JacobHastası New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 296 Tür : Kurt Kız Yaş : 30 Nerden : La Push Kayıt tarihi : 09/07/10 Lakap : Jacob Manyağı
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Pixie Lott da Edward Hastası.. Paz 15 Ağus. 2010, 14:54 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Pixie Lott İngiliz şarkıcı ve söz yazarı... 1991 doğumlu... Sugar Magazinin yaptığı röportajdan; Lott'a en sevdiği ünlü sorulmuş. "Özellikle birisi yok. Birazcık Edward Cullen aşığıyım. New Moon'da Taylor Lautner'ın sebepsiz yere sürekli üzerini çıkarması çok komikti. Sanki 'Ohhhh Selamm...' der gibi...""Fakat kesinlikle Team Edward'm. Robert Pattinson ile tanışmak isterdim. Sadece Edward ile herhangi bir benzerliği olup olmadığını görmek için. Kanımı içmeye çalışsaydı oldukça eğlenceli olurdu."Bu kadın çıldırmış olmalı .. | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Pixie Lott da Edward Hastası.. Salı 17 Ağus. 2010, 10:06 | |
| istemem yan cebime koy diyo birazcık aşıkmış aaradaki farkı görmek istiyomuş pehh | |
|
Roblar... Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 59 Tür : Vampir Nerden : ROBUN DÜNYASINDAN Kayıt tarihi : 09/08/11 Lakap : ROB
| Konu: Geri: Pixie Lott da Edward Hastası.. Perş. 15 Eyl. 2011, 18:24 | |
| "Fakat kesinlikle Team Edward'm. Robert Pattinson ile tanışmak isterdim. Sadece Edward ile herhangi bir benzerliği olup olmadığını görmek için. Kanımı içmeye çalışsaydı oldukça eğlenceli olurdu."[/b]
ben buna çok ama çok katılıyorum
| |
|
vamp_girl Moderatör Adayı
Paylaşım Gücü : 316 Tür : Vampir Yaş : 73 Nerden : cullen'ların evinden Kayıt tarihi : 06/05/11 Lakap : vampgirl_deli kız
| |