dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: kafamı baya kurcaladı???? Perş. 07 Ekim 2010, 11:58 | |
| geçen fox işkencesinden sonra cd yi takıp izledim alacakaranlığı ama hani edward bella yı evlerine davet ediyo orda billy geliyo ARABAYLA ama jake in babası sakat değilmi bide rose ve jasper ın soy adı bazen HALE diye geçiyor aydınlatırsanızz | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: kafamı baya kurcaladı???? Perş. 07 Ekim 2010, 12:32 | |
| ilki benim de kafamı kurcaladı ama bu konu hakkında belki bilmediğim bir şey vardır diye üstünde durmamıştım ama kardeşimle izlediğimde o sahnede gülme krizine girdi dedi abla sakat adam hiç araba kullanabilir mi diye o yüzden bana kalırsa tabii emin olmamakla beraber o bir film hatası Rose ve Jasper'ın soyadları kitapta da öyle geçiyordu hatırlarsan bildiğim kadarıyla Rose'un insankenki soyadı Hale imiş Cullen'lara geçince de değişmemiş Jaspe'ı da ikizi (ya da kardeşi tam hatırlayamıyorum) diye tanıttıklarından onun da soyadı otomatikman Hale oluyor umarım yardımcı olabilmişimdir canım | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: kafamı baya kurcaladı???? Perş. 07 Ekim 2010, 12:41 | |
| çok sağol canım ilk soru hala şüpheli | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: kafamı baya kurcaladı???? Perş. 07 Ekim 2010, 13:35 | |
| | |
|
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
| Konu: Geri: kafamı baya kurcaladı???? Perş. 28 Ekim 2010, 13:37 | |
| Belki sakatlar için özel yapılan arabalardandır otomatik gaz fren falan
En son MisSwan~* tarafından Perş. 28 Ekim 2010, 15:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
dewil Süper Moderatör
| |