bulik Moderatör
Paylaşım Gücü : 344 Nerden : Los Angeles, CA Kayıt tarihi : 16/01/10 Lakap : Lakaplardan hoşlanmam xD
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: En iyi giyinen erkek anketi sonuçlandı.. Kazanan Robert!! Perş. 30 Eyl. 2010, 14:55 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Glamour İngiltere'nin yaptığı anket sonucu en iyi giyinen erkek tabiki rob KAZANAN: Robert Pattinson Tarzı: Dışarıda giydiği ekoseli oduncu gömlekleri ve kot pantolonlarıyla dikkat çekerken, kırmızı halıda giydiği özel dikilmiş ve teşvik edici bir görünüme sahip takımı ve ince kravatlarıyla gözleri dolduruyor. Robert Pattinson kesinlikle ezici bir üstünlükle birinciliği hak ediyor. İngiltere'nin en şık erkeği listesinde bir numaraya yerleşmek, onun uzun listesinde sadece minik bir adım. Şirin Emma Watson ise En Şık Giyinen Kadın seçilmiş. | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: En iyi giyinen erkek anketi sonuçlandı.. Kazanan Robert!! Perş. 30 Eyl. 2010, 15:44 | |
| hmm...açıkçası şaşırmadım kolay beğenememe rağmen onun giyim tarzını haketten beğeniyorum yani pek alakalı olmayabilir ama Emma'ya da şaşırmadım o her zaman süper giyiniyor zaten | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| |