Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı

5 posters
YazarMesaj
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

Paylaşım Gücü : 2687
Tür : Vampir
Lakap : Soldier Blood,Soblood XD

Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı Empty
MesajKonu: Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı   Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı EmptyC.tesi 21 Ağus. 2010, 19:21

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Aktör en iyi, Hollywood'un başarılı serisindeki vampir Jasper Hale rolüyle tanınıyor ve bugünlerde aksiyon filmi The Last Airbender'da Dev Patel'in yanında rol alıyor.

Jackson kendine güveni olan ve sanatçı ruhlu, kararlı kişiliği dış görünüşünden önemli olan kadınlardan hoşlandığını açıkladı. Avril'ın The Hills yıldızı Brody Jenner çıkmasına rağmen kendini onun ne kadar seksi olduğunu söylemekten alamadı.

"Onun nasıl göründüğü umurumda değil. Ben kendine inanan güçlü kızlardan hoşlanırım," diye açılıyor Jackson Bravo'ya. "Tam olarak ne istediğini bilmeli. Bence bu çok seksi. Müzisyen birisiyle çıkmak isterim böylece ikimizde de aynı tutku olur. Avril Lavigne çok iyi olurdu. Ona cidden tutuldum. Bence o gülünç bir şekilde güzel görünüyor. Her zaman punk rock tipi kızlara ilgim olmuştur."

25 yaşındaki aktör bir defasında havai fişeklerle ile oynarken kendini yaraladığını açıkladı. Kaza Jackson 10lu yaşlarındayken olmuş ve aceleyle tedavi için hastahaneye götürülmüş.

"15 yaşındayken havai fişeklerle oynadım," diye açıklıyor. "Ben hala yanındayken patladılar ve birdenbire dizimde büyük bir yara oluştu. Çok kanıyordu ve hastaneye götürülmem gerekiyordu. Gerçekten şok olmuştum."

Kaynak:Facebook
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Paylaşım Gücü : 2215
Lakap : MELEK

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı Left_bar_bleue0/0Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı   Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı EmptyPaz 22 Ağus. 2010, 13:21

yaramaz çocuk ne işin olur havai fişekle allahım ya koptum
MisSwan*
Eclipse | Kıdemli Hayran
Eclipse | Kıdemli Hayran
MisSwan*

Paylaşım Gücü : 569
Lakap : Mbilgin@

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı Left_bar_bleue0/0Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı   Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı EmptyPtsi 23 Ağus. 2010, 12:53

Avril'in aklı bi karış havada Very Happy Sevgili durumu olsa Bence hiç yakışmazlar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bittersweet
Yönetici
Yönetici
Bittersweet

Paylaşım Gücü : 1266
Lakap : AE

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı   Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı EmptyPtsi 23 Ağus. 2010, 13:12

Yakışırlar tip itibariyle ama avril jackson a extra large bnce fazla havalı gelir saol canım p.için. Very Happy Cool
Mss.PATTİNSON
Ayın Twilight Fanı
Ayın Twilight  Fanı
Mss.PATTİNSON

Paylaşım Gücü : 1692

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı   Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı EmptyÇarş. 08 Eyl. 2010, 00:46

Ayy kıyamam ben sana ağla
Avril'e gelince de o sana yakışmaz sen daha iyilerine layıksın tatlım hıhı hıhı keşke bunu kendisinede söyleyebilseydim hıhı

Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Jackson Rathbone 100 Monkeys
» Jackson Rathbone 'Hurt'
» Jackson Rathbone Yeni
» Jackson Rathbone'un Bilinmeyenleri!
» Jackson Rathbone The Last Airbender Galası