| Kellan İstanbul'da!!! | |
|
+4Bittersweet -->MaryCan<-- Alexander DeLarge mrv rkn 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Kellan İstanbul'da!!! Ptsi 06 Eyl. 2010, 17:57 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]“Twilight” (Alacakaranlık) serisinde Emmett Cullen’ı canlandıran Kellan Lutz, İstanbul’da Lutz ilginç bir seçim yaparak Etiler’deki Bebeköy Mac Spor Merkezi’ne gitti ve basketbol maçı yaptı.Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr twitterına da "Tarkan!!!" yazmıştı ama ne kadar doğrudur bilemiyorum aaah ah inşallah doğrudur | |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Kellan İstanbul'da!!! Salı 07 Eyl. 2010, 06:48 | |
| Evet şimdi baktım twit e bende gördüm ama istanbulda olsa daha ordan burdan bahsetmez miydi??? hmm 1-2 güne istanbula doğru gidecektim belki olurda onu görürüm(tabii hala orada olursa) bide hürriyette bulamdım haberi bakındım ama... | |
|
| |
-->MaryCan<-- Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 10 Tür : Vampir Yaş : 38 Nerden : iZMiR Kayıt tarihi : 07/09/10 Lakap : MaryCan - Küçük Dampirim - RoSe HaTHaWaY - Mrs. Lutz
| Konu: Geri: Kellan İstanbul'da!!! Salı 07 Eyl. 2010, 08:40 | |
| burda çekilmiş bi candids veya fan fotoğrafı çıkmadan inanmamak da kararlıyım.. | |
|
| |
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| Konu: Geri: Kellan İstanbul'da!!! Salı 07 Eyl. 2010, 10:32 | |
| Saol canım paylaşım için + p.İnşallah gelir ya ben yine göremem istanbul a gidemem çünküm. | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Kellan İstanbul'da!!! Salı 07 Eyl. 2010, 12:57 | |
| - -->MaryCan<-- demiş ki:
- burda çekilmiş bi candids veya fan fotoğrafı çıkmadan inanmamak da kararlıyım..
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] buyrun facede gördüm ama hala inannmıyorum | |
|
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Kellan İstanbul'da!!! Salı 07 Eyl. 2010, 14:18 | |
| evet gelmiş gittimi bilmiyorum ama kesin gelmiş | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Kellan İstanbul'da!!! Salı 07 Eyl. 2010, 14:39 | |
| ayh haberi okuyunca doğruluğundan emin olamadım ama twitterına baktığımda u2 ile ilgili bir tweet atmış yha nasıl görebilirim ki ne otel var ne gittiği ya da gideği yerlerin listesi ben İstanbul'dayım Kellan İstanbul'da ama onu göremiyorum ayrıntılı adresi burda canım: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 10 Tür : Vampir Yaş : 38 Nerden : iZMiR Kayıt tarihi : 07/09/10 Lakap : MaryCan - Küçük Dampirim - RoSe HaTHaWaY - Mrs. Lutz
| Konu: Geri: Kellan İstanbul'da!!! Salı 07 Eyl. 2010, 15:44 | |
| inanmıyorum kızda da tam Türk tipi var!
ilk uçağa atlar o kızı bulur dağıtırım ben suratını ya :@ | |
|
| |
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Kellan İstanbul'da!!! Salı 07 Eyl. 2010, 17:30 | |
| Twittter'a da Tarkan!!! yazmış Ben u2 konseri için geldiğini düşünüyorum | |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Kellan İstanbul'da!!! Salı 07 Eyl. 2010, 19:28 | |
| tamam kesinlikle gelmiş şimdi amerika da bi yerde o kadar büyük başı boş araziyi bulcan(ki ünlülerin takıldığı yerleri düşünürsek) bi de ünlü olcak orda yeme beni tamam kesin gelmiş | |
|
| |
| Konu: Geri: Kellan İstanbul'da!!! Çarş. 08 Eyl. 2010, 08:44 | |
| resmin montaj olduğu söylentileri dolaşıyo internette :/ | |
|
| |
| Konu: Geri: Kellan İstanbul'da!!! Çarş. 08 Eyl. 2010, 14:16 | |
| üzülerek söylüyorum ama cidden gelmiş hatta tweet atmış [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Thank you from the bottom of my heart Nazli, Ilhan, Ahmet, Ferhat, and everyone else I've met on my travels whilst in the amazingly beautiful city of Istanbul. I love you all like family! Truly an unforgettable experience, can't wait to see you next summer. Much Love! I Love Turkey, the cities, the food, the culture! the people, EVERYTHiNG, so unforgettable! Turkish Hospitality kicks butt. Thank you!!! Nazlı,İlhan,Ahmet,Ferhat ve mükemmel güzel şehir İstanbul'a yaptığım seyahatteyken tanıştığım diğer herkese kalbimin derinlerinden teşekkür ederim,Hepinizi ailem gibi seviyorum.Açıkçası unutulmaz bir deneyim,Sizleri gelecek yaza görmeyi bekleyemiyorum.Kucak dolusu sevgiler!Türkiye'yi,şehirlerini,yemeklerini,kültürünü seviyorum!İnsanları,her şeyi unutulmaz!Türk konuşseverliği olağan üstü.Teşekkür ederim!!! Çeviri:MeRvE | |
|
| |
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Kellan İstanbul'da!!! Çarş. 08 Eyl. 2010, 14:47 | |
| Biz teşekkür ederizz ah kellan geliyosun insan bi uğrar gider çok kırıldım | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Kellan İstanbul'da!!! Çarş. 08 Eyl. 2010, 16:01 | |
| ay inanmıyorum ya gelmişken bi programa çıksaydıda bizim gözlerde bayram etseydi | |
|
| |
sydney New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 182 Tür : Vampir Kayıt tarihi : 17/06/10
| Konu: Geri: Kellan İstanbul'da!!! Çarş. 08 Eyl. 2010, 17:53 | |
| evet ya bi programa falan katılsaydı keşke.beyaz show başladığında çağırsınlar tekrar kell'i türkiyeye ne güzel olur | |
|
| |
| Konu: Geri: Kellan İstanbul'da!!! Çarş. 08 Eyl. 2010, 19:59 | |
| yha anladığım kadarıyla yazın bir daha gelcek ama bende bu şans varken evime gelse bile göremem | |
|
| |
| Konu: Geri: Kellan İstanbul'da!!! Perş. 09 Eyl. 2010, 13:47 | |
| geldin hemen atlarım uçağa giderim yanına beyaza çıkarsa da ne yapar eder o programa katılırım | |
|
| |
| Kellan İstanbul'da!!! | |
|