MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Nikki Reed Çocukların İyilik Meleği! C.tesi 14 Ağus. 2010, 09:39 | |
| Alacakaranlık Serisi’nin sarışın güzeli Rosalie’yi canlandıran Nikki Reed öğrencilere ve yardıma muhtaç çocuklara yardıma son hız devam ediyor..Bu yardımlar hakkında kısa bir açıklama yapan Reed, ayrıca da bu yardımlardan mutlu olduğunu belirtmeden edemedi…[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]“Kendimi onların yerine koyduğumda,onların mutluluğunu anlayabiliyorum. Bu da beni mutlu ediyor. Çocukları çok seviyorum ve ileride de çocuğumun olmasını çok istiyorum. Eğer bir kızım olursa çok süslü olacağına, erkek olursa da karizmatik ve ilgi çekici birisi olacağına eminim. Erkek çocuğum olursa, kesin onu ben yönetirim. Çocuklarla ilgilenmek gerçekten olağanüstü birşey. Çok farklı bir mutluluk.. Çocuklar dünyanın neşe kaynağı. Onlarsız bir hayat düşünülemez..” diye açıklama yapan Nikki,çocuklara karşı duyduğu büyük ilgiyi de vurgulamakta.. | |
|
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Nikki Reed Çocukların İyilik Meleği! C.tesi 14 Ağus. 2010, 22:45 | |
| rose da hep bi çocuk istedi karakteri tam oturmuş +1 | |
|