bulik Moderatör
Paylaşım Gücü : 344 Nerden : Los Angeles, CA Kayıt tarihi : 16/01/10 Lakap : Lakaplardan hoşlanmam xD
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Nick Jonas: Kristen için 3 gün yas tuttum. Cuma 17 Eyl. 2010, 15:22 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Daha önce Kristen Stewart'ı çok beğendiğini söyleyen Nick Jonas yeni bir açıklamada bulundu.
''Geçen gün dergilerin magazin sayfalarına bakıyorum. Ve Kristen'le Robert Pattinson'un sarılırkenki resimlerini gördüm. İlk başka inanmadım evet gerçekten inanmadım. Daha sonra televizyonlarda verince anladım. Ve 3 gün boyunca bunun için yas tuttum.Neden hep RPattz kazanmak zorunda tarzı birşey değildi. Ama sanırım günün birinde Kristen'le olacağımı sanıyordum. Ah tanrım ! Saçmalık. Onlara mutluluklar dilemekten başka şansım kalmadı sanırım ?
Anlaşılan Jonas kardeşler Twilight Fıstıklarını çok seviyorlar. (bkz. Joe Jonas-Ashley Greene karmaşık ilişkisi) Henüz Robsten çiftinden bi açıklama gelmesede tüm dünya aralarında birşeylerin döndüğünü biliyor değilmi ? Üzgünüz Nick. Belkide Miley-Selena-Demi üçlüsünden birilerini seçmelisin ! | |
|
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Nick Jonas: Kristen için 3 gün yas tuttum. Cuma 17 Eyl. 2010, 17:36 | |
| | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Nick Jonas: Kristen için 3 gün yas tuttum. C.tesi 18 Eyl. 2010, 20:39 | |
| daha çok bekler Nick Janas(bilerek böyle yazdım kendilrinden pek haz etmem de) | |
|