MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Kristen: O fotoğraflar tecavüze uğramış gibi! C.tesi 14 Ağus. 2010, 09:42 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Alacakaranlık’ serisinin güzel yıldızı Kristen Stewart, Elle dergisinin yeni sayısına konuştu. Seride oynadığı Bella karakteriyle tüm dünyada üne kavuşan genç aktris, çoğu zaman şöhretle başedemediğini söyledi. Kendisinden izinsiz yüzüne çevrilen kamera ve objektiflerden bıkan Stewart, “O çekilen fotoğraflara baktığımda sanki tecavüze uğramış bir insanın yüzünü görüyorum” diye konuştu. | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Kristen: O fotoğraflar tecavüze uğramış gibi! C.tesi 14 Ağus. 2010, 21:15 | |
| açıkçası doğru bir benzetme olmuş ne diyeyim ki ama medyada çok abartıldı bu söylemi | |
|
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Kristen: O fotoğraflar tecavüze uğramış gibi! C.tesi 14 Ağus. 2010, 21:52 | |
| medya coşuyo bazen hakikaten bi insanın el ense çekesi geliyo paparazzi biladere ama olmaz sonra saldırdı derler izbandut gibi koruma seküriti hehe dikersin kaarşılarına bu seferde havalandı derler old mu şimdi olmadı medya haddini bil getirtme beni oraya ünlüde değilim çok küfürbazımdır pis olur !! ama o ifade çok doğru farketmeden çekilince foto e pozda veremiyo sonra bi yeşilçam sahnesi çıkıyo ortaya -hmm tecavüze uğramış... --nasıl anladınız?? -yüzünde tecavüze uğramış bir ifade var.
hahah ben iptal tabii o sırada mavi ekran... | |
|
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| |
jacopss New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 118 Tür : Kurt Kız Yaş : 27 Nerden : İSTANBUL Kayıt tarihi : 02/07/10 Lakap : SeyMa=Job=
| |