Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Bel Ami'den Haberler Cuma 27 Ağus. 2010, 19:45 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bel Ami'nin hala dağıtıcıları kazanamadığı 3 bölge var. Ama yapımcısı bundan dolayı hiç rahatsız değil. Bunun normal süreç olduğunu söyledi ve her bölgeye dağıtılacağı hakkında hiç şüpheleri yok. Filmin 2010'da yayınlanmasının olası olmadığını ve Aralık 2010'dan önce tamamlanamayacağını açıkladım, kaynağım filmin muhteşem olduğunu ve etkileyici göründüğünü söyledi. Bel Ami'nin Londra Film Festivali'nde olup olamayacağını araştırdım ve pek olası olmadığını öğrendim ama eğer değişirse beni bilgilendirecekler çünkü internet sitesinde liste yok. Kaynağım tam olarak bilmemesine rağmen Hollanda'daki yayınlanma tarihi 2011 Şubat'ının sonu olduğunu söyledi. Bütün ipuçları o tarihlerde yayınlanacağını gösteriyor. Kaynağım bir haber gelirse beni bilgilendireceklerini söyledi. Bel Ami UK sitelerinin hepsine çoktan linkleri yolladım. Bir bilgi geldiğinde haberdar olmak için beni takip edin. Çevirmen: bender Kaynak: BelamiUk Kaynak:Twilight Türkiye | |
|