Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Twilight Yıldızı Ashley Greene Mavi Gözlü Bir Erkek İstiyor Perş. 02 Eyl. 2010, 14:43 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ashley Greene "mavi gözlü, düşünceli bir erkek" istiyor. Twilight yıldızı bugünlerde yalnız (??) ama bir erkekte ne istediğini biliyor ve Bay Doğruyu bulmak için etrafı gözetliyor. "Sert ama tatlı çocuklardan hoşlanıyorum. Mavi gözleri olan, gizemli ve düşünceli birisi olmalı." Erkekler hakkında belirli düşüncelere sahip olduğu kadar ne yemesi gerektiği hakkında da kesin bir fikre sahip. Twilight serisinde Alice Cullen'ı oynayan 23 yaşımdaki aktris belirli bir diyete bağlı değil, hiçbir zaman süper ince olmak istemiyor çünkü fit vücudundan memnun. Women’s Health dergisindeki röportaja şunu da ekliyor: "Artık diyet ile ilgili hiçbir şey yapmıyorum. Vücudun ne ihtiyacı varsa ona göre beslenilmesi gerektiğine inanıyorum. Acıktığını inkar edersen işin sonu ağzına birşeyler tıkıştırmak ile biter." “Birçok insan incecik olmak istiyor ama ben bir çocuğun bedenine sahip olmak istemiyorum. Ben tamamen fit olan bir kadının vücuduna sahip olmak istiyorum. Bu çok daha seksi." Çevirmen: bender Kaynak: en.naanoo Kaynak:Twilight Türkiye | |
|
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Twilight Yıldızı Ashley Greene Mavi Gözlü Bir Erkek İstiyor Çarş. 08 Eyl. 2010, 01:00 | |
| Kellan işte mavi gözlü ah birlikte olsaydınız ne güzel olurdu hem siz hem biz mutlu olurduk | |
|