bulik Moderatör
Paylaşım Gücü : 344 Nerden : Los Angeles, CA Kayıt tarihi : 16/01/10 Lakap : Lakaplardan hoşlanmam xD
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Kris'in Değişimi Salı 28 Eyl. 2010, 15:37 | |
| | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Kris'in Değişimi Salı 28 Eyl. 2010, 16:19 | |
| nasıl bir evrimdir bu yha kimse kusura bakmasın ama bir an human evolution resmine bakar gibi hissettim kendimi tabii daha o kadar aşağıdan başlamıyor bu olsun Kris her zaman süper | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: Kris'in Değişimi Salı 28 Eyl. 2010, 18:00 | |
| Zathura-Twilight-New Moon ve Eclipse'yi izledim... Diğerlerini bulamadım... Yha konuyla ilgisiz olcak ama ben o filmlerin VCD cd'lerini nerde bulabilirim...
| |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Kris'in Değişimi Salı 28 Eyl. 2010, 20:47 | |
| - yonc@ demiş ki:
- Zathura-Twilight-New Moon ve Eclipse'yi izledim...
Diğerlerini bulamadım... Yha konuyla ilgisiz olcak ama ben o filmlerin VCD cd'lerini nerde bulabilirim...
hangilerinin izledikleriin mi izlemediklerinim mi hoş pek bir farkı yok bunu merakımdan sordum da D'nR'da bulabilirsin sanırım ama bazen istenmiyor diye ellerinde bittiğinde getirmiyorlar öyle bir durumla karşılaşırsan biraz illegal yollardan edinebilirsin :zz: | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| |