Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Utandıran Anlar!!! 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Utandıran Anlar!!! 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Utandıran Anlar!!!

+4
Twilight Wampiri
-TWiLiGHT-
jacopss
dewil
8 posters
YazarMesaj
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Paylaşım Gücü : 2215
Tür : Vampir
Lakap : MELEK

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Utandıran Anlar!!! Left_bar_bleue0/0Utandıran Anlar!!! Empty_bar_bleue  (0/0)

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyPaz 15 Ağus. 2010, 12:28

birçoğumuzun hayatında sıkça karşılaştığı o zor we gülünç anlar şimdi o anları ti'ye alıyoruz Very Happy bizimle çok utandığınız yada gülünç duruma düştüğünüz anaları paylaşın (merak etmeyin ben o anlardan oldukça fazla war sizinle bolca paylaşıcam allahın izniyle hıhı )
jacopss
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
jacopss

Paylaşım Gücü : 118
Tür : Kurt Kız
Lakap : SeyMa=Job=

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyPaz 15 Ağus. 2010, 12:39

tamam ilk ben anlatıyorum :

Dershaneye her zamna ki saatimde gelmiş oturmuştum tam o anda zilçaldı ders işleyiimizin 30 dakikasındayız...O anda bir telefon sesi geldi .Öğretmenimiz"telofon kiminse çıkarsın derste en nefret ettiğim şey" ...Herkes birbirine "acaba kimin telefonu?" dercesine bakıo birden elimi cebime atdım telofonum ...Çalan telefon telefon benimmiş ...Zil sesim ayrı bir komikti...50 cent 'in harekli bir şarkısıydı benim yüzüm ise kıpkırmızı utançdan kızarmıştı Smile Smile Smile
-TWiLiGHT-
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
-TWiLiGHT-

Paylaşım Gücü : 201
Lakap : Sui..

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyPaz 15 Ağus. 2010, 12:45

sıkça karşılaştıklarım genellikle soğuk espirileri sevdiğim için o tarz bir espiri yapınca tek benim gülüyor olmam.. herkes tip tip bakıyor.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
mesela basit bir anı..
arkadaşlar konuşurken aralarında biri, "aa bak şu resmini face'e atalım mı ??" diğeri "yok kötü çıkmışım olmaz" diyor.. sonra soruyu soran yanıma gelip "baksana bir sude güzel değil mi ? nesi var burda ??" ve ben......... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "hmm bakıyim.. ağzı var.. kulağı var.. gözleri bir de burnu sanırım.. " [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
http://edwardbella.twilight-vampire.com/
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyPaz 15 Ağus. 2010, 12:56

ayyyy krize girdim koptum
jacopss
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
jacopss

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyPaz 15 Ağus. 2010, 12:59

Very Happy allahım komikmiş yhaa Very Happy Very Happy Very Happy
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyPaz 15 Ağus. 2010, 13:12

bizde bi keresinde ingilizce dersindeydik kunumuz diller we medeniyetler gibi bişeydi işte konuyla alakalı olarak hindistanı inceliyorduk öğretmen habire bi parça okuyo gandi gandi diyip duruyo gandi hintlileri atası gibi biri bende hindistanda inekler kutsallar ya o yüzden gandiyi inek sandım ondan sonr aöğretmen gözlüklerini üstünden bana baktı gandi kimdir? dedi ben kendimden sonderece emin bişekilde İNEK demezmiyim bütün sınıf hoca da dahil koptular nasıl gülüyolara ama benim yanaklarım kıpkırmızı oldu Laughing utan
jacopss
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
jacopss

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyPaz 15 Ağus. 2010, 13:18

allahım yha gandi den ineğe alaka koptum Very Happy Very Happy Very Happy
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyPaz 15 Ağus. 2010, 13:22

benim daha ne wakalar
anlatıcam
Twilight Wampiri
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Twilight Wampiri

Paylaşım Gücü : 177
Tür : İnsan

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyPaz 15 Ağus. 2010, 15:23

Bi tanede benden bu bir espiri ama herkes bana bakınca put gibi kalakalmıştım utan Bu sene yaz tatilindeydik 1ay yapcaktık ve halamlarla yaz evimiz hemen hemen aynı yerdelerdi.Orda kalışımızın üçüncü haftasında onlar gldiler işte akşam 8de biraz oturduktan sonra kuzenler ve içinde bende olmak üzere 6-7 kişi gece yarısı yürüyüşe çıktık işte bu noktadan sonra oalylar başlıyor sitenin kapısından çıkar çıkmaz benim velet kardeşim bi köpeğin yanına gidip gofret verdi bende o anda ''doğukaan dikkat et köpeği ısırma'' dedim utan küçük kuzenim ise baya bi cimcime o da bana ''hey baksana sana bişey sorcam.Top ne demek ve kızlarda oluyomu'' demişti.o anda bi tane kapa çeneni diyesim gelmişti Smile şimdilik bu kadar ha bide adamın tipe bak sifonu çek demişti bi adamın yüzüne baka baka ama ihale baka kalmıştı Rolling Eyes
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Paylaşım Gücü : 359

