Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Xavier ile Aramda Bir Şey Yok!  212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Xavier ile Aramda Bir Şey Yok!  212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Xavier ile Aramda Bir Şey Yok!

3 posters
YazarMesaj
! яocKqiяL !
Ayın Twilight Fanı
Ayın Twilight  Fanı
! яocKqiяL !

Paylaşım Gücü : 611
Tür : Vampir
Lakap : hanNibaL

Xavier ile Aramda Bir Şey Yok!  Empty
MesajKonu: Xavier ile Aramda Bir Şey Yok!    Xavier ile Aramda Bir Şey Yok!  EmptyÇarş. 06 Ekim 2010, 12:43

Kristen Stewart, Eclipse'deki rol arkadaşları Xavier ve Robert hakkında konuştu.

"Sette birbirilerine biraz soğuk davrandılar. Bunda Kellan'ın suçu var!" dedi Kris. "Kellan, Robert'a sen ve Xavier birbirinize çok benziyorsunuz dedi ve Robert, gülmeye başladı. Bence hiçbir şekilde benzemiyoruz dedi. Kellan, biraz alaycılıkla sormuştu ve Robert sinirlendi. Xavier'da sinirliydi yani Kellan'a kızgındılar. Ama kızgınlık ortadan kalktı ve hala Robert, Xavier'a soğuk davranıyor!" dedi Kristen. İnanamadım yaa, demek böyle olmuş! :O

"Aslında fiziken benziyorlar ama esprileri ve konuşma şekilleride benzemiyor değil. Robert, benim bu lafıma çok kızıyor çünkü o, kimseye benzemek istemez. Bunda bana suç buluyor."

"Eclipse setinde Robert, ben, Ashley, Nikki ve Kellan otururken Xavier'da yanımızda oturdu. Ama Robert ve benim arama oturdu. Robert'ta buna çok kızarak masayı terketti. Yanına gidip neden böyle yaptığını sorunca da görmedin mi? gibisinden birkaç kelime söyledi."

"Haklı olabilirdi ama Xavier'ın neticede bir sevgilisi var ve benden hoşlanması gibi bir durum olamaz. Shermine'i çok seviyor ve bende Robert'ı seviyorum. Bazı dergilerde Kristen, Robert'ı bıraktı Xavier'la vakit geçiriyor gibi yazılar çıktı. Robert ve ben bu yazılara çok sinirlendik ama ne yapabilirdik ki paparazziler'in ağzını kapatamazdık!"

"Kısacası Xavier'la aramda hiçbir şekilde birşey geçmedi. Onunla birlikte olmadım neden olayım? Bu olaya çok sinirlendim ve Robert'la benim adıma bu konuşmayı yapmak istedim. Lütfen dergilerdeki atıp tutmalara inanılmasın."

demiş Kristen Stewart.

"Aynı olay Emilie de Ravin ve Robert'ın arasında yaşanmıştı. Remember me çekimlerinde yakınlaştıkları dedikodusu her tarafta yayılmıştı! Bununda doğruluğu kanıtlanamadı. Eminim umarım Xavier konusundada böyle olur." diye devam etmiş Kris.

~Varsa özür dilerim~
~Alıntıdır~
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

Paylaşım Gücü : 2687
Lakap : Soldier Blood,Soblood XD

MesajKonu: Geri: Xavier ile Aramda Bir Şey Yok!    Xavier ile Aramda Bir Şey Yok!  EmptyÇarş. 06 Ekim 2010, 20:57

yha canım böyle bir konu yok da konuya kaynak belirtirsen çok iyi olur yani Kris'ten böyle bir açıklama olduğunu okuyunca zönk olup kaldım da affraid utan
! яocKqiяL !
Ayın Twilight Fanı
Ayın Twilight  Fanı
! яocKqiяL !

Paylaşım Gücü : 611
Lakap : hanNibaL

MesajKonu: Geri: Xavier ile Aramda Bir Şey Yok!    Xavier ile Aramda Bir Şey Yok!  EmptyPerş. 07 Ekim 2010, 15:28

simyaci demiş ki:
yha canım böyle bir konu yok da konuya kaynak belirtirsen çok iyi olur yani Kris'ten böyle bir açıklama olduğunu okuyunca zönk olup kaldım da affraid utan

Valla canım..
Belki garibe kaçcak ama ben daha çok TWİLİGHT'la ilgili sitelere üyeyim ve hepsinde aynı haber var nedense...
sydney
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
sydney

Paylaşım Gücü : 182

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Xavier ile Aramda Bir Şey Yok!  Left_bar_bleue0/0Xavier ile Aramda Bir Şey Yok!  Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: Xavier ile Aramda Bir Şey Yok!    Xavier ile Aramda Bir Şey Yok!  EmptyC.tesi 09 Ekim 2010, 11:34

ben bu haberin doğruluğundan şüpheliyim.
çünkü kris yada rob hiçbir zaman ilişkileri hakkında konuşmadı
birlikte el ele fotoğraf bile çektirmiyorlarken
krisin böyle bir açıklama yapacağını düşünmüyorum açıkçası

Xavier ile Aramda Bir Şey Yok!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Riley : Xavier Samuel
» xavier samuel evlendi
» Ashley ve Xavier Birlikteler !
» Xavier Samuel~Riley
» Xavier partiye katıldı