Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Rathbone'dan Robsten'e: “İlişkinizi Tamamına Erdirin!” 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Rathbone'dan Robsten'e: “İlişkinizi Tamamına Erdirin!” 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Rathbone'dan Robsten'e: “İlişkinizi Tamamına Erdirin!”

2 posters
YazarMesaj
Bittersweet
Yönetici
Yönetici
Bittersweet

Paylaşım Gücü : 1266
Tür : Vampir
Lakap : AE

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Rathbone'dan Robsten'e: “İlişkinizi Tamamına Erdirin!” Left_bar_bleue0/0Rathbone'dan Robsten'e: “İlişkinizi Tamamına Erdirin!” Empty_bar_bleue  (0/0)

Rathbone'dan Robsten'e: “İlişkinizi Tamamına Erdirin!” Empty
MesajKonu: Rathbone'dan Robsten'e: “İlişkinizi Tamamına Erdirin!”   Rathbone'dan Robsten'e: “İlişkinizi Tamamına Erdirin!” EmptyC.tesi 28 Ağus. 2010, 10:31

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Ünlü yıldız, bu yaz çılgın bir giriş yapan Tutulma'nın ve Son Hava Bükücü'nün Prömiyerinde görüntülenmişti, bir de kendi albümü “The 100 Monkeys”(Jackson'ın armonik bir albümü varmış ve Teen Choice Awards'ta o halıdan yürürken bize biraz mırıldanmış) tanıtımında turlarken yakalanmıştı.

Elbette ki, bu haberler onu “Şafak Vakti” çalışmalarından pek alıkoyduğu anlamına gelmiyor, Kristen Stewart'ın da içinde bulunduğu durum gibi.
“Bekleyemiyorum, bu harika bir kavuşma olacak!” diyor Jackson diğer iki Şafak Vakti filmi için, üstelik elinde hiçbir ipucu olmamasına rağmen. Başlangıç tarifi olarak bu sonbahar düşünülüyor, hepsi bu.

“Ben gerçekten Bella'nın dönüşümünü çok merak ediyorum, bu gerçek bir yapım olacak.” diyor Rathbone heyecanla.

“Bunu görmek için heyecanlıyım-Kristen'ın bunun için gerçekten çok çalıştığını biliyorum. Bunu izlemek zevkli olacak. Büyüleyici bir aktrist Kristen ve bu rolü oynarken Bella gibi onun da bir dönüşüm geçireceğine olan inancım tam.”

Tabii ki fanların en çok Robsten'in seks sahnesine yoğunlaştığını biliyoruz.

“Bence +13 olacak, bunu nasıl yapacaklarını bilmiyorum. Melissa filmde bir seks olacağını söyledi. Çok merak ediyorum. Kitabın içinde, yani demek istediğim onlar evlilerdi ve ilişkileri tamamına ermişti.” Jackson burada kahkahalara boğuluyor.

Şimdi final filmi için sette vizyon tarihi konuşuluyor. Jax, bu vampir görevlerinde çok heyecanlı olduğunu söylüyor.

“Şafak Vakti'nin îki filme bölünmesi değil de, bitiyor olması üzücü. Bu daha fazla kavuşma ve birlikte daha fazla dışarı çıkmak demekti. Biteceğini görmek üzücü. Alacakaranlık benim yaşamımda dönüm noktası diyebileceğim bir yerde duruyor. Her zaman bir vampiri canlandırmayı isterdim. Bu harikaydı ve eğlenceliydi.”

Yoo, gözleriniz sizi yanıltmıyor. Jackson gerçekten şükretmeyi biliyor. Burada aranızda gerçekten Team Jasper'dan olanlar var mı bilmiyoruz ama..

“Dürüstçe ifade etmeliyim ki Alacakaranlık Serisi: Orijin, Jasper'ın geçmişini anlatıyor. İmzamı attım! Kızgın bir iç savşta vampir olacağım tekrardan!”
Dikkatli ol bebek! Bu Alacakaranlıkseverlerin senin üzerine çullanmasına neden olabilir. Öyle değil mi millet?

Çeviren: katherine pierce
Kaynak: Eonline

Kaynak:Twilight Türkiye
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Paylaşım Gücü : 2215
Tür : Vampir
Lakap : MELEK

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Rathbone'dan Robsten'e: “İlişkinizi Tamamına Erdirin!” Left_bar_bleue0/0Rathbone'dan Robsten'e: “İlişkinizi Tamamına Erdirin!” Empty_bar_bleue  (0/0)

Rathbone'dan Robsten'e: “İlişkinizi Tamamına Erdirin!” Empty
MesajKonu: Geri: Rathbone'dan Robsten'e: “İlişkinizi Tamamına Erdirin!”   Rathbone'dan Robsten'e: “İlişkinizi Tamamına Erdirin!” EmptyC.tesi 28 Ağus. 2010, 12:56

ewet öçok haklı hem malum sahneLER olucak hem +13 olucak çok zor iş melissa Very Happy
çok zewkliydi +1 süper

Rathbone'dan Robsten'e: “İlişkinizi Tamamına Erdirin!”
1 sayfadaki 1 sayfası