Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Taylor Lautner Portatif Tuvaletlerden Korkmaya Başladı Paz 26 Eyl. 2010, 18:33 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Taylor Lautner, iki kız portatif tuvaletten atlayıp onu içeri sürüklemeye çalışınca, hayatının en korkulu anlarını yaşadı! National Enquirer'a göre, kaslı Twilight yıldızı Pittsburgh'da, yeni filmi Abduction'ın setine giderken portatif tuvaletten gelen kısık bir kadın çığlığı duymuş, kapıyı çalmış ve "İyi misiniz?" diye seslenmiş. Sonra kapı uçarcasına açılmış ve kıkırdayan kızlar Taylor'ı kollarından tutmuş ve içeri sürüklemeye çalışmış. Lautner bağırmış ve güvenlik koşarak yardıma gelmiş. Genç aktör soyunma odasına doğru giderken kızlar, "Seni seviyoruz Taylor!...Sadece seninle yürümek istemiştik!" diye bağırmışlar. 18 yaşındaki Lautner, öncesinde şöhrete ve bir sürü hayrana hazırlıksız yakalandığını söylemişti. "Aslında beni, buna karşı hazırlayabilecek herhangi birşey olduğunu düşünmüyorum. Bu fenomenden kurtulmanın hiçbir yolu yok," demişti Taylor. "Bence Robert Pattinson bu çılgınlağa karşı kendini iyi idare etti ama buna hazırlanmanın özel bir yolu olduğunu düşünmüyorum, gelen şey ile tamamen yüzleşmeniz gerekiyor." Çevirmen: bender Kaynak: Showbizspy Kaynak:Twilight Türkiye | |
|
KüL_KeDiSi Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 18 Tür : Vampir Yaş : 32 Kayıt tarihi : 07/11/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Taylor Lautner Portatif Tuvaletlerden Korkmaya Başladı Paz 07 Kas. 2010, 18:40 | |
| yazık taylor uma kıyamam ben ona | |
|