Twilight Wampiri Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 177 Tür : İnsan Yaş : 29 Nerden : Cehennemin dibinden ;) Kayıt tarihi : 11/08/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: öyle bir giderim ki; kaybedeceğim hiç bir şey olmaz! Paz 29 Ağus. 2010, 16:12 | |
| Ben yaşadıklarımın hiçbirini unutmam. Ama evet ! Yeri gelir susarım. Canımı çok yakan şeyler olur ama... yinede susarım, tükenirim. Buna izin de veririm aslında.. Salaklığımdan mı? Hayır! Ben kimseye ''GİT'' de demem, diyemem. O kişi vazgeçilmez olduğundan mı? Hayır. Ona o kadar şeye rağmen, o kadar değer veririm ki, Hergün yaptıklarına utansın diye. Ama bir gün öyle bir giderim ki; Kaybedeceğim hiçbir şey olmaz!
Sunay Akın
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: öyle bir giderim ki; kaybedeceğim hiç bir şey olmaz! Paz 29 Ağus. 2010, 23:39 | |
| offf çok güzel bir söz tam benlik p.için +p canım | |
|
mina~* Moderatör
Paylaşım Gücü : 277 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : bilmem ki nerdeyim :) Kayıt tarihi : 23/12/09
| Konu: Geri: öyle bir giderim ki; kaybedeceğim hiç bir şey olmaz! Ptsi 30 Ağus. 2010, 11:10 | |
| doğrudur bir an kendimi buldum sanki. sağol kanka :<<: | |
|
Twilight Wampiri Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 177 Tür : İnsan Yaş : 29 Nerden : Cehennemin dibinden ;) Kayıt tarihi : 11/08/10
| Konu: Geri: öyle bir giderim ki; kaybedeceğim hiç bir şey olmaz! Ptsi 30 Ağus. 2010, 16:48 | |
| Bişi degil insanlıklar | |
|
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| |