dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Daniel Radcliffe Robert Pattinson'a Mı Benzemeye Çalışıyor? Salı 12 Ekim 2010, 16:31 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Daniel, son filmi The Woman In Black'in setinde, Robert'ın Bel Ami filiminin setindeki hallerine çok benziyordu. Tabii eski kıyafetler ve yana yatırılmış saç şekli dekorun bir parçası ama, yine de birbirlerine fazla benzemişler. (bu konu bana çok tanıdık geliyor sasnki ) | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Daniel Radcliffe Robert Pattinson'a Mı Benzemeye Çalışıyor? Salı 12 Ekim 2010, 17:15 | |
| hmm...açıkçası bazı özentiler gibi özellikle böyle bir çabası olduğunu sanmıyorum ama cidden fena benzemişler | |
|
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Daniel Radcliffe Robert Pattinson'a Mı Benzemeye Çalışıyor? Salı 12 Ekim 2010, 17:19 | |
| Mal o yapar O çocuğuda hiç sevmiyorum yaa | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| |