| Utandıran Anlar!!! | |
|
+4Twilight Wampiri -TWiLiGHT- jacopss dewil 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| |
| |
jacopss New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 118 Tür : Kurt Kız Yaş : 27 Nerden : İSTANBUL Kayıt tarihi : 02/07/10 Lakap : SeyMa=Job=
| |
| |
-TWiLiGHT- New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 201 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : nereye.. =D Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : Sui..
| Konu: Geri: Utandıran Anlar!!! Paz 15 Ağus. 2010, 12:45 | |
| sıkça karşılaştıklarım genellikle soğuk espirileri sevdiğim için o tarz bir espiri yapınca tek benim gülüyor olmam.. herkes tip tip bakıyor.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] mesela basit bir anı.. arkadaşlar konuşurken aralarında biri, "aa bak şu resmini face'e atalım mı ??" diğeri "yok kötü çıkmışım olmaz" diyor.. sonra soruyu soran yanıma gelip "baksana bir sude güzel değil mi ? nesi var burda ??" ve ben......... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "hmm bakıyim.. ağzı var.. kulağı var.. gözleri bir de burnu sanırım.. " [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Utandıran Anlar!!! Paz 15 Ağus. 2010, 12:56 | |
| ayyyy krize girdim | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 118 Tür : Kurt Kız Yaş : 27 Nerden : İSTANBUL Kayıt tarihi : 02/07/10 Lakap : SeyMa=Job=
| Konu: Geri: Utandıran Anlar!!! Paz 15 Ağus. 2010, 12:59 | |
| | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| |
| |
| Konu: Geri: Utandıran Anlar!!! Paz 15 Ağus. 2010, 13:18 | |
| | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| Konu: Geri: Utandıran Anlar!!! Paz 15 Ağus. 2010, 13:22 | |
| benim daha ne wakalar anlatıcam | |
|
| |
Twilight Wampiri Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 177 Tür : İnsan Yaş : 29 Nerden : Cehennemin dibinden ;) Kayıt tarihi : 11/08/10
| Konu: Geri: Utandıran Anlar!!! Paz 15 Ağus. 2010, 15:23 | |
| Bi tanede benden bu bir espiri ama herkes bana bakınca put gibi kalakalmıştım Bu sene yaz tatilindeydik 1ay yapcaktık ve halamlarla yaz evimiz hemen hemen aynı yerdelerdi.Orda kalışımızın üçüncü haftasında onlar gldiler işte akşam 8de biraz oturduktan sonra kuzenler ve içinde bende olmak üzere 6-7 kişi gece yarısı yürüyüşe çıktık işte bu noktadan sonra oalylar başlıyor sitenin kapısından çıkar çıkmaz benim velet kardeşim bi köpeğin yanına gidip gofret verdi bende o anda ''doğukaan dikkat et köpeği ısırma'' dedim küçük kuzenim ise baya bi cimcime o da bana ''hey baksana sana bişey sorcam.Top ne demek ve kızlarda oluyomu'' demişti.o anda bi tane kapa çeneni diyesim gelmişti şimdilik bu kadar ha bide adamın tipe bak sifonu çek demişti bi adamın yüzüne baka baka ama ihale baka kalmıştı | |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Utandıran Anlar!!! Paz 15 Ağus. 2010, 21:25 | |
| | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 177 Tür : İnsan Yaş : 29 Nerden : Cehennemin dibinden ;) Kayıt tarihi : 11/08/10
| Konu: Geri: Utandıran Anlar!!! Paz 15 Ağus. 2010, 21:39 | |
| Bence herkesin bu tarz anıları olması gerekir en azından eğlence diye | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Utandıran Anlar!!! Paz 15 Ağus. 2010, 23:23 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Utandıran Anlar!!! Ptsi 16 Ağus. 2010, 12:34 | |
| | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| Konu: Geri: Utandıran Anlar!!! Salı 17 Ağus. 2010, 10:37 | |
