Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Kristen ve Robert Farkı 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Kristen ve Robert Farkı 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kristen ve Robert Farkı

2 posters
YazarMesaj
Mss.PATTİNSON
Ayın Twilight Fanı
Ayın Twilight  Fanı
Mss.PATTİNSON

Paylaşım Gücü : 1692
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Kristen ve Robert Farkı Left_bar_bleue0/0Kristen ve Robert Farkı Empty_bar_bleue  (0/0)

Kristen ve Robert Farkı Empty
MesajKonu: Kristen ve Robert Farkı   Kristen ve Robert Farkı EmptyPtsi 23 Ağus. 2010, 23:06

Kristen ve Robert Farkı 6050_1027992999611_1818909844_68086_425654_n

Alacakaranlık serisiyle gönüllere taht kuran Kristen Stewart ve Robert Pattinson aslında oldukça zıt karakterlere sahip. Ama onları sevgili yapan da tam olarak bu!

“Kim daha rekabetçi ?”

Kris: Rob. Çok çocukça bir şekilde ve hayatının her alanında…İstediği bir şeyi elde ettiği zaman ses tonu bile değişiyor. Sanki 5 yaşındaki bir çocukmuş gibi konuşuyor.

Rob: Bence ikimizde eşit derecede hırslıyız.

“Kim daha atletik?”

Kris: Bu konuda ben ondan daha iyi olduğumu iddia edebilirim. Rob ip atlamayı bile beceremez. Ben ona “Fırfır” adını taktım, çünkü özellikle aksiyon provaları sırasında ortalıkta dönüp duruyor.

Rob: Kristen. Zaten filmde benden çok daha atletik olduğu belli oluyor. Ve güya filmin süper kahramanı benim!

“Kim daha egoist?”

Kris: Bence o. Umarım bu soruya o da kendi adını verir. Hep aynaya bakıp saçlarını düzelttiğinde aynı şeyi düşünüyorum. Saçları onun için çok önemli. Umarım söylediklerim hedefini bulur.

Rob: İkimizde eşit derecede bence. İkimiz de kendimizle gurur duyan insanlarız. Onun egosu benimkinden daha güçlü ama benimki bu aralar gülünç denebilecek derecede zirveye ulaştı sanırım. Benim değişken bir egom var ama bazen kendimi Tanrı falan zannedecek kadar güçlenebiliyor. Bazen hoş bir şekilde birini selamladığımda bile kendi kendime; “Ne kadar havalıyım ya” diyebiliyorum.

“Kim daha iyi müzisyen?”
Kris: Rob. Çok iyi bir şarkıcı. İnsanın kalbini kıracak kadar iyi şarkı söylüyor.

“Kim daha dışa dönük?”
Rob: Kristen benden daha dışa dönük ve açık.

“Kim daha arkadaş canlısı?”
Kris: Kim mi? Kesinlikle ben. Rob çok hassas ve çok kırılgan.

“Kimin batıl inançları daha kuvvetli?”

Kris: Rob’un! O benden daha paranoyak. Bu yüzden batıl inançları daha kuvvetli.

Rob: Ben. Karma ve benzeri şeylere çok inanıyorum.Yani o kadar ki, kafama yumurta atsalar;”Kader böyleymiş! Ben doğuştan lanetliyim”diyeceğim

En son Mss.PATTİNSON tarafından Ptsi 23 Ağus. 2010, 23:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Mss.PATTİNSON
Ayın Twilight Fanı
Ayın Twilight  Fanı
Mss.PATTİNSON

Paylaşım Gücü : 1692

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Kristen ve Robert Farkı Left_bar_bleue0/0Kristen ve Robert Farkı Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: Kristen ve Robert Farkı   Kristen ve Robert Farkı EmptyPtsi 23 Ağus. 2010, 23:07

"bazen kendimi Tanrı falan zannedecek kadar güçlenebiliyor. Bazen hoş bir şekilde birini selamladığımda bile kendi kendime; “Ne kadar havalıyım ya” diyebiliyorum."
koptum koptum hıhı İlahi Rob
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Paylaşım Gücü : 359

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Kristen ve Robert Farkı   Kristen ve Robert Farkı EmptySalı 24 Ağus. 2010, 13:08

haha Very Happy koptum koptum
süper +1

Kristen ve Robert Farkı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Breaking Dawn fan yapımı posterler+ RESİMLER
» Robert ve Kristen Polise sığınmış
» Robert Disses Kristen!!
» Kristen Stewart ve Robert Palmer
» la boite a questions Kristen and Robert :)