Kristen'ın Film İçin Striptizci Gibi Giyinmesi: "Beni en çok şaşırtan şey benim gerçeğin farkına varmamam ve sokakta yürürken üzerimdeki bornozun açılması ve benim bunu önemsememem. Hiç çekinmedim. Korkmadım.
Twilight Ekibi Hakkında: "Seride böyle bir ekibe sahip olduğum için gerçekten şanslıyım, çünkü biraraya geldiğimizde hiç zorluk çekmiyoruz. Sizler her zaman bir araya gelmemizin bize zor olucağını düşünüyorsunuz, fakat değil. Hepimiz hikayeyi çok uzun süredir anlatmaya çalışıyoruz, ve sonunda bir sonuca ulaşıyoruz."
Wanted" Serisinde Yer Alma Hakkında: "İnsanlar bu konu hakkında bir süredir konuşuyor, fakat ileride ne yapacağımı bilmiyorum. Hiçbir fikrim yok."
Role Nasıl Hazırlandığı Hakkında: "Twilight filmlerinin arasında çektiğim bir kaç film tesadüfen çok farklı, fakat ben asla "Oh, çok farklı filmler çekerek herkesi şok edeceğim" edemedim. Seninle konuşan biri zaten konu hakkında bilgi edinmiş oluyor, ve sen kesinlikle bunu yapmak zorunda kalmıyorsun."
Rolünü Özümsemesi Hakkında: " Yöneliyorum - ve bunun hakkında ölesiye ciddi değilim - fakat bu şöyle bir şey - gittiğim zaman hayatımda olan herkesden nefret ediceğim. Özellikle bu filmde. İlk defa bir filmde yanlız kalıyorum. Bir şehirde sanki benimmiş gibi gezinmeyi seviyorum..
Striptiz Kulübüne Gitmek Hakkında: " Striptiz kulübüne gittim girişteki adam şöyleydi "Eğer iş istiyorsan daha sonra gelmelisin" .. bence Jake seni benim satıcım zannetti."
Karakterinin Onunla Birlikte Yaşaması Hakkında: "Bu sadece oynadığınız bölümler değil, hayatınızda geçirdiğiniz her deneyim sizi şekillendiriyor ve sizi kimseniz o yapıyor. Hayatımdaki en öncemli anlardan biri film çekimlerinde bölümler oynamak oldu ve bu hayatımda çok önemli bir yere sahip - onları karşılaştırmak istemiyorum - fakat benim üzerimde normalden fazla bir etkisi var.
Kaynak: Popsugar
Çeviren:*Elif*
Kaynak:Twilight Türkiye