaktere odaklanan rolleri seçiyor ve bu da gişede büyük bir kazanç sağlıyor.
"Hollywood sadece para kazanmakla ilgilenir," diyor bir yapımcı. "Eğer bilet satıyorsa Zac'in 'Hello Dolly' şarkısını söylediği ya da bir vampiri canlandırdığı umurumuzda değil. 'Charlie St. Cloud' ikinci haftasında kocaman bir %60 düştü. Vasat bir açılış der ki Zac daha az konuşmalı ve daha çok gülümsemeli ayrıca üstünden olabildiğince kıyafet çıkarmalı. Yoksa birdenbire hayranları tarafından ciddiye alınmak isteyen kapak aktörleri veya aktrislerine dönüşür."
Joe Neumaier, New York Daily News'te film eleştirmeni, Zac'in tek probleminin Patz olmadığını söylüyor bana. "Ben kalabalık yakışıklı çocuklar sahasını suçluyorum. Evet, Rob Pattinson o tıka basa dolu listede ama Taylor Lautner, bazı 'Gossip Girl' erkekleri, Shia LaBeouf, 'Glee'deki çocuklar ve Jonas Brothers'tan en az biri de bu listede. Bütün bu çocuklar birbirini devre dışı bırakmaya başladı. Bence bu noktada kızların tutulabileceği bir sürü saf bakışlı erkek var."
PopEater'ın kendi ünlülerle ilgili köşe yazarı, Jo Piazza da bu görüşe katılıyor. "Efron, ondan hiç farklı olmayan sevimli genç erkeklerin bulunduğu doygun bir piyasada. Robert Pattinson kadar belirgin hatları yok, Chace Crawford kadar insanın kalbini tekletmiyor ya da Bieber kadar tatlı değil. Ünlü olma denemesi 'High School Musical,' 'Glee' tarafından gölgelendi. Dışarıda özellikle Efron'un talep edildiği bir yapım yok."
Yani Zac'in kariyeri daha 22sinde bitecek mi? Lütfen bunun doğru olmadığını söyleyin!!!
"Bence Zac Efron'un kariyerle ilgili bir sorunu yok. Sadece izleyiciyle iletişim kuramayan bir film yaptığını düşünüyorum. Filmin bir çekiciliği yoktu ve Efron'un normal rollerinden sapma oldu. İzleyiciler onu takip etmedi. Gelecek seferki rolünü daha akıllıca seçmeli, ama kesinlikle hala bir kariyeri var," diyor Mackenzie Blue & CEO serisinin yazarı Tina Wells.
Umarım Zac dinliyordur çünkü zaman ayakkabındaki tozları atmanın, ellerini ortaya çıkarmanın ve ses tellerini hazırlamanın zamanı. Robert Pattinson olmaya çalışmaktan vazgeç, tekrar kendin ol.
"Zac önceden yaptığı şeylere bağlı kalmalı," diyor, Box-office Division of Hollywood.com'un başkanı Paul Dergarabedian. "Şarkı söylemek, dans etmek ve komedi." Ve Mr. Pattinson hakkında iç karartıcı şeyler düşünmeyi bırakmalı.
Çevirmen: bender
Kaynak: Popeater
kaynak:twilight türkiye