MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Ashley Sinirliydi.. Cuma 17 Eyl. 2010, 10:12 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Evet doğru mtv müzik törenlerinde Ashley Greene'in siniri gözden kaçmadı.Sebebi hakkında kesin birşey söyleyemeyiz ancak tahmin edebiliriz.Katy Perry ile kostümleri birbirine oldukçaaa yakınn,tamamen aynı değil ama rengi olarak siyah ve beyaz uyumu tercih etmişler her ikisi de.Ayrıca modellerine de birbirine çok olmasa da benziyor.. | |
|
JacobHastası New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 296 Tür : Kurt Kız Yaş : 30 Nerden : La Push Kayıt tarihi : 09/07/10 Lakap : Jacob Manyağı
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Ashley Sinirliydi.. Cuma 17 Eyl. 2010, 14:59 | |
| ayh çok kötü olmuş aslında ikisine de yakışmış tabiisi ama böyle pişti olmaları fena | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: Ashley Sinirliydi.. C.tesi 18 Eyl. 2010, 12:30 | |
| Ben olsam bende sinirlenirdim...
| |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Ashley Sinirliydi.. Paz 19 Eyl. 2010, 12:46 | |
| onun halinden bir ben anlarım sınıfça en az on kere etkinilk yaparız ben 7 tanesinde pişti olurum mutlaka haklısın ashley | |
|