mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı C.tesi 21 Ağus. 2010, 19:21 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Aktör en iyi, Hollywood'un başarılı serisindeki vampir Jasper Hale rolüyle tanınıyor ve bugünlerde aksiyon filmi The Last Airbender'da Dev Patel'in yanında rol alıyor. Jackson kendine güveni olan ve sanatçı ruhlu, kararlı kişiliği dış görünüşünden önemli olan kadınlardan hoşlandığını açıkladı. Avril'ın The Hills yıldızı Brody Jenner çıkmasına rağmen kendini onun ne kadar seksi olduğunu söylemekten alamadı. "Onun nasıl göründüğü umurumda değil. Ben kendine inanan güçlü kızlardan hoşlanırım," diye açılıyor Jackson Bravo'ya. "Tam olarak ne istediğini bilmeli. Bence bu çok seksi. Müzisyen birisiyle çıkmak isterim böylece ikimizde de aynı tutku olur. Avril Lavigne çok iyi olurdu. Ona cidden tutuldum. Bence o gülünç bir şekilde güzel görünüyor. Her zaman punk rock tipi kızlara ilgim olmuştur." 25 yaşındaki aktör bir defasında havai fişeklerle ile oynarken kendini yaraladığını açıkladı. Kaza Jackson 10lu yaşlarındayken olmuş ve aceleyle tedavi için hastahaneye götürülmüş. "15 yaşındayken havai fişeklerle oynadım," diye açıklıyor. "Ben hala yanındayken patladılar ve birdenbire dizimde büyük bir yara oluştu. Çok kanıyordu ve hastaneye götürülmem gerekiyordu. Gerçekten şok olmuştum." Kaynak:Facebook | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı Paz 22 Ağus. 2010, 13:21 | |
| yaramaz çocuk ne işin olur havai fişekle allahım ya | |
|
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
| |
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| |
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Jackson Rathbone, Avril Lavigne'den Hoşlandığını Açıkladı Çarş. 08 Eyl. 2010, 00:46 | |
| Ayy kıyamam ben sana Avril'e gelince de o sana yakışmaz sen daha iyilerine layıksın tatlım keşke bunu kendisinede söyleyebilseydim | |
|