mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Demi:Taylor Bana Göre Değil!!! Cuma 01 Ekim 2010, 21:33 | |
| Demi'ye kids choise awards'a birlikte katıldıkları için ikiniz güzel bir çift olurdunuz diye söylendiğinde şu cevabı vermiş: "Orada Dur lütfen! ah tanrım ! hayır, teşekkürler. O benim için uygun biri değil. O daha çok gönül çelen tipte biri. Ben daha çok müzisyen bir kızım . Benim onunla çıkabilmem için onun biraz daha kabadayı bir tip olması gerekiyor ( zorlu ,sert bir tip demek istiyor)<span> </span><span>Demi'ye kids choise awards'a birlikte katıldıkları için ikiniz güzel bir çift olurdunuz diye söylendiğinde şu cevabı vermiş:"Orada Dur lütfen! ah tanrım ! hayır, teşekkürler. O benim için uygun biri değil. O daha çok gönül çelen tipte biri. Ben daha çok müzisyen bir kızım . Benim onunla çıkabilmem için onun biraz daha kabadayı bir tip olması gerekiyor ( zorlu ,sert bir tip demek istiyor. Kaynak:Facebook | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: Demi:Taylor Bana Göre Değil!!! C.tesi 02 Ekim 2010, 11:24 | |
| Taylor'dan iyisini bulcan be... Ondan sertide ŞAM'da kayısı hani.. Paylaşım için sağol.. | |
|