| Dün akşam Fox Tv'de yayınlanan film yorumları | |
|
+5dewil mrv rkn bulik Mss.PATTİNSON MisSwan* 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Dün akşam Fox Tv'de yayınlanan film yorumları Paz 03 Ekim 2010, 08:22 | |
| Dün akşam ki film yorumlarını alalım.Ben başlıyım.
Şahsen hiç beğenmedim seslendirmeler sağolsun.Bide çok kısa gösterip reklam veriyorlar sinir oldum. | |
|
| |
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Dün akşam Fox Tv'de yayınlanan film yorumları Paz 03 Ekim 2010, 10:01 | |
| ıyy dublaja öggkkk dedim resmen iğrenç olmuş orjinalini koysaydılar daha iyidi replikleride sallamışlar resmen | |
|
| |
bulik Moderatör
Paylaşım Gücü : 344 Nerden : Los Angeles, CA Kayıt tarihi : 16/01/10 Lakap : Lakaplardan hoşlanmam xD
| |
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Dün akşam Fox Tv'de yayınlanan film yorumları Paz 03 Ekim 2010, 11:59 | |
| yha sesler dvddeki kadar iğrenç değildi bana sorarsanız ama o nasıl bir çeviridir öyle ya Rab filmin içine eden zaten o olmuş bana kalırsa eğer örnek vermem gerekirse Bella ve Edward beyzbol oynamaya gideceklerinde Bella'nın Edward!ı Charlie'yle tanıştıracağı sahnede Charlie o senin için biraz büyük değil mi dediğinde Bella o 2. sınıfta ben 2. sınıftayım diyor İngilizce olarak bakarsak "He is a junior,i'm a junior" diyor fakat bunu nasıl çevirseler beğenirsiniz "o 17 yaşında ben se 15"dedi inanabiliyor musunuz eğer öyle oluyorsa Jacob kaç yaşında oluyor 13 felan mı neyse biliyorum her zamanki gibi uzattım ama filmi izlerken baya yadırgadığım bir noktaydı bu yanlış çeviri olayı | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Dün akşam Fox Tv'de yayınlanan film yorumları Paz 03 Ekim 2010, 14:36 | |
| | |
|
| |
sydney New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 182 Tür : Vampir Kayıt tarihi : 17/06/10
| Konu: Geri: Dün akşam Fox Tv'de yayınlanan film yorumları Ptsi 04 Ekim 2010, 09:30 | |
| yaaa ben dublaja dayanamadım ve filmi izlemeye bıraktım.bellanın seslendirmesi bi derece iyiydide edwardınkine dayanamadım.allahım çin işkencesi gibiydi.dediğiniz gibi çeviri çok kötüydü.resmen senaryoyu baştan yazmışlar. tamam biraz abarttım ama kötüydü sonuçta.tvdekini yarım bırakıp dvd yi açtım ve kendime gelmek için orjinalini izledim ve robun o güzel sesini zevkle dinledim. | |
|
| |
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: Dün akşam Fox Tv'de yayınlanan film yorumları Ptsi 04 Ekim 2010, 15:02 | |
| İğrençti... Tek kelimeyle..
| |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Dün akşam Fox Tv'de yayınlanan film yorumları Ptsi 04 Ekim 2010, 16:08 | |
| ben ne yalan söliim izlemeye üşendim ayrıca dublaj olacağında çok zobidik bir şey çıkacağını tahmin ediyordum türkiye şartlarında ben küçük srlar izliyodum her reklama girdiğinde twilighta döndüm dublaj beni gülmekten öldürdü şahsen filmin türünü bilmesem son 10 yılın en komik filmi derim izlerken ağzım yırtılıyordu yanii bu selendirme yapanların bu senaryoyu hazırlayan arkdaşları ayakta alkışlıyorum mizah duyguları çok gelişmiş | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Dün akşam Fox Tv'de yayınlanan film yorumları Ptsi 04 Ekim 2010, 16:44 | |
| | |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| |
| |
Edward~Bella manyağı New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 101 Tür : İnsan Yaş : 29 Nerden : Azerbaycan Kayıt tarihi : 27/02/11 Lakap : EDWARD-BELLA HASTASI
| Konu: Geri: Dün akşam Fox Tv'de yayınlanan film yorumları Paz 20 Mart 2011, 09:51 | |
| | |
|
| |
| Dün akşam Fox Tv'de yayınlanan film yorumları | |
|