| ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) | |
|
+5mrv rkn Twilight Wampiri Alexander DeLarge Bittersweet jacopss 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
jacopss New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 118 Tür : Kurt Kız Yaş : 27 Nerden : İSTANBUL Kayıt tarihi : 02/07/10 Lakap : SeyMa=Job=
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Ptsi 16 Ağus. 2010, 14:09 | |
| Öncelikle her öğrenci bazı sıkıntılarla karşılaşabilir ...Bunun için birbirimizle yardımlaşmamız gerekir .Ben bu konuyu açtım çünkü ben de öğrenci olarak çok sorunlarla karşılaşıyorum .Malesef Maxi Geyik bölümüne açabildim çünkü açacak başka bölüm yoktu...ArkadaşLar burda bi,r soru sorucaksınız ve belkide o sordunuz sorunu aynısını birisinın başına çoktan gelmiştir ve belkide soruyu soran kişiye cevabı vererek ona yardım edebilirr ...Amacımız yardım..
İlk soru benden olsun :
ben 8. sınıfa yeni geçtim sbs sonucum biraz köttü 366 378 herşey 8. sınıf sonucuma bağlı sağlık mesleklisesine gidebilirim ...Sağlık meslek liseleri güzel midir ?giden varsa bilgilendirir seniz çok sevinirim..
En son jacopss tarafından Çarş. 18 Ağus. 2010, 11:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Ptsi 16 Ağus. 2010, 16:34 | |
| Umarım 8.sınıf sbs sonucun iyi gelir canım Sağlık meslek lisesinde okumuyorum ama güzeldir çok fazla bilgim yok eğer okuyan varsa bilgilerini bizimle paylaşırsa seviniriz. | |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Ptsi 16 Ağus. 2010, 17:12 | |
| sbs de 8. sınıfta iyi bir puan alırsan anadolu lisesine girebilirsin. Sağlık meslek lisesleride meslek seçimi olrak iyidir (anneme sordum böle dedi....) | |
|
| |
Twilight Wampiri Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 177 Tür : İnsan Yaş : 29 Nerden : Cehennemin dibinden ;) Kayıt tarihi : 11/08/10
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Ptsi 16 Ağus. 2010, 18:13 | |
| Sağlık meslek liseleride iyidir güzeldir meslek seçimleride zaten adındanda anlaşılacağı üzerine genellikle sağlığa gider.Ama artık ülkemizde şöyle bişi var ha sağlıya gitmişsin ha düze yada anadoluya lise farkı yani daha açılımınla alan farkı yok.tabiki okuduğun liseden ve aldığın eğitimden meslek edinmen daha kolay ama sen istediğin mesleğe göre bi egitim al tabi ki sağlık güzel ama yapabilecekmisin onu tartman etmen lazım.Anadoluya yetmezse puanın sağlıkta istemiyosan en iyisi düzdür istedigin meslege gitme hakkın vardır.Umarım emeğinin karşılığını alırsın | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Ptsi 16 Ağus. 2010, 20:10 | |
| bence 8.sınıfta biraz daha yüksek bir şey alırsan bir anadolu lisesine girebilirsin ya da sağlık mesleğe yetiyorsa ve alana yatkınsan git derim ama sağlıkta yapamam diyorsan ya başka meslek liseleri ya da anadolu liseleri arasından tercih yapman gerekecek zira çok sevgili milli eğitim bakanımız tüm düz liselerin anadolu ve meslek lisesi olacağını salık verdi yani puanını biraz daha yükseltirsen bence bir anadolu lisesine girebilirsin | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 177 Tür : İnsan Yaş : 29 Nerden : Cehennemin dibinden ;) Kayıt tarihi : 11/08/10
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Ptsi 16 Ağus. 2010, 20:12 | |
| Ah evet mecbur ya anadolu ya meslek yada sağlıktı unutmuşum ben onu! | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 118 Tür : Kurt Kız Yaş : 27 Nerden : İSTANBUL Kayıt tarihi : 02/07/10 Lakap : SeyMa=Job=
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Salı 17 Ağus. 2010, 11:18 | |
| ArkadaşLar içim rahatladı diyebilirim içimden bir ohhhh çektim ben ingilizce öğretmeni olmak istiyorum onu için bir lise varmıdır ?İngilizce öğretmeni olan birileri var mı aramızda ? | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Salı 17 Ağus. 2010, 14:49 | |
