Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Chris Colfer, Glee Dünyasının Bella'sı Olmak İstemiyor C.tesi 18 Eyl. 2010, 13:49 | |
| Glee iki hafta sonra başlıyor! Bize yeni haberlerin var mı? "Dizi Chord Overstreet'in etkileyici vücudunu göstererek vakit kaybetmiyor. Sam ile galada ilk tanıştığımda o büyük ihtimalle gey futbol oyuncusuydu ve o duşta 'Every Rose Has Its Thorn'u söylüyordu. "Bu sahnede Chris Colfer'in düşüncesi Sam ile Kurt'ün sevgili olmayacaklarıydı. "Bölümü izledikten sonra bunun olmayacağını hissettim çünkü bütün kızlar onu arzulayacaktı ve onu Kurt ile görmek istemeyeceklerdi," dedi. "Kızların nefret ettiği erkek olmak istemiyorum. Ben kızların sevdiği erkeğim. Hedef olmak istemiyorum. 'Kurt'ün bizim erkeğimizden uzak durması gerekiyor. Sevgilimizi öpmeyi kes,' yazan mektuplar almak istemiyorum. Kristen Stewart'ın nasıl hissetiğini öğrenmek istemiyorum. Glee dünyasının Bella'sı olmak istemiyorum. Herkesin sevdiği kişi olmaktan memnunum." Colfer ilk dört bölümde Sam ile Kurt arasında romantik yakınlaşma olmadığını da ekliyor. "Belki çok belliydi," diye bir teori üretiyor Colfer. "Belki yazarlarımız açıkça belli olan birşeyi saklamanın ve atılan toplardan kaçınmanın bir yolunu bulmuşlardır." Çevirmen: bender Kaynak: EW Kaynak:Twilight Türkiye | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: Chris Colfer, Glee Dünyasının Bella'sı Olmak İstemiyor C.tesi 18 Eyl. 2010, 17:22 | |
| | |
|