MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Taylor Çılgın Bir Fanını Anlatıyor.. C.tesi 11 Eyl. 2010, 19:14 | |
| Taylor yüz binlerce çılgın fanlar arasından çılgın bir fanını anlatıyor : "Amerika'da bir etkinlikteydik ve yaşlı bir kadın vardı, çocukları kesin vardı, hatta torunları bile olabilir. Bana doğru geldi ve 'Taylor Team Taylor iç çamaşırlarından giyiyorum ve eğer imzalarsan çok sevinirim.' dedi. Neyseki yanımda beni o durumdan çekip uzaklaştırabilecek biri vardı ama daha sonra tekrar aynı şey oldu.. onlar genç kızlar değil, yaşlı kadınlar ve Taylor iç çamaşırlarını imzalamamı istiyorlar. Tanrım, bu çılgınlık." | |
|
shekerkiz Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 32 Tür : Vampir Yaş : 27 Nerden : İstabul Kayıt tarihi : 20/08/10
| Konu: Geri: Taylor Çılgın Bir Fanını Anlatıyor.. Paz 12 Eyl. 2010, 04:53 | |
| Çılgınlık denen şey bu olmalı ) (+1 canım...) | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| |
Jacob Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 20 Tür : Kurt Adam Yaş : 30 Kayıt tarihi : 22/11/10 Lakap : Tiger
| Konu: Geri: Taylor Çılgın Bir Fanını Anlatıyor.. Ptsi 22 Kas. 2010, 09:22 | |
| ıyy Berbat | |
|
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| |
jacopss New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 118 Tür : Kurt Kız Yaş : 27 Nerden : İSTANBUL Kayıt tarihi : 02/07/10 Lakap : SeyMa=Job=
| |