kuyu-holes
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Film Kalitesi : 7.1 (imdb)
Yapım: 2003 ~ ABD
Tür: Aile, Dram, Gizem, Komedi, Macera, Western
Yönetmen: Andrew Davis
Film Hakkında : Bir gün Stanley’in başına sokakta, bir çift ayakkabı isabet eder. Polis ayakkabıları elinde görür ve Stanley tutuklanıp, Green Lake Kampına gönderilir. Burası suçlu çocuklar için bir kamptır. Müdür ve yardımcıları çocuklara her gün çukur kazdırır. Müdür bir hazineyi aramaktadır. Stanley’in ailesi Madam Zeroni adında bir büyücü tarafından lanetlenmiştir. Stanley bu aksiliği ona yormaktadır.
Stanley kampta, Hector Zeroni adında bir çocukla arkadaş olur. Hector bir gün kamptan kaçar. Onu bulmak için Stanley de peşine düşer. Ancak kamp bir çölün ortasındadır ve su 100 mil uzaktadır. Stanley, Hector’u bulur. Ona büyük-büyük dedesinin de haydut Kate Barlow tarafından çölde terkedildiğini fakat bir dağda 16 gün canlı kalabildiğini anlatır. O dağa tırmanırlar ve suyu bulurlar. Bir gece Stanley yine çukur kazmayı önerir. Ve gömülü hazineyi bulup, eve dönerler.
Stanley’in dedesi de yıllardır üstünde çalıştığı ayak kokusu giderici maddeyi bulmuştur. Buldukları hazineyi Madam Zeroni’nin torunu olan Hector’la paylaşırlar. Dedenin ürünü piyasaya çıkar. Hector annesini kavuşur.
link:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ben önceden seyretmiştim çok beğendim sizinle paylaşmak isedim güzel film çok bağlantılı