| Eli hep kulakta... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Eli hep kulakta... Perş. 30 Eyl. 2010, 17:39 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.](Ne var o kulaklarda acaba..Bu arada resmi koyamıyorum NEDEN? Çünkü;nasıl koyulduğunu bilmiyorum..Öğrenince hepimiz için rahat olcak...) | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Eli hep kulakta... Perş. 30 Eyl. 2010, 18:23 | |
| canım linkini üstteki araçlardan resim yazana tıkladıktan sonra açılan kutuya yapıştırcaksın konu bende olmadığı için linkleri düzenleyemiyorum haketten de Kris'in eli devamlı Rob'ın kulağında ne alıp veremediği var bilemedim bir de DVD'deki kamera arkası görüntülerde tükürüklü parmak(parmağını yalayıp kulağına sokmak) yapıyordu | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: Eli hep kulakta... Perş. 30 Eyl. 2010, 18:25 | |
| Ahh Ahhh.. Bu siteleri hiç bi zaman anlayamamşımdır... Nerde kutu var...? Konu açtığım zaman orda bi resim çıkıyo... Sonra Resim URL'sini istiyo... Ben öyle yapıyorum... | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Eli hep kulakta... Perş. 30 Eyl. 2010, 18:42 | |
| bak cevap yazdığın kutu var ya işte onun üstünde araçlar var işte orda ifade olan kutunun 3 öncesindeki kutudan bahsediyorum oraya resmin direct linkini kopyalayacaksın ya da linki [İMG] [/İMG] (tabii img ve link küçük harfli olacak)şeklinde aralarına yazacaksın | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Eli hep kulakta... Cuma 01 Ekim 2010, 16:33 | |
| | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Eli hep kulakta... C.tesi 02 Ekim 2010, 15:45 | |
| yoncacım resim .net kullanıyosun demi resmi gözattan seçtikten sonra host it yap ondan sonra alt alta copy yazıyoya ilk sırada ki copy e bas sonra sitede yapıştır yap olduuuu merve cim anlattın biliyorum ama bende bildiğimi şaşırdım kusura bakma | |
|
| |
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Eli hep kulakta... C.tesi 02 Ekim 2010, 16:41 | |
| Kris çok yaramazsın sen | |
|
| |
| Eli hep kulakta... | |
|