Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Kristen Kıyafetlerinin Taklit Edilmesini Umursamıyor Perş. 26 Ağus. 2010, 12:31 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kris kıyafetlerinin taklit edilmesini umursamıyor. Bella rolüyle"Alacakaranlık" filminde yıldızı parladığından beri, Kristen Stewart hala, onun, özgün giyinmesinin "Yeteri kadar önemli" olmadığını düşünüyor. İyi görünmesi gereken olaylarında giydiği giysilerden bahsederken "Gerçekten harika şeyler var fakat ben hiçbirini sevmiyorum " diyor EW’ye. Kristen’ın garip genç hayranları onun kıyafetlerini kopyalıyor. "Satılan şeyler,insanların gerçekte,ucuz bulabildiği şeylerdi. Uzun kollu tişörtler ve ceketler gibi giysiler". Kristen doğal olarak Vancouver’de Eclipse çekimlerinde.Kıyafetleri Yigal Azrouel tarafından yapılıyor ve kırmızı halıdaki görüntüsü için Herve Leger, Camilla ve Marc çalışıyor. Kaynak:Megadünya | |
|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Kristen Kıyafetlerinin Taklit Edilmesini Umursamıyor Perş. 26 Ağus. 2010, 14:18 | |
| Bu konu vardı diye hatırlıyorum kuzum.. | |
|