Kristen Stewart, Eclipse'deki rol arkadaşları Xavier ve Robert hakkında konuştu.
"Sette birbirilerine biraz soğuk davrandılar. Bunda Kellan'ın suçu var!" dedi Kris. "Kellan, Robert'a sen ve Xavier birbirinize çok benziyorsunuz dedi ve Robert, gülmeye başladı. Bence hiçbir şekilde benzemiyoruz dedi. Kellan, biraz alaycılıkla sormuştu ve Robert sinirlendi. Xavier'da sinirliydi yani Kellan'a kızgındılar. Ama kızgınlık ortadan kalktı ve hala Robert, Xavier'a soğuk davranıyor!" dedi Kristen. İnanamadım yaa, demek böyle olmuş! :O
"Aslında fiziken benziyorlar ama esprileri ve konuşma şekilleride benzemiyor değil. Robert, benim bu lafıma çok kızıyor çünkü o, kimseye benzemek istemez. Bunda bana suç buluyor."
"Eclipse setinde Robert, ben, Ashley, Nikki ve Kellan otururken Xavier'da yanımızda oturdu. Ama Robert ve benim arama oturdu. Robert'ta buna çok kızarak masayı terketti. Yanına gidip neden böyle yaptığını sorunca da görmedin mi? gibisinden birkaç kelime söyledi."
"Haklı olabilirdi ama Xavier'ın neticede bir sevgilisi var ve benden hoşlanması gibi bir durum olamaz. Shermine'i çok seviyor ve bende Robert'ı seviyorum. Bazı dergilerde Kristen, Robert'ı bıraktı Xavier'la vakit geçiriyor gibi yazılar çıktı. Robert ve ben bu yazılara çok sinirlendik ama ne yapabilirdik ki paparazziler'in ağzını kapatamazdık!"
"Kısacası Xavier'la aramda hiçbir şekilde birşey geçmedi. Onunla birlikte olmadım neden olayım? Bu olaya çok sinirlendim ve Robert'la benim adıma bu konuşmayı yapmak istedim. Lütfen dergilerdeki atıp tutmalara inanılmasın."
demiş Kristen Stewart.
"Aynı olay Emilie de Ravin ve Robert'ın arasında yaşanmıştı. Remember me çekimlerinde yakınlaştıkları dedikodusu her tarafta yayılmıştı! Bununda doğruluğu kanıtlanamadı. Eminim umarım Xavier konusundada böyle olur." diye devam etmiş Kris.
~Varsa özür dilerim~
~Alıntıdır~