Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: RPattz Kristen'in Asistanı mı? Ptsi 13 Eyl. 2010, 14:14 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kristen Stewart söylentilere göre erkek arkadaşı Robert Pattinson'a patronluk taslıyor ve onu bir köpekle karşılaştırıyor! Ahh, Twilight hayranlarından oluşan bir ordunun bunu duymaktan hoşlanacağını sanmıyoruz! Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ın ilişkileri keskin gözlü takipçi onları Kanada'da öpüşürken görünteleyince tam olarak ortaya çıkmıştı ama ilişkilerinin muhteşem olmadığı ile ilgili söyletileri şimdiden duymaya başladık... Heat'e göre Twilight aktrisi sevgilisine kendi asistanı gibi davranıyormuş. Kaynağın dergiye şöyle konuştu: "Aynen şöyle davranıyor, 'Robert'ı seviyorum ama köpeklerimi de seviyorum.' Bazen ona kendi asistanı gibi davranıyor, şarap ya da marketten bir şeyler alması için yolluyor." Hmm, evet, bu konuda biz de biraz suçlu olabiliriz (O RPattz olmasa bile!). Ama kaynak şöyle ekledi: "Kristen, o sete gelince Robert kadar heyecanlanmıyor. Robert'a özel bir insanmış gibi davranmıyor." Bütün dünyanın aksine... Bu arada, Bella Swan'ın doğum gününü kutlamak amacıyla 13 Eylül'de Tutulma tekrar vizyona giriyor. Amaçları doğum gününü kutlamak mı emin değiliz. Ama kutlamak için başka bir yol bulabileceğinize inanıyoruz. Çevirmen: bender Kaynak: Cosmopolitan Kaynak:Twilight Türkiye | |
|
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: RPattz Kristen'in Asistanı mı? Ptsi 13 Eyl. 2010, 14:22 | |
| doğru haber değil gibi geldi bana ama doğru ise Robun aşktan gözleri kör olmuş demektir "Rob kendine gel !!" | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: RPattz Kristen'in Asistanı mı? Ptsi 13 Eyl. 2010, 15:53 | |
| - Mss.PATTİNSON demiş ki:
- doğru haber değil gibi geldi bana ama doğru ise Robun aşktan gözleri kör olmuş demektir "Rob kendine gel !!"
Katılıyorum arkadaşımm... | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| |
renesmee_bella cullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 273 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : beyaz cadı-vampir kız
| Konu: Geri: RPattz Kristen'in Asistanı mı? Perş. 07 Ekim 2010, 04:58 | |
| kris asla böyle bir şey yapmaz!!!!!!! kesinlikle yalan haber !!! hem öyle olsa rob krisle nie dursun??? | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: RPattz Kristen'in Asistanı mı? Perş. 07 Ekim 2010, 15:25 | |
| - renesmee_bella cullen demiş ki:
- kris asla böyle bir şey yapmaz!!!!!!! kesinlikle yalan haber !!! hem öyle olsa rob krisle nie dursun???
Öyle de.. Okuyoruz.. Rob'un aşktan gözü kör olmuşş... Neyi takar kie? | |
|