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyPaz 15 Ağus. 2010, 21:25

Twilight Wampiri demiş ki:
Bi tanede benden bu bir espiri ama herkes bana bakınca put gibi kalakalmıştım utan Bu sene yaz tatilindeydik 1ay yapcaktık ve halamlarla yaz evimiz hemen hemen aynı yerdelerdi.Orda kalışımızın üçüncü haftasında onlar gldiler işte akşam 8de biraz oturduktan sonra kuzenler ve içinde bende olmak üzere 6-7 kişi gece yarısı yürüyüşe çıktık işte bu noktadan sonra oalylar başlıyor sitenin kapısından çıkar çıkmaz benim velet kardeşim bi köpeğin yanına gidip gofret verdi bende o anda ''doğukaan dikkat et köpeği ısırma'' dedim utan küçük kuzenim ise baya bi cimcime o da bana ''hey baksana sana bişey sorcam.Top ne demek ve kızlarda oluyomu'' demişti.o anda bi tane kapa çeneni diyesim gelmişti Smile şimdilik bu kadar ha bide adamın tipe bak sifonu çek demişti bi adamın yüzüne baka baka ama ihale baka kalmıştı Rolling Eyes
komedi ahaha Very Happy
ayrıca diğerleride çok komik haha neyseki benim bu tarz anılarım pek fazla değil Very Happy
Twilight Wampiri
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Twilight Wampiri

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyPaz 15 Ağus. 2010, 21:39

Bence herkesin bu tarz anıları olması gerekir en azından eğlence diye Smile
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

Paylaşım Gücü : 2687
Lakap : Soldier Blood,Soblood XD

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyPaz 15 Ağus. 2010, 23:23

ayh anıları okurken aklıma bir tane geldi(o kadar çok ki artık her yerden fırlayıveriyorlar) hıhı
okulda herkes benim çok değişik güldüğümü söyler ve ortamda hiç gülünmeyecek bir hava da olsa ben koptum mu millet krize girer okulun 2.döneminin ortalarında öğle tenefüsünde arkadaşlarla ingilizce kitabından bir Emre diye bir arkadaşa partner yakıştırmaları yapıyorduk tabii zil çaldı hoca geldi sessizliği sağladı ve tahtaya yazmaya başladı sonra yan sırad oturan Sibel diye bir arkadaş bana döndü ve "Merve buldum buldum"deyip bana bir resim gösterdi resim de ne resim ama tabii ben de kendimi tutamayıp gülmeye başladım tabii bzıları bana kendini tutmaya çalışan şaşkın bakışlarla baktı bazıları da kendini tutmaya bile gerek görmeden koyverdi eh esas önemli unsur olan hoca da bana kes artık der gibi bakıyo ama adam güldü gülecek öyle kasıyor kendini ben de ona gülmemek için kendimi tutuyordum kendime nasıl hakim olduğumu hala bilemiyorum hatta bir ara beni dersten atacak gülmen geçsin öyle gel diyecek diye korktum hıhı hıhı hıhı millet gülünce de gülsem mi utansam mı bilememiştim hıhı utan
jacopss
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
jacopss

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyPtsi 16 Ağus. 2010, 12:34

Kuran kursunda parti yapıyoduk millet şarkı söylüyo bense başka alemler de "arkadaşlar imana gelin kuran kursunda mıyız diskoda mıyıs?" diye söyüyodum alaylı bi tiple Very Happy birden Hande Yenerin "bodrum" şarkısnı söylüyorlardı birden bi küfürcük var şarkıda tam okelimeyi söylediler ben bağırdım şakasına "Hocam ben bu küfürü bilmiyordum daha yeni öğrendim ne yapcam şimdi "dedim sınıfta ise kahka sesi geliyordu hocam bile gülmüştü Very Happy Very Happy :DBense etrafa aval aval bakıyodum 1 gün sonra herkes bana" şeyma tüh bak küfür öğrendi ne yapcaz şimdi " diyip hala gülüyorlardı Very Happy Very Happy Very Happy
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptySalı 17 Ağus. 2010, 10:37

bitane daha 2 3 yıl önceydi müge ve burcu diye bi arkadaşımla bankta oturuyoduk mügenin abisi we burcuda yeni çıkıyolar we biraz sallantıda olan bi ilişkileri wardı her neyse biz oturuyoduk üç on dan sonra mügenin abisi geldi oturdu yanımıza müge ayağa kalkıp melek hadi senle elifi çağırmaya gitçektikya ban yooooo öyle bişey hatırlamıyorum dedim ondan sonra müge kızım hadisene (kısık bi sesle) ben yine haaaaaaa tamam tamam demeye kalmadım ortaya bi kahkaha dır almıştı çok utanmıştım utan
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Paylaşım Gücü : 359

