VampiRasKı Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 27 Tür : Vampir Yaş : 26 Nerden : ForKs Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : WampireLLa
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: SözLerr !!! C.tesi 04 Eyl. 2010, 13:03 | |
| İlginç bir aşk ve ilginç kahramanlar Şu Twilight serisine başladığımdan beri güzel sözleri en süslü yazımla baş ucumdaki defterime yazıyorum.Bu başlıkla daha çok söz yazacağıma eminim Evet Twilight serisini okuyanlar yada Twilight filmini izleyen arkadaşlar yüreğinizi ısıttığı veya sizi şoke eden sözleri yazamaya başlayalım [/b][/color] Hayatım bitmeyen değişmeyen bir geceydi.Benim için gereksinim olarak her zaman gece olmalıydı.O zaman şimdi gecemin yarısında güneşin doğuyor olması nasıl mümkün olabilirdi? Midnight Sun Edward'ın Anlatımıyla [img] [/img] Dudağımın kenarı dalgın, yarım bir gülümsemeyle kıvrıldı.''Eskiden seni o şekilde düşünürdüm, biliyor musun?Güneş gibi. Kendi şahsi güneşim.Benim için bulutları öyle güzel ayırıyordun ki.'' İçini çekti. ''Bulutları halledebilirim.Ama bir tutulma ile savaşamam.'' Şimdi acıyı bekliyordum.Hssiz değildim ama normal acı gitmişti.Tek hissettiğim acı onun sesinin gittikçe azalmasından dolayı duyduğum hayal kırıklığıydı [img] [/img] Hatırlamanın yasak unutmanın korkunç olduğu zor bir çizgide yürüyorum [img] [/img] üç şeyden emindim.Birincisi,Edward bir vampirdi,ikincisi,ne kadar güçlü olduğunu bilemesem de onun bir parçası benim kanıma susamıştı.Üçüncüsüyse,ben koşulsuz ve geri dönülemez şekilde ona aşık olmuştum. | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: SözLerr !!! C.tesi 04 Eyl. 2010, 20:19 | |
| en sevdiğim söz hatta sırf o söz için Romeo Ve Juliet'i okudum Şiddetle başlayan hazlar,şiddetle son bulurlar,ölümleri olur zaferleri,öpüşürken yok olan ateşle barut gibi. En tatlı bal bile tadıldıkça bıkkınlık verir,aynı tat isteği iştahı köreltir.Onun için,ölçülü sev ki uzun sürsün sevgin,hedefe hızlı giden,yavaş kadar geç varır. bir tane de Uğultulu Tepler'de geçen bir söz vardı yine kitabı okuma sebeplerimden olan söz O benim yerime,ben de onun yerinde olsaydım,kendisinden hayatımı zehir edecek derecede tiksindiğim halde,ona asla elimi kaldırmazdım.Cathrine onun yanında bulunmasını istediği sürece ben de onu uzaklaştırmaya kalkışmazdım.Fakat kadının ilgisi söndüğü an da kalbini deşer,kanını içerdim.O zamana kadar da-bana inanmıyorsan beni tanımıyorsun demektir-evet,o zamana kadar da onun bir tel saçına dokunmaktansa santim santim ölmeyi tercih ederdim. yalnız sırf birkaç söz için kitapları okumak pek akla mantığa sığmıyor ama oldu işte bu arada diğer sözler de çok güzeller yerleri ayrı onların da | |
|
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: SözLerr !!! Çarş. 08 Eyl. 2010, 01:15 | |
| "O benim yerime,ben de onun yerinde olsaydım,kendisinden hayatımı zehir edecek derecede tiksindiğim halde,ona asla elimi kaldırmazdım.Cathrine onun yanında bulunmasını istediği sürece ben de onu uzaklaştırmaya kalkışmazdım.Fakat kadının ilgisi söndüğü an da kalbini deşer,kanını içerdim.O zamana kadar da-bana inanmıyorsan beni tanımıyorsun demektir-evet,o zamana kadar da onun bir tel saçına dokunmaktansa santim santim ölmeyi tercih ederdim." Ay çok hoşuma gitti yaa paylaştığın için çok sağol | |
|