| öğretmen liselerini tercih etmelisinonun için ya da an. lisesine gidersen yabancı dil bölümünü seçmelisin ama şu akadrını söliim ingilizce bölümü falan gerçeketen çook zormuş üni. de falan canını çıkartıyorlarmış (emekli bi ing. öğretmeni öle demişti) geçen yıl ki ingilizce öğretmenimiz ise sayısal daha kolay falan demişti. Yani lise süresince kolay arkdaşlarımdan biliyorum ama sınav kısmı çok kasıyormuş nedenide yaptığın sorulardan en fazla 1 ya da 2 boş falan bırakırsan iyi bir sonuç alabilirsin (bu arada boş yanlış da değil yani) gerçi ben bu kadar karamsar şeyler yazdım ama belki ingilizcede iyisindir olur yaa bazılarmız böyle doğuştan dile yetenekli oluyor sende onlardansındır belki kolay gelsin valla... | |
|
| |
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Çarş. 18 Ağus. 2010, 11:13 | |
| tamam sağol canım ee hep ben sordum sanırım tek ben sorunluyum sizlerin hiç sorununuz yok mu? | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Çarş. 18 Ağus. 2010, 13:20 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Çarş. 18 Ağus. 2010, 13:51 | |
| sınava gireceklere kolay gelsin zor iş doğrusu çalışın çalışın benim gibi sınava bikaç yılı kalan arkadaşlarda artık ne yapar onu bilemiyom ben hala tatildeyim hele bi okul açılsında... | |
|
| |
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Çarş. 18 Ağus. 2010, 16:47 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Çarş. 18 Ağus. 2010, 17:18 | |
| Azimli ve kararlı olursan bişi olmaz tabi sana inanan ve güvenen insanlar varsa bu dahada iyi olur Okuldaki alanınızı zaten 3ten 4e gecerken secicekseniz bu size yazılı olarak gelir merak etme ama böyle bişi olcagını pek düşünmem.Hayırlısı neyse o olsun | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Çarş. 18 Ağus. 2010, 19:05 | |
| | |
|
| |
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
| |
| |
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Salı 31 Ağus. 2010, 12:49 | |
| ArkadaşLar biz bizeyiz bu yazıyı yazarken yüzüm kızarıyo Ufff benim çok sivilcem var ya bundan nasıl kurtulcam | |
|
| |
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Salı 31 Ağus. 2010, 14:09 | |
| Bunun için sivilce kremleri var canım bildiğim kadarıyla onlardan kullanabilirsin bi de sıkma istersen çünkü daha kötü oluyor leke falan kalabilir nettede birçok site var ordan araştrma yapabilirsin yalnız kurtulamazsın sivilceden. | |
|
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Salı 31 Ağus. 2010, 14:11 | |
| sebamed diye birşey var yada kükürtlü sabun ve yediklerine dikkat etmelisin. Yada bir cilt uzmanına gidebilirsin ama günlük yüz temizliğini yapmalısın.. | |
|
| |
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Salı 31 Ağus. 2010, 14:24 | |
| yani kurtulma var .... yaşasın yhaa | |
|
| |
mina~* Moderatör
Paylaşım Gücü : 277 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : bilmem ki nerdeyim :) Kayıt tarihi : 23/12/09
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Çarş. 08 Eyl. 2010, 10:48 | |
| bence ergenlik süresi geçene kadar biri biter diğeri çıkar biri biter diğeri çıkar aynı şeyi ben de yaşıyorum yani bu normal bir şey olduğu için kremler falan bir yere kadar etki ediyor.kabullenmek zorundayız | |
|
| |
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Çarş. 08 Eyl. 2010, 14:34 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Çarş. 08 Eyl. 2010, 14:38 | |
| | |
|
| |
mina~* Moderatör
Paylaşım Gücü : 277 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : bilmem ki nerdeyim :) Kayıt tarihi : 23/12/09
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Çarş. 08 Eyl. 2010, 16:14 | |
| amaaan en etkili yöntem sal gitsin ömür boyu orda duracak değiller ya | |
|
| |
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Cuma 10 Eyl. 2010, 04:36 | |
| ama sakın patlatma ömür boyu sivilce kalmasa bile patlatınca izi kalır.daha beter bi görünüm olur.. (: | |
|
| |
JacobHastası New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 296 Tür : Kurt Kız Yaş : 30 Nerden : La Push Kayıt tarihi : 09/07/10 Lakap : Jacob Manyağı
| Konu: Geri: ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) Salı 14 Eyl. 2010, 10:01 | |
| anadolu öğretmen lisesinde okuyan var mı??? | |
|
| |
| ...Öğrenci Yurdu...(Öğrencilere yardım içindir...) | |
|