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptySalı 17 Ağus. 2010, 15:01

yoo yooooğ öle bişee ahahah
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyÇarş. 18 Ağus. 2010, 14:33

bolca war demiştimm
b bikeresindede okul çıkışı ewe geliyoruz ta arkadaşım arkasında gördüm koşup yetişm dedim ondan sonra tabi muzipce kokurkutuucaktım bide arkadan böyle parmaklarımı parmaklarına doladım sewgilisi wari onda sonra ne olsun ben şok oldum oracıkta meğer tutuğum bi oğlanın eliymiş çocuk bana dik dik baktı sonrada elime ben moradn kırmızıya renk geçişindeyim ordan kankalarımn bişey warsa anlaya lım demezlermi al başına belayı utan görüyosuz mıtnakıs gibi bela çekiyorum
Twilight Wampiri
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Twilight Wampiri

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyÇarş. 18 Ağus. 2010, 15:24

ay züper ya koptum koptum anlayalım yani :zz:
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyÇarş. 18 Ağus. 2010, 18:56

ayh cidden komediymiş koptum
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyPerş. 19 Ağus. 2010, 10:55

benim hayatım komedi
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyPaz 29 Ağus. 2010, 15:14

bi tane daha yine ingilizce dersinde oldu bu olay
bizim sınıfta gönül ve deryea diye sıkı dostlar vardı ikiside krossçu (koşu) derya ilçe genelinde başarılar elde ediyordu ama gönül kendi çapında takılıyodu her neyse .. bu gönülün iki lafın dan biri ben krosçuyum şuraya 2 dk da buraya 4 dkda giderim diyip duruyor sınftakiler ve ben artık illahh derecesine gelmiştik ..
bir gün öğretmen ing. dersinde gönüle c tesi ki koşu nasıldı , herkes pür dikkat gönüle kitlenmişti ben defterden başımı kaldırıp haaa 11.ci olduğun yarışma demi dedim ....ve sınıf koptu koptum koptum
JacobHastası
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
JacobHastası

Paylaşım Gücü : 296
Lakap : Jacob Manyağı

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyCuma 17 Eyl. 2010, 09:09

Bir de ben anlatayım... Very Happy
6. sınıfta (çok iyi hatırlıyorum) Fen dersindeydik ve benim en çok sevdiğim konudaydık (hangi konu hatırlamıyorum xD) öğretmenimizn adı Tülay dı ve sınıfa bir soru sordu ben de hemen parmak kaldırdım tabiii Smile öğretmen söyle Ayşe dedi o sırada çok gıcık kaptığım Bahadır, ben söylemeden cevabı söyledi. Fakat ben onun söylediğini duymadım dalmışım nedensee.. Hoca "Sen Ayşe misin Saçını ne zaman kestirdin?" demiş Bahadır'a ben de dalgınlıktan bana dedi sandım.Ben de "evet hocam ..geçen hafta kestirmiştim"diyince öğretmenle beraber tüm sınıf bana güldüü Razz çok utanmıştımmm o zaman Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
MisSwan*
Eclipse | Kıdemli Hayran
Eclipse | Kıdemli Hayran
MisSwan*

Paylaşım Gücü : 569
Lakap : Mbilgin@

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyCuma 17 Eyl. 2010, 10:47

Bende anlatayım :

Dershanede fizik dersindeydik dersimize yeni mezun olmuş bayan öğretmen giriyordu.1-2 Haftadan sonra sınıf öğretmenle kaynaşmıştı Very Happy Bi gün son dersimiz fiziğe gelmişti hiç canımız istemiyodu fizik işlemek.Bizimkiler dersi kaynatmak amacıyla hocanın her dediğine alkış yapıyodular tüm sınıf bende dahil Very Happy Hocada kızmıyodu gülüyodu Very Happy Biz devam ettik alkışlamaya sonra birden herkes alkış yapmayı kesti ve başka şeyler düşünürken boş bulundum ve tek ben alkışladım kahkahalar kopunca kendime geldim bende gülmeye başladım ama utançtan yerin dibine girdim Very Happy Very Happy
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyCuma 17 Eyl. 2010, 15:16

ayh hepsi süpermiş yha bir tane de ben anlatayım bari hıhı
Rihanna konserinde arkadaşımla içmememize(zaten yaşımız tutmuyor içemeyiz ki koptum )rağmen kafalar 1 milyon müzik sarhoşu olmuştuk konserin sonlarına doğu kimse yerinde durmuyor zıp zıp zıplıyordu eh böyle okunca beynimiz de sulandı üyüce konser bitince tam Riri içeri girerken "I Love You Riri" diye kendimde olmadan bağırmışım ama biraz geç olmuş benim çevremdekiler sessizliğe bürünmüş bana bakıyorlardı arkadaşım da "Biraz geç olmadı mı?"diye sormuştu tınmıyormuş gibi geçiştirmeye çaışmıştım ama yazarken bile utancımdan karnıma ağrılar giriyor utan
JacobHastası
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
JacobHastası

Paylaşım Gücü : 296
Lakap : Jacob Manyağı

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyCuma 17 Eyl. 2010, 15:18

koptum koptum koptum
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

Utandıran Anlar!!! Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar!!!   Utandıran Anlar!!! EmptyPaz 19 Eyl. 2010, 11:40

tek kelimeyle komedi koptum koptum

Utandıran Anlar!!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Biskremin işe yaramadıgı anlar..
» Rob Ve Kristen Louisiana’da Romantik Anlar Yaşadı