Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Kristen Stewart: Röportajlar Kötü Kokmama Neden Oluyor Paz 26 Eyl. 2010, 18:32 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Normal bir şekilde rahat, sakin ve düzenli olan Kristen Stewart röportajların onu gerdiğini ve terlediğini itiraf etti. Twilight oyuncusu beceriksiz gibi görünmemek için olan çabalarının çoğunlukla onu gerdiğini itiraf etti. Stylist dergisine şöyle açıkladı: 'Pratik yapmak işe yarıyor. O kadar çok geriliyorum ki... Bununla nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum. Hiçbir şeye hazırlanmıyorum. Öylece konuşuyorum ve gittikçe deneyim kazanıyorum ve kolaylaşıyor. Bazen de beceremiyorsun, ortaya iğrenç bir şey çıkıyor ve herkes tamamen yetersiz olduğunu düşünüyor. O tür durumlarda 'Aslında beni o kadar da etkilememişti' diye saçmalayabiliyorum. Gergin olduğumda aptallaşıyorum. Baş parmaklarımı birbirinin etrafında döndürüyorum, ellerim titriyor ve kötü kokuyorum." Çevirmen: bender Kaynak: Monstersandcritics Kaynak:twilight türkiye | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Kristen Stewart: Röportajlar Kötü Kokmama Neden Oluyor Paz 26 Eyl. 2010, 22:10 | |
| ah canııım kıyamam ben sanaaa boşver akışına bırak konbuş gitsin | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| |