mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Kris'in Yeni Filmi Backwoods... C.tesi 25 Eyl. 2010, 08:25 | |
| Backwoods", 2012'de gerçekleşecek bir felaketi temel alan 2011 filmi. "Backwoods"un starları Kristen Stewart ve Julianne Moore, film 12 Ağustos 2011'de çekimlere başlanacak şekilde programlandı. HikayeKasım 2011, Los Angeles. Bree Thompson ve annesi Anna Thompson New York'a taşınır, Bree yeni okulunda dünyanın sonunun çok yakında, 21 Aralık 2012'de gerçekleşeceğini söyleyen Alex adında bir çocukla tanışır. Oyuncu KadrosuKristen Stewart - Bree Thompson Julianne Moore - Anna Thompson Zac Efron - Alex Royce Tom Jane - Wallace Royce Jimmy Bennett - Max Royce Henry Thomas - Wilmer Barboon Tammin Sursok - Tammy Willits Don Cheadle - Mr. Porter Oliver Dyllan Christopher - Jake Obama Monica Keena - Dr. Lisa Shepard Kaynak:Facebook yha ben bu filmde Kellan oynayacak diye biliyordum | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: Kris'in Yeni Filmi Backwoods... C.tesi 25 Eyl. 2010, 11:07 | |
| Zac'ta iyi seçim aslında... İkisini aynı filmde görmek güzel olur diye düşünüyorum... Ama Kellan olsaydı dhaa iyi olurdu tabii.. Ammaaannn nese yha... Bi filmde oynasında hangisinde oynarsa oynasın...
| |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| |
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: Kris'in Yeni Filmi Backwoods... C.tesi 25 Eyl. 2010, 14:23 | |
| | |
|