bulik Moderatör
Paylaşım Gücü : 344 Nerden : Los Angeles, CA Kayıt tarihi : 16/01/10 Lakap : Lakaplardan hoşlanmam xD
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Eclipse ürünleri Türkiye’de! C.tesi 28 Ağus. 2010, 10:24 | |
| Eclipse ürünleri Türkiye’de satışa sunuldu ayrıntılar için: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adresini ziyaret edebilirsiniz.alıntıdır. Kaynak:twilightfantr.com
| |
|
edwaRd"mm Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 14 Tür : İnsan Kayıt tarihi : 28/07/10
| Konu: Geri: Eclipse ürünleri Türkiye’de! Paz 29 Ağus. 2010, 16:35 | |
| bu jest yap kadıköydeymiş bizim bu tarfta ama kadıköye okdr gitmeme rağmen hiç görmedim | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Eclipse ürünleri Türkiye’de! Paz 29 Ağus. 2010, 22:25 | |
| bir gün bizimkileri güç bela götürdüm oraya(Bakırköy'den kalktık Moda'ya gittik hoş zaten o gün karşıya geçecektik de plan bu değildi düşünün yediğim lafları) Moda'nın içinde yarım saat döndük dolaştık Migros bulacağız diye(Migros üstü dediği için) nihayet bulduk ama bir baktık kapalı(annemin laf süperdi cama baktı ve "a-ah bu sizin vampir değil mi?")hoppala buyur burdan yak neyse yarım saat uğraşıp çıkabildik Moda'dan sonra bunları Taksim'de satan bir yer var oraya zorla sürükledim şansa bak oraya da Eclipse eşyaları gelmemiş Twilight ve New Moon vardı istediğim kolye Eclipse'in olduğu için alamadım ama anahtarlığı aldım o Twilight'ındı p.için biraz destan yazdım ama aklıma geldikçe o gün hala gülüyorum hoş bundan 2-3 hafta önce felandı | |
|
bulik Moderatör
Paylaşım Gücü : 344 Nerden : Los Angeles, CA Kayıt tarihi : 16/01/10 Lakap : Lakaplardan hoşlanmam xD
| Konu: Geri: Eclipse ürünleri Türkiye’de! Ptsi 30 Ağus. 2010, 08:17 | |
| Önemli değil canım siz gene şanslısınız.Ankarada bunları bulmak sizin kadar kolay değil | |
|
edwaRd"mm Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 14 Tür : İnsan Kayıt tarihi : 28/07/10
| Konu: Geri: Eclipse ürünleri Türkiye’de! Cuma 03 Eyl. 2010, 14:23 | |
| bulmak bizim için kolayda çok pahalı orası | |
|
bulik Moderatör
| Konu: Geri: Eclipse ürünleri Türkiye’de! Cuma 03 Eyl. 2010, 17:56 | |
| | |
|