| bitane daha 2 3 yıl önceydi müge ve burcu diye bi arkadaşımla bankta oturuyoduk mügenin abisi we burcuda yeni çıkıyolar we biraz sallantıda olan bi ilişkileri wardı her neyse biz oturuyoduk üç on dan sonra mügenin abisi geldi oturdu yanımıza müge ayağa kalkıp melek hadi senle elifi çağırmaya gitçektikya ban yooooo öyle bişey hatırlamıyorum dedim ondan sonra müge kızım hadisene (kısık bi sesle) ben yine haaaaaaa tamam tamam demeye kalmadım ortaya bi kahkaha dır almıştı çok utanmıştım | |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Utandıran Anlar!!! Salı 17 Ağus. 2010, 15:01 | |
| yoo yooooğ öle bişee ahahah | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| Konu: Geri: Utandıran Anlar!!! Çarş. 18 Ağus. 2010, 14:33 | |
| bolca war demiştimm b bikeresindede okul çıkışı ewe geliyoruz ta arkadaşım arkasında gördüm koşup yetişm dedim ondan sonra tabi muzipce kokurkutuucaktım bide arkadan böyle parmaklarımı parmaklarına doladım sewgilisi wari onda sonra ne olsun ben şok oldum oracıkta meğer tutuğum bi oğlanın eliymiş çocuk bana dik dik baktı sonrada elime ben moradn kırmızıya renk geçişindeyim ordan kankalarımn bişey warsa anlaya lım demezlermi al başına belayı görüyosuz mıtnakıs gibi bela çekiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Utandıran Anlar!!! Çarş. 18 Ağus. 2010, 15:24 | |
| ay züper ya anlayalım yani :zz: | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Utandıran Anlar!!! Çarş. 18 Ağus. 2010, 18:56 | |
| ayh cidden komediymiş | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| Konu: Geri: Utandıran Anlar!!! Perş. 19 Ağus. 2010, 10:55 | |
| | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| Konu: Geri: Utandıran Anlar!!! Paz 29 Ağus. 2010, 15:14 | |
| bi tane daha yine ingilizce dersinde oldu bu olay bizim sınıfta gönül ve deryea diye sıkı dostlar vardı ikiside krossçu (koşu) derya ilçe genelinde başarılar elde ediyordu ama gönül kendi çapında takılıyodu her neyse .. bu gönülün iki lafın dan biri ben krosçuyum şuraya 2 dk da buraya 4 dkda giderim diyip duruyor sınftakiler ve ben artık illahh derecesine gelmiştik .. bir gün öğretmen ing. dersinde gönüle c tesi ki koşu nasıldı , herkes pür dikkat gönüle kitlenmişti ben defterden başımı kaldırıp haaa 11.ci olduğun yarışma demi dedim ....ve sınıf koptu | |
|
| |
JacobHastası New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 296 Tür : Kurt Kız Yaş : 30 Nerden : La Push Kayıt tarihi : 09/07/10 Lakap : Jacob Manyağı
| Konu: Geri: Utandıran Anlar!!! Cuma 17 Eyl. 2010, 09:09 | |
| | |
|
| |
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
| Konu: Geri: Utandıran Anlar!!! Cuma 17 Eyl. 2010, 10:47 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Utandıran Anlar!!! Cuma 17 Eyl. 2010, 15:16 | |
| ayh hepsi süpermiş yha bir tane de ben anlatayım bari Rihanna konserinde arkadaşımla içmememize(zaten yaşımız tutmuyor içemeyiz ki )rağmen kafalar 1 milyon müzik sarhoşu olmuştuk konserin sonlarına doğu kimse yerinde durmuyor zıp zıp zıplıyordu eh böyle okunca beynimiz de sulandı üyüce konser bitince tam Riri içeri girerken "I Love You Riri" diye kendimde olmadan bağırmışım ama biraz geç olmuş benim çevremdekiler sessizliğe bürünmüş bana bakıyorlardı arkadaşım da "Biraz geç olmadı mı?"diye sormuştu tınmıyormuş gibi geçiştirmeye çaışmıştım ama yazarken bile utancımdan karnıma ağrılar giriyor | |
|
| |
JacobHastası New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 296 Tür : Kurt Kız Yaş : 30 Nerden : La Push Kayıt tarihi : 09/07/10 Lakap : Jacob Manyağı
| Konu: Geri: Utandıran Anlar!!! Cuma 17 Eyl. 2010, 15:18 | |
| | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| |
| |
| Utandıran Anlar!!! | |
|